• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sozlumun kilo takintisi

ah ahh Allah'ım bana balık etli kız seven koca nasip et ama bu kadar da olmasın yahu :)
bence beğenilmemeniz için diyordur.

bu 90 kilo muhabbetinde var bir hinlik:23:
yüksek ihtimalle dikkat çektiğinizi düşündüğü için böyle bir çözüm bulmuş:17:

Millet seni beğenmesin diye mi yapıyo acab.. Benim eşim de hafif balık sever ben 172yim 64 kiloyum biraz vermek istiyorum böyle çok güzelsin verme diyor ama seninki bildiğin obez ol demiş boyun uzun mu

evlenince hergün size baklava börek yedirir artık :56::56: :1:
şaka bir yana sağlık açısından olumsuz yanlarını düşünmüyor mu acaba hiç
hayret yani zayıf sevenini duydum da kilolu seveni ilk kez duyuyorum
bence psikologluk bir durum yok gibi adamın zevki sonuçta sizi de zorlamıyormuş madem çok büyütmeyin bence

Nolur her şeyde psikologa gitmeyin :1: Kilolu kadınları beğeniyorsa kilolu biriyle birlikte olsun. Sizi değiştirmeye çalışması çok saçma. Aklı olan da o kadar kiloyu biri istedi diye almaz zaten. Mesela ben de hafif kilolu erkekleri kas yığınlarına tercih ederim ama değiştirmeye çalışmam.

Son düzenleme:
Ne guzel ilerde kilo alsan bile problem olmicak begenicek demek ki :9:

Fazla kilonun normal olmadigini oda biliyor bana baski yapmiyor zaten kilo al diye ama mesela disardayken ben öyle bayanlar görüyorum ben bile bakiyorum ama o gidip fazla kilolu kadinlara bakiyor bizzat dikkat ettim hep o tarz bayanlara bakiyor ayak fetisti gibi bisey herhalde boyunu soranlar da var 1. 68 boyum 60 kiloyum o kadar kilolu olmam imkansiz zaten

bence kilon güzel, ne şişman ne zayıf, bu adam seni bu halinde beğenmedi mi, olmadı giysilerinin içine yastık falan sıkıştır, yanaklarına meyve sıkıştır, çık karşısına aşkım güzel olmuşmuyum diye:27:

Merhaba bayanlar uzun zamansir konu acmiyorum çok şükür hic bir sorunum yoktu buda sorun mu bilmiyorum ama görüşlerinizi almak istedim

Sozlumun kilo takintisi var zayif olmami istemiyor 55 kiloydum 60 oldum ama beni hala zayif buluyor soyle 90 falan olsan ne guzel olur gibi seyler soyluyor ben de dalgami geciyorsun seb diyorum yoo ne var ki ben zayif sevmiyorum diyor 90 da cok diyorum ben oyle seviyorum diyor o zamab ayrilalim ben o jadar kilolu olamam dedigimde ben ol demiyorum ki olsaan frna olmaz diyor

Yaa kizlar kafam cok karisik bu bana hic normal gelmiyor tamam hani balik etli olsun dese anliycam da 90 kilo nedir ya benim bildigim zayif kadin daha cekici olur bizimkinede tam tersi yani bide etrafimda hic yok sisman kadinlari cekici bulan yablis anlasilmasin kilolu bayanlara kotu bir sey soylemek istemem de sozlumun bu takintisi normal gelmiyor
Sorum su ki bu normal mi acaba evlenince vucudumu begenmez mi surekli kilo al kilo al deyip duruyor napmaliyim kizlar bir psikolaga gitmesi icin konussam mi

bi kere en basta sağlık açısından böyle demesii çok sacma. boyunuz cok uzun değilse 60 cok iyi bi kilo. ilerde bunun hamileliği falan var yeter daha almayın. zaten o da ille al dememiş fena olmaz demiş siz de ben istemiyorum böyle iyiyim almıcam deyip tavrınızı koyun:37:

Evlenirsek zaten kilo aliniyor, bi de bebek olursa iyice sismanlarim de. O zamana kadar sabretsin. Ne tuhaf insanlar var ya, sen sus kadini misin da ben soyle begenirim boyle begenirim diyor. Olur canim, boyumu da kisaltayim mi istersen de.

Boyunuz 175 uzeriyse "yarim dunya" degil baliketli olursunuz. Bilmeyen arkadaslar icin bahsedeyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kahire üçlemesi diye bi seri okumuştum,mısırlı bi yazar yazmıştı hatta adam dünyaca ünlü biriydı herneyse o kültürde kilolu kadınlar cok seksi gelıyordu erkeklere hatta adam romanda kilolu bı kadın gördüğünde heryerınde lömbür lömbür et bu ne kdr güzel bir vücüt insan ömür boyu bıkmaz bu hatunla yaşamaktan filan diyordu :34:
sözlünün o kültürle bağlantısı olabilir mi:51:
bu arada bu mevzu ergenlığıyle alakalı olabilir bence ilk kımın hayalini kurarak masturbasyon yaptıysa erkekler ömürlerı boyunca öyle bır kadın ararlarmış:27: mesela bnmkının kı berna laçin saclarımı koyultma ıhtımalıne bıle katlanamıo adam,bilinçdışı yönetio resmen adamı:27::27: ya da ben bunları bı yerlrden uydurdum emın dıılım:37: mesela senınkı de mahalledeki x teyze olabir :33:
velhasıl kelam eger kılo takıntısı olacaksa bence fazla kılolu sevmesı daha güzel ohh gelsinn börekler gıtsın sarmalar,sabahlar olmasın:32::32::32:

Son düzenleme:
kahire üçlemesi diye bi seri okumuştum,mısırlı bi yazar yazmıştı hatta adam dünyaca ünlü biriydı herneyse o kültürde kilolu kadınlar cok seksi gelıyordu erkeklere hatta adam romanda kilolu bı kadın gördüğünde heryerınde lömbür lömbür et bu ne kdr güzel bir vücüt insan ömür boyu bıkmaz bu hatunla yaşamaktan filan diyordu :34:
sözlünün o kültürle bağlantısı olabilir mi:51:
bu arada bu mevzu ergenlığıyle alakalı olabilir bence ilk kımın hayalini kurarak masturbasyon yaptıysa erkekler ömürlerı boyunca öyle bır kadın ararlarmış:27: mesela bnmkının kı berna laçin saclarımı koyultma ıhtımalıne bıle katlanamıo adam,bilinçdışı yönetio resmen adamı:27::27: ya da ben bunları bı yerlrden uydurdum emın dıılım:37: mesela senınkı de mahalledeki x teyze olabir :33:
velhasıl kelam eger kılo takıntısı olacaksa bence fazla kılolu sevmesı daha güzel ohh gelsinn börekler gıtsın sarmalar,sabahlar olmasın:32::32::32:

Berna Laçini hayalleyerek mi ilk kez şey ... ay neyse içim götürmedi :1:

Yazanların çoğu inanamamış ama kilolu kadınlardan hoşlanan erkeklerde var, niye bu kadar şaşırıldı, aksi durumda hiç bir kilolu kadın kız evlenemezdi yani.. Yine kilolu kadınların seksi olmayacağını da düşünmüyorum pekala olabilir; çünkü seksilik görünüşten çok işveye bakıyor... Ha şunu da ekleyeyim, kilolu kadınlarla ilgili yapılan p.... filim azımsanmayacak kadar çok... demek ki bizlerin şaşırmasından çok daha farklı gerçekler var..

o bence 90 kiloyu lafın gelişi söylemiştir ya .
Eğer cidden 90 kilo ol baya baya kilolu ol diye ısrar ediyorsa dikkat çekme diyedir .
Makyajına , kıyafetine falan karışır mı çok peki ?

ya doğalından öyle olsa tamam da, kız şimdi 1.68 e 60 gayet güzel kilosu varken neden 90 olup hastalıklara davetiye çıkarsın ki yaw, hem bakalım onun psikolojisi uygun mu bu kiloya çıkmaya,
ama kız zaten 90 kilodur, adamda onu zaten öyle beğenmiştir o başka

işin ilginç tarafına şişman seven erkeklere de denk gelemez bu kızlar, hep tam tersini duyarız zayıfla baskısı, ben de başlığı okuyunca öyle olduğunu düşünmüştüm

Anam benımkı de zayıfla der bana.
Her seferınde tartısırız bu yuzden.
Dunya tersine demek kı :37::37:

Neden genel görüş "kesin dikkat çekme diye diyordur " şeklinde anlamadım konu sahibinin sevgilisindende anlaşıldığı gibi kilolu hanımlarda gayet güzel dikkat çekiyor demekki, zayıfla diyen adamın psikoloğa ihtiyacı olmadığı gibi kilolu seven bir adamında psikoloğa ihtiyacı yoktur, ben bunun örneğini gördüm çokta yakışıklı adamlar oluyorlar yani bunun erkekteki herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.. zevk meselesi , ayrıca buradaki kaç kadın çıkıpta tamda tipim olan hayallerimin erkeğiyle evlendim diyebilir?? Birliktelikteki tek kıstas tip olmadığı için , sizinde sevgiliniz kilolu seviyordur ama size aşık olup sevmiştir bunda tuhaf bir durum yok

konu başlığını görünce sen kilolusunda sözlün zayıfla diye baskı yapıyor sandım :27:

sağlığın için zararlı.sağlığını düşünmüyor mu bu adam.

de get 90 kilo olan bi kadın bul de kafasına vur kendine gelir :27:

90 kiloyu düşünmeden söylemiştir kilolu sevebilir. Bir de bugüne kadar hiçbir erkek arkadaşımın zayıf kızları çekici bulduğunu duymadım. Aksine balık etli candır diye dolaşırlar.

Teşekkürler hanimlar yorumlariniz için sozlum biraz kiskanctir ama aird kimse bana baksin diye o kadar kilo al demez normal standartradir kiskancliklari öyle giyimine falan karismaz bende abartmam tabi

Balik etli olsa.neyse dicemde baya baya kilolu olan bayanlara falan bakiyor o seviyor diye de o kadar kilo alicak değilim ayrıca bana illa kilo al deniyor zaten beni olduğum gibi seviyorda bi kaç kere fazla kilolu olsan çok güzel olur demisti bir de kilolu bayanlari dikkat çekici bulunca bende bi sasirdim dolasiyla

Kozlar sorar ya askim kilo alirsan beni birakirmisin diye bende kilo verirsem beni birakirmisin diye sorucam herhalde :))

Bi benim eşim böyle sanıyordum ama değilmiş demek ki. Eşimde sürekli kilo al çok zayıfsın deyip duruyor. Hatta evlendikten sonra bi ara almaya başladım sürekli ne güzel oldun falan dedi. Ama sonrasında toparladım kendimi. Ona güvenip asla çok kilo almam :19:

Back
X