Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla kilonun normal olmadigini oda biliyor bana baski yapmiyor zaten kilo al diye ama mesela disardayken ben öyle bayanlar görüyorum ben bile bakiyorum ama o gidip fazla kilolu kadinlara bakiyor bizzat dikkat ettim hep o tarz bayanlara bakiyor ayak fetisti gibi bisey herhalde boyunu soranlar da var 1. 68 boyum 60 kiloyum o kadar kilolu olmam imkansiz zaten
Merhaba bayanlar uzun zamansir konu acmiyorum çok şükür hic bir sorunum yoktu buda sorun mu bilmiyorum ama görüşlerinizi almak istedim
Sozlumun kilo takintisi var zayif olmami istemiyor 55 kiloydum 60 oldum ama beni hala zayif buluyor soyle 90 falan olsan ne guzel olur gibi seyler soyluyor ben de dalgami geciyorsun seb diyorum yoo ne var ki ben zayif sevmiyorum diyor 90 da cok diyorum ben oyle seviyorum diyor o zamab ayrilalim ben o jadar kilolu olamam dedigimde ben ol demiyorum ki olsaan frna olmaz diyor
Yaa kizlar kafam cok karisik bu bana hic normal gelmiyor tamam hani balik etli olsun dese anliycam da 90 kilo nedir ya benim bildigim zayif kadin daha cekici olur bizimkinede tam tersi yani bide etrafimda hic yok sisman kadinlari cekici bulan yablis anlasilmasin kilolu bayanlara kotu bir sey soylemek istemem de sozlumun bu takintisi normal gelmiyor
Sorum su ki bu normal mi acaba evlenince vucudumu begenmez mi surekli kilo al kilo al deyip duruyor napmaliyim kizlar bir psikolaga gitmesi icin konussam mi
kahire üçlemesi diye bi seri okumuştum,mısırlı bi yazar yazmıştı hatta adam dünyaca ünlü biriydı herneyse o kültürde kilolu kadınlar cok seksi gelıyordu erkeklere hatta adam romanda kilolu bı kadın gördüğünde heryerınde lömbür lömbür et bu ne kdr güzel bir vücüt insan ömür boyu bıkmaz bu hatunla yaşamaktan filan diyordu
sözlünün o kültürle bağlantısı olabilir mi
bu arada bu mevzu ergenlığıyle alakalı olabilir bence ilk kımın hayalini kurarak masturbasyon yaptıysa erkekler ömürlerı boyunca öyle bır kadın ararlarmışmesela bnmkının kı berna laçin saclarımı koyultma ıhtımalıne bıle katlanamıo adam,bilinçdışı yönetio resmen adamı
ya da ben bunları bı yerlrden uydurdum emın dıılım
mesela senınkı de mahalledeki x teyze olabir
velhasıl kelam eger kılo takıntısı olacaksa bence fazla kılolu sevmesı daha güzel ohh gelsinn börekler gıtsın sarmalar,sabahlar olmasın![]()