• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümle iki gün konusmadigimiz oluyor..

Annesi kansermiş Allah şifalar versin fakat bu ilgisizliğe bir neden değil. İnsan zor günlerinde sevdikleriyle kafa dağıtmayı ister. Ben istemediğim, sıkıldığım birine bu tür cevaplar veririm mesela..

Eşimin babası biz nişanlıyken birden rahatsızlandı. beyin tümörü dediler.apar topar tedaviye başlandı. tedavi sonucu konuşamaz yerinden kalkamaz hale geldi.eşim kalıyodu hastanede refakatçi. sabaha kadar kalırdı sabah gelir beni görürdü.seninle olmak iyi geliyo kafam dağılıyo bi nebze diye.kayınpederim vefat etti.zor bi süreçti çok üstüne gitmedim haliyle biraz uzaklaştı haklı olarak.hergün yanyanaydık ama yabancı gibi yaklaşık 1 ay böyle geçti vefattan sonra ama toparladı. dediği gibi soğumuş kafasında bitirmişte uygulamada sizi bekliyo gibi. annesine acil şifalar dilerim. ama sizin durum için belli ki istemiyor artık denebilir.

Bunu deme sebebim ona neden yazmiyosun dedigimde canim istiyor deyip arkadaslariyla icmesi...

Bunu mu çekicem derken, annesi için bu lafı söylediniz sandım ben bi an. Çok pardon! Zaten bunu ilk mesajımda söyledim annesinin durumuyla direkt alakalı bi şey değil sözlünüzün bu tavrı. O sadece bi yan etken olabilir o kadar. Şu durumda üzerine gitmeniz daha çok geri teper bence. Biraz bekleyin ve sonra adam akıllı konuşun. Ayrılmayı da göze almanız lazım yalnız bu noktada.

Annesi ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Bu gibi durumlarda daha çok ihtiyaç duyar insan. Sizinkisi soğumuş.

3 bucuk senedir beraberiz.. sozlum bugunlerde cok soguk whatsappa hic girmiyo biri yazinca (isle ilgili) mecburen girip arada banada yaziyor iliskimizin heyecani bitti dedi.. 3 haftadir hic bulusmadik surekli calisiyorim diyo evimizde ayni semtte ariyorum acmiyor. Soguk konusmalari var arada boyle oluyor duzeliyoduk ama dayanicak gucum kalmadi cunku ailelerde araya girdi. Annesi kanser surekli onu bahane sunuyo. Ama eminim ondan degil. Psikolog arkadasim normal diyor. Ama bilmiyorum cok seviyorum teyzemler ustune gitme diyor. Napmaliyim. KAVGALI VEYA ALAYCI YORUM YAPANLAR YAPMASIN.
Yani kolanın havası kaçmış, tat vermiyor diyor sizin sözlü. Evlendikten sonra daha da beter olacaktır.

annesi ağır hastalık geçiriyor. zor bir durum. böyle bir durumda anlayışlı olmanız lazım. ama bir yüz yüz e gelin . tepkilerini gözlemleyin. soğuma mi var yoksa psikolojik durumundan dolayı mi böyle.

annesi ağır hastalık geçiriyor. zor bir durum. böyle bir durumda anlayışlı olmanız lazım. ama bir yüz yüz e gelin . tepkilerini gözlemleyin. soğuma mi var yoksa psikolojik durumundan dolayı mi böyle.
Yuz yuzeyken yok.. beni surekli opuyo kova bebegim diyo surekli ev konusunu kira konusunu bile konusuyor..

Tek kizdigim 3 hafta once israrla cagirip benimle birlikte olup hevesini alip yine boyle yapmasi

Eşim de ilk sevgili olduğumuz zamanlarda ‘ben böyle sıkılırım, heyecanı kaçar haftada 1 galan görüşelim’ ya dedi.
8 sene ilişki, 4 sene evlilik.
Sıkılamadı gitti!

Ama böyle de davranamadı bana hiçbir zaman, aramayanı aramam, görüşmeyeni keser atarım.
Siz de biraz dik durun, vazgeçilmez olduğunu sanmasın.

Aşk yok malesef
Çocuk dile getirmiş
yakında ayrılalım der

İliskimizin heyecani bitti cumlesini hicbirzaman anlayamadim.
Seven insan karsisindakine boyle cumleler kuramaz.Heyecan nedir ya? Oyle kolayca bitmez sevdigin isnana karsi. Elbet azalir degisime ugrar,ama cok seven biri karsindakine boyle cumleler kurmaz.Bu cumlelerle gelen insanin birlikteliginde sevgi ve bagliiginda bir eksiklik vardir.
Sevgilinizin annesi rahatsiz oldugu icin ayrilip ayrilmayacagini tam bilemeyiz
Belki cok uzgun hayattan sogudu.
Ama iki gun hic konusmadan durmak.. ben de sorgulardim.
Ama karsinizdakine kendizi ezdirmeyin
Vazgecilmez oldugunu hissettirmeyin.
Aksine kimi umursamazsaniz o pesinizden kosuyor,bekledigimiz ve ne isterse yapmaya hazir oldugunuz erkeklerse kayboluyor ortadan en kucuk birseyde.
Sabredin ve dua edin bakalim.
Sizi seviyorsa ,gonlunuzu almaya calisacaktir.
Sevmiyorsa da umursamayin.
Siz aramayin sakin bu surecte.
Onsuz guzel devam edebildiginzii gorsun.
Seviyorsa akli basina gelir.
Sevmiyorsa defolur gider.
Siz de kendi hayatiniza bakarsiniz

Tek kizdigim 3 hafta once israrla cagirip benimle birlikte olup hevesini alip yine boyle yapmasi
çok yanlış bir erkek profili. sizinle sadece birşeyler yaşamak için birlikte. hevesini alınca da kaçacak. bu ilişkide mutlu son görmüyorum

Back
X