Sözlümün Annesi El Opme

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
2 yillik iyi giden iliskim var bazen sevgilimin evine gidiyoruz annesi genc 45 yasinda rahat biri kendiside ben her seferinde el opmuyorum muhabbet ediyoz hal hatir soruyom ama yapim degil oyle cokta samimiyet sevmiyom acikcasi oda zaten hic lafini etmiyor sizce bunu soylemesede kendine dert eder mi yaptigim yanlis mi

cunku gecen sevgilim annesi dustan cikti anneme selam ver dedi bende ne aclen var du bakam dedim bi rahatca giyinsin hem ben geldim ne diyim ben geldim hosgeldim mi diyim dedim oda yok tabi kucukler der ondan dedim dedi bende isime karisma dedim asla ezdirmem kendimiama yanlis mi bu davranisim sizce daha mi samimi olmam gerek

Evden cikarken sozlum biz cikiyoruz diyor bende gorusuruz kendinize iyi bakin felandiyorum ama ggidip te oyle ellerini opmuyom sevgilimde arada bir sakaylada olsa gorua diyor ama takmiyom acikcasi sizce de yanlissa duzeltcem kendimi ama fikir almak istedim

Tabiki önce annesinin hoşgeldin kizim demesi lazım.
El öpme konusunda takıntısı olsa sanırım sozlune bahsederdi . Bazıları sevmez opturmeyi .
Ben öpmeye kalkarım yine de.
Bu arada samimiyet sevmiyorsun ama evlerine gidiyorsun kadın dustan çıkmış halini dahi görüyorsun :)

Iyi de o sana hoş geldin diyecek kadının evi

Bir de çok fazla samimiyet iyi değildir uzak ol tatlı ol

yoo niye samimi olasın ki ?

ama samimiyet istemiyosan evlerine gitme erkek arkadaşın kendine ev tutsun çok gitmek istiyosan oraya git

Yok evlerine gitmeye merakli degilim hic bir eve ama mecburiyetten oldu bazende oturmaya diye cagirildim ozledik dediler biz kursa gidiyorduk sozlum uyuya kalinca yolumun ustu diye zillerine basip uyandirdim kapidada beklenmiyor girdim iceri mecbur

Iyi de o sana hoş geldin diyecek kadının evi

Bir de çok fazla samimiyet iyi değildir uzak ol tatlı ol

Aynem bende sevmiyorum vok samimiyetouöyle tabi yuuzm güler elimden geleni yaparim ama kendimide cok kaptirmiyim diyorum ilerde bana zor olur diye kk sayesinde bunu ogrendim :)

Tabiki önce annesinin hoşgeldin kizim demesi lazım.
El öpme konusunda takıntısı olsa sanırım sozlune bahsederdi . Bazıları sevmez opturmeyi .
Ben öpmeye kalkarım yine de.
Bu arada samimiyet sevmiyorsun ama evlerine gidiyorsun kadın dustan çıkmış halini dahi görüyorsun :)

Halini gormedim oyle tabi habersiz gitmem normalde ama mecbur kaldim kursa gidiyorduk uyanmadi o bende yolum ustu diye sile bastim uyandirdim kapida beklemiyim diye girdim iceri yoksa ayda yilda bir giderim

Evliyim, bugüne kadar bir kere kayınvalidemin elini öpmedim. Bence çok samimi olmamakta fayda var

arna
2 yillik iyi giden iliskim var bazen sevgilimin evine gidiyoruz annesi genc 45 yasinda rahat biri kendiside ben her seferinde el opmuyorum muhabbet ediyoz hal hatir soruyom ama yapim degil oyle cokta samimiyet sevmiyom acikcasi oda zaten hic lafini etmiyor sizce bunu soylemesede kendine dert eder mi yaptigim yanlis mi

cunku gecen sevgilim annesi dustan cikti anneme selam ver dedi bende ne aclen var du bakam dedim bi rahatca giyinsin hem ben geldim ne diyim ben geldim hosgeldim mi diyim dedim oda yok tabi kucukler der ondan dedim dedi bende isime karisma dedim asla ezdirmem kendimiama yanlis mi bu davranisim sizce daha mi samimi olmam gerek

arnavut yada bosnak mı onlarda banyodan sonra el öpme muhabbeti var gelin olsan dahi

Sozlum yaza nişan olacak insallah ama ben o kelimeye alisamadim acikcasi ondan sevgilim dedigim yerler olmus evet :KK43:

Anladim. Sorun ne? Sozlunuzun beklenti icinde olmasi mi? Nasil biri iseniz oyle davranin. Gorgu kurallarina gore tabi ki. El opmek bir bizd var onu da anlamis degilim...

Anladim. Sorun ne? Sozlunuzun beklenti icinde olmasi mi? Nasil biri iseniz oyle davranin. Gorgu kurallarina gore tabi ki. El opmek bir bizd var onu da anlamis degilim...
Sanirim beklentisi yok bazen ima ediyor bende anlamadim ama benim yaptigim yanlismi diye sormak istedim

elini öpmen normal de, duştan çıkar çıkmaz yanına gitmek ayıp olur

Aileniz biliyo mu kendi aranızda mı sözlüsünüz anlamadım. Kadın daha 45 genç yani gerek yok. Ama kucaklama oluyodur heralde hoşgeldin yada güle güle derken.

Aileniz biliyo mu kendi aranızda mı sözlüsünüz anlamadım. Kadın daha 45 genç yani gerek yok. Ama kucaklama oluyodur heralde hoşgeldin yada güle güle derken.

Ailem biliyor tabiki sohbet ediyom yuzumguler ama iste oyle sarilip el opmeyi yapmiyom oda hic girisimde bulunmuyor benim sormak iistedim buydu

Ailem biliyor tabiki sohbet ediyom yuzumguler ama iste oyle sarilip el opmeyi yapmiyom oda hic girisimde bulunmuyor benim sormak iistedim buydu

Daha once de sordum ama bir uyenin sorusunu gorunce ben de merak ettim siz sozluyum dediniz. Ailem de biliyor dediniz. Aileler tanistimi kiz isteme merasimi oldu mu? Ona gore bir yorumda bulunacağım.

Sevgilinizi de aileniz bilebilir o yuzden.

Aslinda şöyle isteme olmadi daha cunku okullar bu sene bitiyor ama biz ciddiyiz kac senedir diye aileler tanisti soz olsun dediler yazin nişanla isteme olsun diye konusuldu nisanliykende askere gidip gelir diye oyle buyukler karar aldi

Back
X