Sözlümün ailesini anlamıyorum kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ne kadar başka bi ortamda yetiştiysede nede olsa oda ailesi
ailsenin yanına gidince değişiyormu?

hareketleri nasıl oluyor
onlar gibimi düşünüyor?
o bu tür konulara nasıl bakıyor bu çok önemli

İnşallah siz haklı çıkarsınız..
Çok mutlu olursunuz..:teselli:
Ben sadece kendi görüşümü söyledim..
Aileden gelen bazı temel taşları değiştirmek çok zordur bana göre..
Hayırlı olsun inşallah

çok haklısın canım hayır bilmiurum diğer konularını sözlüme kredi çektiridler eşya alıcamız yerde borç ödüyoruz çektirdiler her ay bankalar nasıl arıyorlar birde borcu ödemiyorlar sözlümün maaşına banka el koydu birde babası çıakrıp para vermiyor ne yol ne yemek benden öncede dokunmazlarmış sözlenince değer bindi sözlüm hep içerden çeke çeke içeriye geçti
o parayı ne için çektiler söylemiyorlar ödemiyorlarda nekadar çektiğinide bilmiyorum maaşına el kondu nezman biticek bilmiyorum evlenince ne olucak kötükedihüso

sözlunde bişey anlatmıyorsa sana sende kendi ailen hakkında olumsuz olayları deme..
bak canım sana abla tavsiyesi olsun... bugun kendi ailende kotu bişey olur canın sıkılır .. olabılır tabıkı ama bu olayları sozlune soyleme anlatma sakın..
gun olur bu laflar sana geri doner içini çok acıtarak hemde..
en basit ornek karsında sozlun var ;sana demıyor,anlatmıyor bişey..

hmm canım senden önce maasa dokunulmuyorsa bu çocugun birikimi nerde peki?? hiç mi para bırıktırmemıs?? yalann bunlar yalannnn... senden oncede alıyorlarmıs sımdıde devam.. sana mı guvenıyorlar nedir..
sözlunde olsa sesi çıkmaz sonucta babası ne diyebılırkı ? odemıcem demısse babası '' baba nie odemıyosun'' diyemez.. belki yas ilerledikce der bunu bılemem ama suan diyemez ,cesaret edemez..

ay canım benim yaa inan duyduklarının çoğunu bende duyuyorum kayınvalidemden,böyle lafları mümkünse duymamazlıktan gel,bende bankada çalışıyordum kriz nedeniyle çıkarıldım,bana başkalarını över,aklı sıra beni savunurmuş gibi yapar ama yine de farkındayım,birisiyle tanıştırdı mesela beni "bu da mimarlığı bitirdi yüksek lisans yapıyo biliyo musun" dedi mesela,sormadım bile ilk lafı hem de,tınlamıyorum ben,mümkünse sende öyle yap takma kafaya boşver,mutlu olmaya bak sen sözlün seni desteklesin onların yanında ve her yerde o yeter bence...a.s.

yarını sabırsızlıkla bekliyorum kızlar öğlene kadar çalışıyorum öğleden sonra gidicem okadar çok aradılarki artık deliricem gidicemde söylediklerinin cevabını vericem içimi rahatlatıcam pazra günü sabahtan gidip akşama kadar bırakmıyolar 10a kadar kafayı yiyorum bari cumartesi gidimde tatilim zehir olmasın sorduklarınıda eksik eksik cevaplicam birnimi kayırdılar lafımı yapıştırıcam birinimi övüyolar banane dicem aileme keşke bişey deselerde ozamn içimi döksemde sözlüm bu sefer anlasa tamam babamın çok hataları var bana karşı anneme karşı ama onları ilgilnedirmezki değilmi

kaynanamın kaynanası ve hatta anneside yaşıyor bu yüzden ohhhhhh diyorum

sakın canım suan senı çok hırslı gordum...
unutma.. ofkeyle kalkan zararla oturur..
hırcınlasma asla yanlarında vee moralını hep yuksek tut.. eger moralın bozulmaya basladıysa hayatındakı en mutlu gununu dusun ve yuzun hep mutlu kalsın a.s. senın onların dedigi kotu bir cumlede gulumseyip tebessum etmen bile onlara onlara koycaktır.. hemde sozlunun yanında hersey yolundaymıs gibi davran yerimseniben

son olarak eger ailenin bosanma davası hakkında bişey derlerse sus sadece bişey deme.. eger usteliyecek olurlarsa.. de ki '' benım ailemin meselesi , ben sizin aile meselelerinizi biliyormuyum hayır.. ozaman sizinde benım aile meselelerini bilmenize gerek yok'' yeterli bir cevaptır umarım onlar için.. süprizzzzz
sözlune sakın bişey deme kotu sen olursun canım.. bırden haklı cıkmıyoruz biz yavas yavas.. sözlun kendı gozuyle gormesı gerek yani.. :jeyyar: :jeyyar: bilmesin ama bazı seyleri onun gormesını sagla yerimseniben :jeyyar:

okadar yardımcısnki canım çok sağol dediklerine uyucam merak etme yarın akşamda olanları yazarım hepinize çook teşekkürlerr:1rolleyes::1rolleyes:

okadar yardımcısnki canım çok sağol dediklerine uyucam merak etme yarın akşamda olanları yazarım hepinize çook teşekkürlerr:1rolleyes::1rolleyes:

önemli değil canım a.s. :1hug: :1hug:
insallah canım.. senı uzmezler tekrar..
cumartesi gunu senın için bambaska gecer umarım :jeyyar: süprizzzzz

ay o gerdek olayına acayip şok oldum
bu devirde bu zmanda tam yobazlık ötesi
ay cümbür cemamate ilan ediyorlar resmen kızın gururu iki paralık
adam olan adam size ne kardesim bu bizim en özel anımız der
ay öküzlük resmen zuzu zamanı gelince aynı seyi sizden istemesinler
hiç sözlünle konuştun mu bunu

cumartesi oldu yine gitmek gitmek istemiyorum heralde bu haftada gidemicem lanet olsun ozamnda pazar günü çağırıyolar bütün günüm orda geçiyor off allahım offf kabus gibi geliyorr

Ne saçma full time sana laf sokmak için mi alıkoyuyor bunlar,
Otur 2 saat,bir bardak çaylarını içersin.Sonra hadi bana eyvallah..
Gitmek için bahane üret,zor mu?Alışverişim var,evde anneme yardım edicem,kuzenim hasta...
yan yattı çamura battı uydur bişeyler...
Ben orda fazla kalmak istemezsem beni kimse alıkoyamaz..
Çıkın dışarıya sözlünle dolaşın,hava alın,kukumav kuşu gibi niye evlerinde durasın ki...

sen onlara fazlasın bile.. opnlar bu yüzden aşağı çekmeye çalışıyorlar.. mesafeli dur. herşeyini anlatma çok samimi olma..

onlar inciticekl soru sorarsa sen açık cevap ver..

maleseff ama öyleyin işte gibi şeyler söyle onları ciddiye alma..

nasıı ya... kime ne allaha allah yapmadılarsa onlaar mı yardım edecekmişsırnaşık şey off koptum yani:roflol: köydekiler falan demiş bide yaaa:1shok: tatlım bunlar gerçekten çok ilginçmiş yani en baştan okuyorum da bilmiyorum sen hiç kulak asma onlara yani bu meselelerde eğer herkesi olduğu gibi kabul edemezsen sıkıntı çekersin... sadce idare et geç yani bi kulağından girsin diğerinden çıksın lafları... yoksa çok yıpranırsın.. bana kalırsa kimseye de bi cevap verme inan yarın bu sözlüne yansırsa sen hep haksız konuma düşersin çünkü sen onlara karşı teksin... sen dedim gibi heeee de geç..
ama bu gerdek olayı şok etti beni bu devirde... yardım etcez demişler ya bide hey yarabbimsırnaşık şey

affına sığınarak söylüyorum arkadaşım ama bu aile azıcık kro bence.
bu gerdek muhabbeti nedir ya hayret vallaha:1shok:

bencede

yuhhh artık yani kusura bakma da bacım gerdek merdek hangi çağda yaşıyo bu insanlar sözlünde aynı kafadaysa yandın gülüm sen

olumsuz olmak istemiyorum ama yazdıklarını okuyupta olumlu düşünebilmek çok zor gençlikte denir ya ^^amaan ailesiyle mi evlenicem sonuçta kapımı kaparım olur biter ^^ ama çok çok çook yanlış biriyle evleniyorsun ele karışıyorsun onlarla içiçe yaşayacaksın onların söylediği yaptığı herşeyden sende dolaylı olarak etkileneceksin .karşındaki o ailede yetişmiş ve illaki onlardan birşeyler almıştır şimdi olmasa bile ileride bunu daha iyi göreceksin senin annen benim babam vs gibi tartışmalar çıkacak bunlara hazır mısın ?
bak burada buna benzer çok konu açılmıştır incele istersen. şimdi cicim zamanlarındasınız gerçek hayat yeni yeni başlayacak hele evlenince bunların hiçte hafife alınmayacak şeyler olduğunu göreceksin. çözüm öneremiyorum çünkü bu saatten sonra o insanlaın bakış açılarını değiştiremezsin sen onlara cvb verdikçe sana uzaylı gibi bakmaya devam edecekler ...vs vs vs uzarda gide işte sana sabırlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…