- 24 Aralık 2020
- 442
- 512
- 18
- Konu Sahibi lavienrose116
Siz hatalısınız seni araştırıyorlar denir mi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sebeble degıl pek cok sebeble sınırlenebılıyor erkekler degıl ınsanlarEvet ben zaten hata ettim bunu kabul ediyorum. Doğal değil stratejik olunması gerekiyormuş bu durumalarda. Peki ben onun söylediğini nasıl yuyacağım onu bilmiyorum ileride de bu şekilde sinirlenir mi
Buradaki herkes hayatında tam bir hanımefendi hiç sinirlenmedi, öfkesine hakim olamayıp ağzından çıkmaması gereken kelimeleri sarfetmedi zaten dimi? Konu sahibini gazlıyorsunuz bir de.
Nişanlım gelip bana ailemle aramızda konuştuk seni araştırıyoruz deseydi ben sanırım daha ağır konuşurdum. Hadi soruşturuyorsunuz diyelim bunu nişanlınıza söyleme sebebi nedir yani? Nasıl bir cevap bekliyordunuz, tabi hayatım ben zaten tekin olmayan güven vermeye herifin tekiyim araştırın ben de kendimden çok emin değilim, bakalım ne haltlar çıkacak hayatımdan ihihihi, filan mı?
Bir senedir görüşüyoruz dayına karşı diyemedin mi ben onu tanıyorum ve güveniyorum evlenecek olan da benim gerek yok diye, bana güvenmeyen birisiyle benim işim olmaz deyip onun gitmesi gerekiyormuş aslında da neyse, siz dünyayı kendi etrafınızda dönüyor zannetmeye devam edin bence
Saygısız olmasına katılıyorum
Lakin sizler de haksızsınız. Karşınızda bir insan var, satılık mal yok. Ailesi dıdısı şusu busu özel hayatı sizi hiç ilgilendirmez. Adam söylemek istiyorsa gelir size söyler. istemiyorsa da saygı duymak zorundasınız.
Ayrıca diyelim ki bazı tatsız durumlar oldu geçmişte misal babası metres tuttu, annesini aldattı. Bunu ortaya çıkardınız eee adamın ne suçu günahı var, başka birinin yanlışının ceremesini neden çeksin bu adam? Karşınızdaki kendisi olarak görmicekseniz, babası yanlış yaptıi annesi onu yaptı diye yargı dağıtacaksınız, adamı yargılayacaksanız zaten bu işten değil evlenmekten toptan vazgeçin. Karşıdakiyle evleniceksiniz, onunla yuva kurucaksınız. Bu kadar aileci olmayın biraz bireysel düşünün. Ben adamın yerinde olsam beni ailemle yargılayacak aileci kafada biriyle evlenmezdim. Karşımdaki erkek bana baktığında beni görmeli, net. Ailemle degil benimle evleneceginin bilincinde olmali.
Siz de ayrıca boşboğazlısınız niye gidip adama böyle bir şey söylüyorsunuz amacınız nedir? Nişanlım bana seni araştırcam gözüm tutmadı derse defol git şurdan tam o zaman beğenmeyen küçük oğluna almasın derim. Evet adam terbiyesizce söylemiş ama haklı net şekilde. Onun bunun hayatını araştırma soruşturma hakkını nasıl kendinizde buluyorsunuz, dedektif misiniz? Saçma sapan işlere kalkışırsanız hakareti yersiniz hak etmişsiniz ailecek. Adam memur galiba zaten güvenlik soruşturmasıyla işe alınmış, ee terörist çıkacak hali yok ya üstüne neyi araştırcaksınız o da apayrı bir mesele.
Evet, sinirlenir. Davranışlar referanstır, eşyaya-hayvana-insana- bağımsız olaylara tepkisi kişiliğin yansımasıdır.Evet ben zaten hata ettim bunu kabul ediyorum. Doğal değil stratejik olunması gerekiyormuş bu durumalarda. Peki ben onun söylediğini nasıl yuyacağım onu bilmiyorum ileride de bu şekilde sinirlenir mi
Bugüne kadar böyle bir cümle duymamıştım. Ben kimseye söylemem. Bir daha tekrarlamayacağını bilemiyorum sanırım devam edip bunu göreceğim
Yok yahu, mesela adam uyusturucu, beyaz kadin ticareti, kumar borcu, mafya, kara para aklama falan boyle islere bulasmis mi falan diye bakicaklardir, babasinin metresi babasini ilgilendirir sonucta, sicil kaydi bakicaklar
Tabii şekerim, sadece damat adayini bi arastiralim kafasinin ardinda, it kopuk cikmasin, sonra basimiz agrimasin kafasi vardir, adetten yapalim sonra niye sorusturmadik demeyelim siye dayi kisisi, kendine vazife edinmis, baba yok sanirsam, babalik yapmak istemis kendinceAma canım ablacım konu sahibesi, adam zaten güvenlik soruşturmasın geçip işe alınmış yazmış. Adamın terörizmle, uyuşturucuyla, kara parayla alakası olsa zaten o soruşturmayı geçemezdi.
Konu sahibesi 17 yaşında çocuk değil ki 30 yaşında bir insan. Beraber yaşıyoruz yazmış. Karşıdaki hırsız mı uğursuz mu aklı kesiyordur eminim böyle saçmalıklara ne gerek var?
İlk yazdığım mesajda dedigim gibi, hata çift taraflı (ama hatanın büyüğü sizde. Başlangıçta da devamında da)Aile bireylerime yönelik bir daha böyle bir şey söylersen ayrılırım dedim
Yani buncacik şeye kendinizi kesecekseniz , beden bütünlüğünuz için lütfen evlenmeyin.Tekrar zaten kesinlikle böyle bir şey söylemem. Ama o yarın başka bir şey olduğunda yine böyle bir cümle kurarsa üstelik evliyken kendimi keserim. Bile bile evlenemem. Sıkıştım kaldım ya kestirip atacağım ya da zaman vereceğim
Nişanlınızın verdiği tepki saçma, her aile evladının evleneceği kişiyi araştırır bunda onur meselesi yapacak bir şey yok, devlet soruşturmada huyuna aile ilişkilerine mahallede sevilip sevilmediğine bakmaz, dayınız gbt bakacak değildi her halde. Paşa torunu değildir sanırım kendisi. İlişkiye devam konusunda bir şey diyemem ama ağzını toplasa iyi eder.Herkese iyi akşamlar. Canımı çok sıkan bir konuda değerli fikirlerinizi almak için buraya yazmaya mecbur kaldım. Hemen konuya gireyim. 29 yaşında çalışan bir bayanım. 1 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımla kısa bir süre önce sözlendik. Fakat öyle bir laf etti ki ne düşüneceğimi bilemiyorum. Abartıyor muyum lütfen okuduktan sonra fikirlerinizi yazın, benim için çok önemli.
Erkek arkadaşım biraz hassas bir konumda çalışıyor. Memur kendisi ve ciddi birtakım güvenlik soruşturmalarından geçti. Sözleneceğimi ailelerimize açıkladığımızda dayım kendisini bir soruşturalım dedi. Bir araştırayım aile hayatı nasıl, hayat görüşü nasıl, ileride beni zora sokacak sıkıntılı işlere/kurumlara bulaşmış mıdır anlamında. Bunu da bana değil anneme söylemiş. Annem bunu bana söylediğinde sözlümün ciddi soruşturmalardan geçtiğini ve endişelenmemelerini söyledim. Erkek arkadaşımla da tamamen öylesine paylaştım böyle demiş şeklinde, ama erkek arkadaşım bunu çok büyüttü. Kendisine yapılmış bir saygısızlık ve bel altı vurmak olarak gördü, ben de geri adım atmadım. Karşılıklı tartışırken sinirler fazlasıyla gerildi ve ağzından: istedikleri kadar soruştursunlar, ne b.k yerlerse yesinler cümlesi çıktı. Ben şoka uğrayarak telefonu kapattım. Sakinleştikten sonra bana söyledikleri: bu konuda çok hassas olduğu, kendisine saygısızlık yapılmadığı sürece saygısızlık yapmayacağı, benim dayım için onu silebileceğimi söyleyerek onu çok değersiz hissettirdiğim ve buna çok kırıldığı, saldırganlaştığım için böyle bir tepki verdiği. Ben ise ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdilik evliliği askıya almaya karar verdim. Fakat ilişkiye devam etme konusunda şüphelerim var. Siz ne düşünüyorsunuz lütfen yorumlarınızı yazın, teşekkür ederim okuduğunuz için.
Mesaj tekrari.. gaza geldim heralde on kere göndermişim![]()