Sözlümün Annesi El Opme

Aslinda şöyle isteme olmadi daha cunku okullar bu sene bitiyor ama biz ciddiyiz kac senedir diye aileler tanisti soz olsun dediler yazin nişanla isteme olsun diye konusuldu nisanliykende askere gidip gelir diye oyle buyukler karar aldi

Anladim. Bence el opmek ya da opmemek cok onemli değil. Önemli olan sizin buna bakış açınız. Ben kayinvalidemin elini operdim nasil annemin elini opuyorsam. Burda onemli olan sizin isteyip istememeniz. Bugün karsinizdaki ya da esiniz birsey istiyor diye yaparsaniz bunun devami gelebilir. O devami gelen seyler de sizin istemediginiz şeyler olabilir. Demek istedigim buydu. Beklentiler onemli degil. Onemli olan sizsiniz.

Elini öpsen ne olur incilerin mi dökülür ayrıca kadın sorun etmiyorsa neden sorun ediceğini düşünüyorsun.

Elini öpsen ne olur incilerin mi dökülür ayrıca kadın sorun etmiyorsa neden sorun ediceğini düşünüyorsun.

Haklisiniz benim kotu niyetim yok aslinda aliskanlikdegil diyim ama yanlismiyim diye dusunuyorum hep o yuzden sordum sorun olurmu diye

Bence durumun el öpmeyle bir ilgisi yok. Samimiyetsiz bir ortam olmuş bence sevgiliniz bunun farkında. Evlerine gitmeyin bence. Sanki kadının varlığından rahatsızsınız gibi. Görüşürüz falan da bana tuhaf geldi. Ben ev sahibine mesela teşekkür ederim, ben de beklerim falan derim. Misafir etmiş beni.

Back
X