- Konu Sahibi EU1
-
keşke boşanmak yerine evini ayırmayı deneseydi boşanarak cnm başka insanında canını yakmış olursun sen boşanırsan neolucak başkası giricek belki hayatına ama sana yapılanlar ona yaulmıcakmı boşanmak çözümmü keşke evini ayırsaydın benim sözlümde öyle aslında ben o söylenenlere kızdım diye ama arkalarından sözlüme söyledim bana sinsi dedi hala unutamıyorum boşanmayın evinizi ayırın
Her zaman derim ve yine diyecem...istedikleri kadar iyi olsunlar...kesinlikle fazla samimi ve laubali olmicaksin erkek tarafi ile....
Sen simdi ayda bir giden, 2 saat oturup bir cay icen, mesafesini koruyan bir kiz olsaydin inanki kattiyen sana böyle davranmazlardi..
Bence elini ayagni cek biraz ordan, simdiden cok yüz göz olmussun bana göre
walla ben nerdeyse iki ayda bir gidiyorum:)çünkü kaynanam ne arıyor ne soruyor bende aynı şekilde davranıyorum ewe gidincede bi iş yapamıyorum çünkü benimseyemedim evi sadece çay kahve getirip götürüyorum daha bardak çalkalamışlığım yoktur daha öncedende yazmıştım ameliyat oldum gelmedi bi hatam kusurum olmadı bugüne kadar ama durum bu.insanlar nedense davranışlarının bi ortasını bulamıyorlar
keşke sözlüm yetimhaden çıksaydı ya ne sorun olurdu nede bişey
haklısın tabiki yüz göz olmakta çok berbat bi durum ama bu duyarsızlığıda beni çıldırtıyor anneminde çok gücüne gitti hastalık karşısında böyle davranması ama tabiki susuyorum.....Vallaha canim böyle yüz göz olmaktansa aranilmamayi sorulmamayi tercih ederim...
zuzu87 sözlun sana sinsi dedıyse belki o anlık sınırle yanı san akızmasada senden cıkarmıstır bunu pek dusunme , moralını bozma..
sözlünü sevıyorsan ailesının bazı yaptıgı yada soyledıklerını duymamazlıga geleceksın.. kımse bu yollardan kolay gecmıyorkı (ben gecmedım mesela.. aşkım için yerı geldi bi guzel cevapta verdım yerı geldi yaptıklarına,soyledıgı lafları duymamazlıga geldım.. hem sözlunu hemde ailesini idare edeceksın yanı canım politik ol ascık.. ve mesafe her zaman için dıyorum mesafenı koru)
bizde nısanlıyken eşim bana fesat demıstı.. cunku ailesını kotuluyordum canıma yetmıstı artık.. haa dedım demek oyle..bidaha ailesi hakkında ne iyi ne kotu hiç bi yorumda bulunmadım.. o guden sonra bende eşime karsı ailenı çok sevıyorum imajı verdım.. onlar benneyaptımkibenneyaptımkibana oyle yaptılar cunku..
suan sadece kaynanamı arıyorum,gorumcemı aramıyorum ama kaynanama soruyorum ablam nasıl napıyor die oda senı aramıyormu dedigi zaman hayır anne aramıyor dıyorum.. aradn bi hafta sonra gorumcem benı arıyor ama gayet isteksız konusuyor.. bende aynen ölee mesafeli konusuyorum..
canım sen daha yolun basındasın... belkı yolun basında bile değilsin.. bazı seylerı yasayarak tecrube edınceksın.. sadece aklını kullan diyorum ölee hırcınlayarak değil.. tatlı dılle altan alltan halledeceksın..
ben aşkımı sevmesem ,severek değilde gorucu usulu olsaydı kesın nısanı atmıstım..
amacım senı kıskırtmak değil canım.. siz nasıl oldu sözlunle aranız bılmıyorum
ama bu zamanda sabır - mesafe - yerıne gore davranmak diyorum
kızlar mesela şöyle bişey oldu onlarda erkek baba ata falan her neyse çok değerli niyeyse... mesela ablasıda kuzeniyle evlenmiş aynı binadalar ben gidince aşağı beni görmeye gidemiyor kayınpederi izin vermeden falan yani bişey demezmiş ama izin istemesi ayıpmış gibi delikafadulden hiç anlamıyorum mesela kuzeni evlendi onlarda adetmiş hani gerdek gecesi çarşaf varya bunlar ona bakmazmış ama evlendikerli gece yüzkere aradılar kızla çocuğu onlar haber verirmiş inanamadım şok oldum bembeyaz oldum kadınlar toplandı el birliğiyle arıyolar çocuk msj çekti sonra biz iyiyzi diye yani demek istediki o iş oldu... birden kadınlr sevindi telaşla köyü aradılarr ordakilere haber veriyolar ay ben nasıl oldum kalbim çarptıı hemdee nasıl korkuyla... erkek biride erkeklere haber veriyorr ayy durmadım çokkk ayıp dedm ablasına ablası nasıl savunuyor bilmeleri lazımmışda ya yapasalarıd onlar yardım etceklermişde hayır dedim ilk defa inatlaştım çok ayıp millete ne köydekilermi gelip yardım edicek neyse başedemediler ama beni böle uzaylıymışım gbi gördüler bu neyse bu ayıp değil mişte kzıın hamile olduğunu babasına söylemesiii çoooooooooookkkkkkkk ayıpmış baba varken yada bir erkek asla kadıanın hamilieliği konu açılmaz bikere böle sarılarak oturuyoduk ablasıyla elim karnına gitti diye böle bir panik oldu babam anlicak diye ayy yok kfür edicem en sonunda
kızlar mesela şöyle bişey oldu onlarda erkek baba ata falan her neyse çok değerli niyeyse... mesela ablasıda kuzeniyle evlenmiş aynı binadalar ben gidince aşağı beni görmeye gidemiyor kayınpederi izin vermeden falan yani bişey demezmiş ama izin istemesi ayıpmış gibi delikafadulden hiç anlamıyorum mesela kuzeni evlendi onlarda adetmiş hani gerdek gecesi çarşaf varya bunlar ona bakmazmış ama evlendikerli gece yüzkere aradılar kızla çocuğu onlar haber verirmiş inanamadım şok oldum bembeyaz oldum kadınlar toplandı el birliğiyle arıyolar çocuk msj çekti sonra biz iyiyzi diye yani demek istediki o iş oldu... birden kadınlr sevindi telaşla köyü aradılarr ordakilere haber veriyolar ay ben nasıl oldum kalbim çarptıı hemdee nasıl korkuyla... erkek biride erkeklere haber veriyorr ayy durmadım çokkk ayıp dedm ablasına ablası nasıl savunuyor bilmeleri lazımmışda ya yapasalarıd onlar yardım etceklermişde hayır dedim ilk defa inatlaştım çok ayıp millete ne köydekilermi gelip yardım edicek neyse başedemediler ama beni böle uzaylıymışım gbi gördüler bu neyse bu ayıp değil mişte kzıın hamile olduğunu babasına söylemesiii çoooooooooookkkkkkkk ayıpmış baba varken yada bir erkek asla kadıanın hamilieliği konu açılmaz bikere böle sarılarak oturuyoduk ablasıyla elim karnına gitti diye böle bir panik oldu babam anlicak diye ayy yok kfür edicem en sonunda
Enteresan bir aile..şakkıdı
Konunun tamamını okumadım..
Sonuçta sözlünüz bu kültürde yetişmiş,evlilik hiç kafanız karışmıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?