aahh birde benima ilemi görseniz ahh ahh annem babam çok medenidir bu yaşıma kadar mini şört giyip gezdim artık herşeyden hevesimia ldım için bundan sonra giymesemde olur birde sözlümüü görseniz hiç o aileden değil gibi kendini çok geliştirmiş aşmış patronumuz diyoki o burda bizimle yetişti küçüklükten dünyaya bakışı değişti bizimle birlikteydi çünkü diyor
canım bunlar senı bi guzel sındırmeye calısıyorlar..
sen hee heee de yine bıldıgını oku bosver sen onları yaaa..
baba ayagına yatıp aslında dıyorlarkı buyuklere karsı bız boleyızdır...
haa ondanmı evlendıklerı akrabalarının kızlıgını bu derece ulu orta yayıyorlar.. bılmıyorum canım ama sacma geldi.. sende pek usteleme.. yoksa sana cullanırlar.. hee dee gec.. bunlar adam olmaz bu saatten sonra..
sözlunun yanında ailesini kotuleme adın sınsı-fesata çıkar , biz ne desek bosa sonucta kendı ailesi toz kondurmak istemez bu adamlar.. kendiside farkında olsa bile biz deyınce suclu oluyoruz...
hırclınlasma ailesine karsı ozellıkle sozlunun yanında bunu hiç yapma.. eger sozlunun yanında yaparsan bundan sonra agzında kuşta tutsan yaranamazsın
bence canım yarın ailesının yanına git sozlunle hepten aran açılacak yoksa( ordada melek yuzlu seytanı oynamayı unutma , laf sokusturma olursa sende gayet rahat ve gulerek sende laf sokustur bole yaparsan ilk basta anlamıyorlar sen laf sokusturdunu sırnaşık şey
annenede bişey diyemezler onlar sizin aile meselenız.. kendileri senı aile meselelerine karıstırıyorlarmıkı ?? sen sadece sozlunun ailesınde satafatlı konuları bılıyorsun ,diğer olumsuz seylerı bılıyomusun ??
çok haklısın canım hayır bilmiurum diğer konularını sözlüme kredi çektiridler eşya alıcamız yerde borç ödüyoruz çektirdiler her ay bankalar nasıl arıyorlar birde borcu ödemiyorlar sözlümün maaşına banka el koydu birde babası çıakrıp para vermiyor ne yol ne yemek benden öncede dokunmazlarmış sözlenince değer bindi sözlüm hep içerden çeke çeke içeriye geçti
o parayı ne için çektiler söylemiyorlar ödemiyorlarda nekadar çektiğinide bilmiyorum maaşına el kondu nezman biticek bilmiyorum evlenince ne olucak kötükedihüso
yarını sabırsızlıkla bekliyorum kızlar öğlene kadar çalışıyorum öğleden sonra gidicem okadar çok aradılarki artık deliricem gidicemde söylediklerinin cevabını vericem içimi rahatlatıcam pazra günü sabahtan gidip akşama kadar bırakmıyolar 10a kadar kafayı yiyorum bari cumartesi gidimde tatilim zehir olmasın sorduklarınıda eksik eksik cevaplicam birnimi kayırdılar lafımı yapıştırıcam birinimi övüyolar banane dicem aileme keşke bişey deselerde ozamn içimi döksemde sözlüm bu sefer anlasa tamam babamın çok hataları var bana karşı anneme karşı ama onları ilgilnedirmezki değilmi
sakın canım suan senı çok hırslı gordum...
unutma.. ofkeyle kalkan zararla oturur..
hırcınlasma asla yanlarında vee moralını hep yuksek tut.. eger moralın bozulmaya basladıysa hayatındakı en mutlu gununu dusun ve yuzun hep mutlu kalsın a.s. senın onların dedigi kotu bir cumlede gulumseyip tebessum etmen bile onlara onlara koycaktır.. hemde sozlunun yanında hersey yolundaymıs gibi davran yerimseniben
son olarak eger ailenin bosanma davası hakkında bişey derlerse sus sadece bişey deme.. eger usteliyecek olurlarsa.. de ki '' benım ailemin meselesi , ben sizin aile meselelerinizi biliyormuyum hayır.. ozaman sizinde benım aile meselelerini bilmenize gerek yok'' yeterli bir cevaptır umarım onlar için.. süprizzzzz
sözlune sakın bişey deme kotu sen olursun canım.. bırden haklı cıkmıyoruz biz yavas yavas.. sözlun kendı gozuyle gormesı gerek yani.. :jeyyar: :jeyyar: bilmesin ama bazı seyleri onun gormesını sagla yerimseniben :jeyyar:
okadar yardımcısnki canım çok sağol dediklerine uyucam merak etme yarın akşamda olanları yazarım hepinize çook teşekkürlerr:1rolleyes::1rolleyes:
kızlar mesela şöyle bişey oldu onlarda erkek baba ata falan her neyse çok değerli niyeyse... mesela ablasıda kuzeniyle evlenmiş aynı binadalar ben gidince aşağı beni görmeye gidemiyor kayınpederi izin vermeden falan yani bişey demezmiş ama izin istemesi ayıpmış gibi delikafadulden hiç anlamıyorum mesela kuzeni evlendi onlarda adetmiş hani gerdek gecesi çarşaf varya bunlar ona bakmazmış ama evlendikerli gece yüzkere aradılar kızla çocuğu onlar haber verirmiş inanamadım şok oldum bembeyaz oldum kadınlar toplandı el birliğiyle arıyolar çocuk msj çekti sonra biz iyiyzi diye yani demek istediki o iş oldu... birden kadınlr sevindi telaşla köyü aradılarr ordakilere haber veriyolar ay ben nasıl oldum kalbim çarptıı hemdee nasıl korkuyla... erkek biride erkeklere haber veriyorr ayy durmadım çokkk ayıp dedm ablasına ablası nasıl savunuyor bilmeleri lazımmışda ya yapasalarıd onlar yardım etceklermişde hayır dedim ilk defa inatlaştım çok ayıp millete ne köydekilermi gelip yardım edicek neyse başedemediler ama beni böle uzaylıymışım gbi gördüler bu neyse bu ayıp değil mişte kzıın hamile olduğunu babasına söylemesiii çoooooooooookkkkkkkk ayıpmış baba varken yada bir erkek asla kadıanın hamilieliği konu açılmaz bikere böle sarılarak oturuyoduk ablasıyla elim karnına gitti diye böle bir panik oldu babam anlicak diye ayy yok kfür edicem en sonunda
Her zaman derim ve yine diyecem...istedikleri kadar iyi olsunlar...kesinlikle fazla samimi ve laubali olmicaksin erkek tarafi ile....
Sen simdi ayda bir giden, 2 saat oturup bir cay icen, mesafesini koruyan bir kiz olsaydin inanki kattiyen sana böyle davranmazlardi..
Bence elini ayagni cek biraz ordan, simdiden cok yüz göz olmussun bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?