- Konu Sahibi lavienrose116
-
bence devaminda konusmasi olumlu. bu tarz sorusturma meseleleri insanlarin hassas konusu. ben olsam ciddi bir konusma yapar, sinirlarimi soylerim, ama devam ederim.Sizce ilişkiyi bitirmeli miyim?
Zannetmiyorum ama bu konuda çok hassasmış. Benim söylemem de yersiz oldu ama buraya gelebileceğini hiç düşünmedim.İnsanların çocuklarının evleneceği kişiyi araştırmasından doğal ne var bilemedim, ama bunu ona söylemeniz de çok saçma.
Ailem seni araştıracak denir mi hiç?
Sözlünüz bahsettiği b.k'u yemiş olmasın bu kadar endişelenip saygısızlaştığına göre.
Tamamen öylesine sohbet esnasında önemsemeden söyledim. Hata etmişim anladım zaten sonrasında. Buna bu kadar kırılıp böyle sert tepki vereceğini hiç düşünmedim. Ben vermezdimNe bok yerlerse yesinler kismi olmamis ama evlenecegim insan "bizimkiler seni soruşturuyor" dese acayip bozulurdum hatta kizardim.
Sorusturuyorsaniz da boyle soylemeseydiniz bari.
Saçmalamış. Ayrıca hassas olucak ne var bunda. Sadece araştıralım demişler. Siz söylemeseydiniz keşke ne gerek var ailenizin onu araştıracağını bilmesine ama bi yandanda iyi olmuş adam takıntılı belliki onu anlamış oldunuz. Bunda sinirlenicek hiçbir şey yok saygısızlıkta yok araştırabilirler bu çok normal. Nişanlınızın bu konuda hassasım demesi saçmalık yarası olan gocunur diyesim var ama günah almak istemem.Herkese iyi akşamlar. Canımı çok sıkan bir konuda değerli fikirlerinizi almak için buraya yazmaya mecbur kaldım. Hemen konuya gireyim. 29 yaşında çalışan bir bayanım. 1 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımla kısa bir süre önce sözlendik. Fakat öyle bir laf etti ki ne düşüneceğimi bilemiyorum. Abartıyor muyum lütfen okuduktan sonra fikirlerinizi yazın, benim için çok önemli.
Erkek arkadaşım biraz hassas bir konumda çalışıyor. Memur kendisi ve ciddi birtakım güvenlik soruşturmalarından geçti. Sözleneceğimi ailelerimize açıkladığımızda dayım kendisini bir soruşturalım dedi. Bir araştırayım aile hayatı nasıl, hayat görüşü nasıl, ileride beni zora sokacak sıkıntılı işlere/kurumlara bulaşmış mıdır anlamında. Bunu da bana değil anneme söylemiş. Annem bunu bana söylediğinde sözlümün ciddi soruşturmalardan geçtiğini ve endişelenmemelerini söyledim. Erkek arkadaşımla da tamamen öylesine paylaştım böyle demiş şeklinde, ama erkek arkadaşım bunu çok büyüttü. Kendisine yapılmış bir saygısızlık ve bel altı vurmak olarak gördü, ben de geri adım atmadım. Karşılıklı tartışırken sinirler fazlasıyla gerildi ve ağzından: istedikleri kadar soruştursunlar, ne b.k yerlerse yesinler cümlesi çıktı. Ben şoka uğrayarak telefonu kapattım. Sakinleştikten sonra bana söyledikleri: bu konuda çok hassas olduğu, kendisine saygısızlık yapılmadığı sürece saygısızlık yapmayacağı, benim dayım için onu silebileceğimi söyleyerek onu çok değersiz hissettirdiğim ve buna çok kırıldığı, saldırganlaştığım için böyle bir tepki verdiği. Ben ise ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdilik evliliği askıya almaya karar verdim. Fakat ilişkiye devam etme konusunda şüphelerim var. Siz ne düşünüyorsunuz lütfen yorumlarınızı yazın, teşekkür ederim okuduğunuz için.
Kendi adima küfür kotu soz gibi seyleri cok itici ve igrencbuluyorum. Kompleks yapmis.Herkese iyi akşamlar. Canımı çok sıkan bir konuda değerli fikirlerinizi almak için buraya yazmaya mecbur kaldım. Hemen konuya gireyim. 29 yaşında çalışan bir bayanım. 1 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımla kısa bir süre önce sözlendik. Fakat öyle bir laf etti ki ne düşüneceğimi bilemiyorum. Abartıyor muyum lütfen okuduktan sonra fikirlerinizi yazın, benim için çok önemli.
Erkek arkadaşım biraz hassas bir konumda çalışıyor. Memur kendisi ve ciddi birtakım güvenlik soruşturmalarından geçti. Sözleneceğimi ailelerimize açıkladığımızda dayım kendisini bir soruşturalım dedi. Bir araştırayım aile hayatı nasıl, hayat görüşü nasıl, ileride beni zora sokacak sıkıntılı işlere/kurumlara bulaşmış mıdır anlamında. Bunu da bana değil anneme söylemiş. Annem bunu bana söylediğinde sözlümün ciddi soruşturmalardan geçtiğini ve endişelenmemelerini söyledim. Erkek arkadaşımla da tamamen öylesine paylaştım böyle demiş şeklinde, ama erkek arkadaşım bunu çok büyüttü. Kendisine yapılmış bir saygısızlık ve bel altı vurmak olarak gördü, ben de geri adım atmadım. Karşılıklı tartışırken sinirler fazlasıyla gerildi ve ağzından: istedikleri kadar soruştursunlar, ne b.k yerlerse yesinler cümlesi çıktı. Ben şoka uğrayarak telefonu kapattım. Sakinleştikten sonra bana söyledikleri: bu konuda çok hassas olduğu, kendisine saygısızlık yapılmadığı sürece saygısızlık yapmayacağı, benim dayım için onu silebileceğimi söyleyerek onu çok değersiz hissettirdiğim ve buna çok kırıldığı, saldırganlaştığım için böyle bir tepki verdiği. Ben ise ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdilik evliliği askıya almaya karar verdim. Fakat ilişkiye devam etme konusunda şüphelerim var. Siz ne düşünüyorsunuz lütfen yorumlarınızı yazın, teşekkür ederim okuduğunuz için.
Neden söylüyorsun ki sen aynısı sana yapılsa ne tepki verirdi dayın a da ben tanıyorum yeterli derdin küçük çocuk musun senHerkese iyi akşamlar. Canımı çok sıkan bir konuda değerli fikirlerinizi almak için buraya yazmaya mecbur kaldım. Hemen konuya gireyim. 29 yaşında çalışan bir bayanım. 1 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımla kısa bir süre önce sözlendik. Fakat öyle bir laf etti ki ne düşüneceğimi bilemiyorum. Abartıyor muyum lütfen okuduktan sonra fikirlerinizi yazın, benim için çok önemli.
Gerçekten aileye edilen hakarette değil en ufak bir ima bile evliliğin olmaması gerektiğine sebep. Saygısız ayrıca da terbiyesiz. Zaten seninle böyle bir üslupla konuşmamalı bir de ailene diyor. Ailen hayattaki en kıymetli varlığın. Askıya alma direkt ilişkini kes. Abartmıyorsun çom haklısın sadece bunda ne demiş ileride daha büyük şeyler olacak yanlış anlaşılmalar olacak o günlerde o zaman ana bacı kalmayacak, hadsiz!Herkese iyi akşamlar. Canımı çok sıkan bir konuda değerli fikirlerinizi almak için buraya yazmaya mecbur kaldım. Hemen konuya gireyim. 29 yaşında çalışan bir bayanım. 1 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımla kısa bir süre önce sözlendik. Fakat öyle bir laf etti ki ne düşüneceğimi bilemiyorum. Abartıyor muyum lütfen okuduktan sonra fikirlerinizi yazın, benim için çok önemli.
Ama bılmıyormus esınız bunu hıc bılmemısSözlünüz saygısızlık yapmış . Bende hayatımda biri oldugunu abime söylediğimde bi araştırayım dedi bende elbette benm işime gelir demiştim ama bnu asla söylememiştim şuan ki eşime hala bilmez . Dayınız sözlendikten sonra mı araştırayım dedi gerçi fark etmez evlenmeden önce olsunda . Dikkat edin belli ki bu Aile meseleleri işin içine girdikçe siz Sözlünüzün başka yüzlerini de göreceksiniz umarım bazı şeyleri gördükten snra elelam ne der diye düşünmezsiniz. Zararın neresinden dönersen kardır derler
Gerçekten dayım için seni silerim, gibi mi konuştunuz? Ben dayım için cam bile silmem.benim dayım için onu silebileceğimi söyleyerek onu çok değersiz hissettirdiğim ve buna çok kırıldığı, saldırganlaştığım için böyle bir tepki verdiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?