- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu deme sebebim ona neden yazmiyosun dedigimde canim istiyor deyip arkadaslariyla icmesi...
Muhtemelen arkasından konuştuğunuz şeyler kulağına gitmiştir.Bu tavirla degil tabiki.. ama arkasindan bu sekilde konustugum dogru
Yani kolanın havası kaçmış, tat vermiyor diyor sizin sözlü. Evlendikten sonra daha da beter olacaktır.3 bucuk senedir beraberiz.. sozlum bugunlerde cok soguk whatsappa hic girmiyo biri yazinca (isle ilgili) mecburen girip arada banada yaziyor iliskimizin heyecani bitti dedi.. 3 haftadir hic bulusmadik surekli calisiyorim diyo evimizde ayni semtte ariyorum acmiyor. Soguk konusmalari var arada boyle oluyor duzeliyoduk ama dayanicak gucum kalmadi cunku ailelerde araya girdi. Annesi kanser surekli onu bahane sunuyo. Ama eminim ondan degil. Psikolog arkadasim normal diyor. Ama bilmiyorum cok seviyorum teyzemler ustune gitme diyor. Napmaliyim. KAVGALI VEYA ALAYCI YORUM YAPANLAR YAPMASIN.
En guzel yorum..Bence aramayın bir müddet o sizi merak etsin
Yuz yuzeyken yok.. beni surekli opuyo kova bebegim diyo surekli ev konusunu kira konusunu bile konusuyor..annesi ağır hastalık geçiriyor. zor bir durum. böyle bir durumda anlayışlı olmanız lazım. ama bir yüz yüz e gelin . tepkilerini gözlemleyin. soğuma mi var yoksa psikolojik durumundan dolayı mi böyle.
çok yanlış bir erkek profili. sizinle sadece birşeyler yaşamak için birlikte. hevesini alınca da kaçacak. bu ilişkide mutlu son görmüyorumTek kizdigim 3 hafta once israrla cagirip benimle birlikte olup hevesini alip yine boyle yapmasi