Sözlümün ailesini anlamıyorum kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben neler yaşadım bi bilsen öyle doluyum ki ben de bu konuda. ben de hep annem babam gibi olsunlar çok iyi geçinelim istedim ama görümcemden tut da eltilerime kadar hepsi arkamdan konuştu. hep sustum ve en son hepsine patladım. size zorla gelin isteyin demedim istemiyosanız bozarım bu işi dedim kimsenin bei ve nişanlıma karışmasını istemiyorum tek kelime laf duymak istemiyorum dedim ben ailemin destediğine borçluyum bunu beni sahipsiz bırakmadılar onlarda yeri geldi müdahale etti ama en iyi yolu mesafeli olmak. ben hiç arayıp sormam. nie aramıosun die sorduklarında insan karşısındakinden ne alırsa onu verir dedim en son. resmiyet en iyisi. ve sözlünle konuş onun desteğini alman en önemlisi.

ayy canım benım yaa (
bırden gitmemeyi kesme yavas yavas sogut olee birden pat dıe kesersen bişey oldu sanarlar vee sozlunle aranı sogutmak için elınden gelenı yaparlar...
birde sunu asla unutma.. sözlune baska sana baska konusurlar.. bu dediğime ozellıkle dıkat et.. sözlunde akıllı olsun ezdirmesın senı..
yarın birgun kendıde pişman olur...
sende onlara karsı politikacı ol canım

benım nısanım oldugunda dediler kendı akrabalarım işte 2gunde bi ara kaynananın gonlunu yap vs.. dedım yapamam.. okadar sık aramakta nedir yani.. kadını hayaımda 2defa gormusum zaten..
nikahıma kadar sadece bayram ve kandıllede aradım baska zaman aramadım...
nikahımdan sonrada haftada 2 arıyorum suan..
gorumcemıde benı aramasını bekledım.. sonucta onun benı arayıp tebrık etmesı gerekırdı.. (evet aradı ama kaynanamın 1haftalık baskısıyla)
mesafe onemli canım bunu unutma.. agırlıgını bastan koy.. sende gec kalmıs sayılmazsın bundan sonra ona gore davran kıymetını bılsınler..
haa bu arada kuzenını alcaklarmıs madem alsalarmıs sen sozlunun kafasına sılahmı dayadında illa benı al dedın allam yaa ne insanlar var !!!
sozlunun sana olan sevgısınden emınsen canım.. eger bidaha böyle birsey derse.. daha erken hala onu isteyebılırsın diyebılırsın.. senın kıymetını bılsın.. ayy nası sınır oldum yaa... sozlun senı kaybetme korkusunu tatsın yani yerimseniben
banada dediler çok.. yok su kız vardı yok bu kız vardı.. kaynanamın yanında dedım ozaman nısanlıydık.. daha gec değil.. onu alabılırsınız madem boyle diyip durcaksınız dedım.. bidaha o oldu lafını acmadılar..

kusura bakmasın kımseye laf ettıremem kendımı !

oooh ağzına sağlık benim söyleyemdiğimi söylemişsin hayattımda ilk kez duyuyorum böyle şeyleri ilkindn cevap veremiyorum birdaha söylerse yüzğü bırakıp çıkarım zaten gidin onu alin diye tutuşurlar sonra üstelik o dedilkleri kız sözlümden büyük ve evlendi benide düğününe götürdüler bende dedim ama zeynep büyük sözlümden dedim olsunnnnnn nolucaktıı bide öle söyleyişleri varkii alalhım gıcık gibi dedim ozaman neden ben daha küöük olduğum halde yoksa büyükmüsün diye yaş hesaplıyorsunuz dedim aman nebilim evlenmekte dert

Şaka gibiler ya ... Hani kıskanan , çekemeyen , gelinlerini istemeyen çok kişi duydum da iftira atıp bu kadar seviyesizleşenini ilk kez duyuyorum... Üstelik açıkça yüzüne söylüyorlar...

Amaç ne ; ayırmak ... Yoksa insan yarın resmen gelini olacak gözüyle baktığı birine bu kadar da acımasız eleştiri yapmaz diye düşünüyorum...

Söylediklerine zeki cevaplar vererek onları şaşırt... üzülmüş gibi de yapma , işi şakaya vur ...

Saçında beyaz mı var dedi , "hani beyaz , ben mi göremiyorum acaba ..Ben de beyaz yok hiç... Işıktan öyle sandınız heralde ..." de ve gül...

Elişinden mi bahsediyorlar ..." Ay ben hiç uğraşamam valla , gözlerime yazık... Bu Genç yaşta gözlerime yazık edemem de ... Bak siz yapa yapa ne göz kalmış ne fer ..." de gayet doğal ve acıyarak.

Ya ezilme tatlım ne diye ezileceksin , söz mü yok karşılık verecek...Sen yeter ki susma...

Bana zamanında üni de okurken konu komşu -onlara neyse - sen elişi, yemek filan da bilmiyorsun , kim alacak seni filan diye şaka yapıyordu..Bir sustum ,ikincide susmadım...Dayanır mıyım hiç;

"Beni sevecek olan zekam ve ruh güzelliğim için sevsin .Dış görünüşümü de geçtim hadi..

Benim yeteneklerimi elişi ve yemekle sınırlayan kıt bir beyinle zaten mutlu olamam..."

dedim ,bir daha da o oldu adını anmadılar... Bu sefer başarımdan , güzelliğimden bahsetmeye başladılar... Daha önce yemek yapmayı bilmeyişimden , elişi bilmeyişimden dem vuran insanlar 180 derece döndü...
Demek istediğim sen kendine nasıl güvenirsen , başkaları da haddini bilmeyi öğreniyor...

NOT : Elişi bilen arkadaşlar alınmayın, tabiki de bu bir yetenek ...Takdir ederim yapabileni...Ben bu lafları sırf karşı tarafa -aranan taraf- cevap olsun diye söyledim...Alınan olmaz ama yine de belirtmek istedim...a.s.

Son düzenleme:

çok sağol cnm fikirlerin için aslında bir yandanda artık sabırsızlanıyorum gitmek için söylicekelri ilk dengesiz lafta cevabımı yapıştırıcam hıncımı alamıyorum çünkü

çok sağol cnm fikirlerin için aslında bir yandanda artık sabırsızlanıyorum gitmek için söylicekelri ilk dengesiz lafta cevabımı yapıştırıcam hıncımı alamıyorum çünkü

Ama unutma , sakin ve rahat tavırlarla vereceksin cevabını... "Cuk" diye oturacak yerimseniben

yuzugu çıkarma canım eger yuzugu çıkarırsan olmaz kaynanan olcak arkandan demedını bırakmaz sozlune..
onlar sana laf olarak dıyorlar sonucta.. sende onlara laf olarak soylıceksın ama bunu soylerken gayet rahat ol umursamıyomus gibi yani.. kızgın asabi yada uzgun bi hale burunerek deme

banada vaktınde demedini bırakmadılar nısanımda ogorumcem makyajım mor tonlarıydı.. 5 saat boyunca bana ''haha senın bu gozlerın daha çok morarcak'' dedi durdu.. ben agız dalasına gırmek yerıne sadece kahkaha atarak guldum...
surat asmadım uzulmedımde (çaktırmadım yani.. ) gayet relax tım .. benım bozulmamı bekleyen gorumcen sonradan kendı bozuldu , cunku ben onu takmadım , o konustu durdu olay budur.. kaydirigubbakcemile5

keşke sözlüm yetimhaden çıksaydı ya ne sorun olurdu nede bişey

güzelim senin işin var bu aile ile
sakın yüz göz olma bence
her zaman mesafeli ol
şimdiden böyle yapanı evlendikten sonra düşünemiyorum açıkcası
Allah kolaylık versin

allahım yaaa bu kaynanalar neden begenmez bitürlü gelinlerini anlamıyorum...diyelimki çirkinsinn,ogluda dünya yakışıklısı,, insanın dış güzelligimi yakışmalı yoksa ruh güzelligimi yakışmalı birbirine bunu ayırt edemiyor insanlar..cnmm boşver aldırma laflarınaa habirede her çağırdıklarında gitme bi bahane uydur..

kızlar daha sonra resmimi koyarım görürsünüz kendimi tarif edim 174 boyunda 58 kiloyum yüzümde kusur yok belki dünya güzeli değilim ama çirkin sayılmam çirkin yerim yoktur yani bana bunu diyen halası annesi falan görseniz mesela acıyarak okumadın diyor küçümseyerek bir bakış iyide ben liseyi bitirmişim senin kızların ilkokul mezunu koca parası alıyolar ben çalışıyorum elim ekmek tutuyo yine beğenmiyorlar halasının kızlarının yanında çokdaha iyi sayılırım ya şimdi arkadaşlarım ilkokul mezunu falan diyorum yanlış anlamayn ben onlara laf söylemeden bu duruma soktukları için etkiye tepki yani külürlü bir ailenin kızıyım ama yaranamıyorum babam annem mühendis benim ama onlar ayrıldı demek okumakla bir şey olmuyor

kayınvaliden ve sözlünün akrabaları bence çekemedikleri için böyle konuşuyorlar canım
hiç altta kalma inceden inceden sok lafını
anlasınlar kolay lokma olmadığını
şimdi dişini göstermezsen daha çook laf yersin boşver sen sinirleneceğine onları sinir et

çok yüzgöz olma mesafeni koy.ve herzaman kendine çok güvendiğini belli et onların dediklerinide duyma canım.

keşke sözlüm yetimhaden çıksaydı ya ne sorun olurdu nede bişey

Öyle deme ...Bir anlık sinirle böyle söylediğini düşünüyorum... -Her ne kadar cahil de olsa- anne - baba bir evlat için çok şey ifade eder .. Değil mi canım a.s.

Öyle deme ...Bir anlık sinirle böyle söylediğini düşünüyorum... -Her ne kadar cahil de olsa- anne - baba bir evlat için çok şey ifade eder .. Değil mi canım a.s.

Haklısın cnm :çok üzgünüm:

vallahi ben olsam.....

balık baştan kokar derdim...

bunların nasıl olduğu belli olmuş zaten baştan kuralımı koyar kendi tavrımı sergilerdim...

şidi sen ne kadar alt gelmeye çalışsan o kadar ezecekler ezmeye çalışacaklar.....

bu yüzdün gardını giy ve oraya gittiğinde lafını ve tavrını ortaya koy.....

amannnn sanki ben yazmışım bende aynı şeyelri yaşamıştım ama ben evlendikten sonra aydım duruma ve büyük bir patlama yaptım. bir de ben aynı eve gelin gittim. düşün artık evlenince daha bir azıttılar eşim de tabi seviyorllar sanıyordu beni. sonra nankör terbiyesiz bencil ben oldum ve eşim benden boşanıyor şu anda. sırf bu yüzden ailesi istemiyor beni diye.....

keşke boşanmak yerine evini ayırmayı deneseydi boşanarak cnm başka insanında canını yakmış olursun sen boşanırsan neolucak başkası giricek belki hayatına ama sana yapılanlar ona yaulmıcakmı boşanmak çözümmü keşke evini ayırsaydın benim sözlümde öyle aslında ben o söylenenlere kızdım diye ama arkalarından sözlüme söyledim bana sinsi dedi hala unutamıyorum boşanmayın evinizi ayırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…