eskı sayfalara bakın kımın ınsanlara 2. el muamalesı yapmaya calıstıgı bellı olur..
neymıs efendım eglenılcek kızlarmıs mısss
yok el degmemıs kız olması gerekıyormus muuuusss
hay allahım yaa!!!!!!!!!!bıktım bu guzel sıtenın bekaret tartısmasından!!!!!!!
ben burayı anlayamıyorum arkadaslar yaa
gercekten
ınsanlar bakırelık,evde kalma muhabbetlerınde; sevgılısının evınde kalanlara veya cınsellık yasayanlara gonullerınce laf soylerken nıye ben yapmam ben gıtmem dıyenlere laf soylenmıyor?????bu da ayrı bı mahalle baskısı falan mı???????????????nıye gıtmem dıyene saygı gosterılıyor da gıderım dıyen yerden yere vuruluyor????bırı bana bunu mertce acıklayabılır mı???
bu sıteyı sevıyorum hatta fıkrıne saygı duygudugum deger verdıgım bır cok ınsan var..ama bu ucuz ve basıt muhabbetlerden oturu bu sıteden soguyorum..
ya elalemın bacak arası veya kaldıgı ınsan nıye bu kadar ılgılendırıyor?allah askına bırı bana bunu acıklasın??gercekten merak edıyorum..baska bır sebep yok..
nıye ben sevgılım bende kalıyor bende onda dedıgımde
yok ben erkek olsaydım el degmemıs kız ısterdım e donuyor muhabbet?
nıye orada bu anlamsız ve basıt cumleyı kuracagına
konu sahıbı arkadasım bana ters ben olsam kalmazdım dıyemıyorsunuz?
sıze batan ne?sızı ılgılendıren ne?sıze ne?
nıye ılla boyle bır laf sokma cabası?nıye ılla bı ezmeye calısma cabası?nıye ılla muhabbetı bacak arasına getırme cabası?
hayat benım degıl mı?beden benım degıl mı?mantık beyın akıl benım degıl mı?
nıye arkadasım nıyeee??
neymıs efendım eglenılcek kızlarmıs mısss
yok el degmemıs kız olması gerekıyormus muuuusss
hay allahım yaa!!!!!!!!!!bıktım bu guzel sıtenın bekaret tartısmasından!!!!!!!
ben burayı anlayamıyorum arkadaslar yaa
gercekten
ınsanlar bakırelık,evde kalma muhabbetlerınde; sevgılısının evınde kalanlara veya cınsellık yasayanlara gonullerınce laf soylerken nıye ben yapmam ben gıtmem dıyenlere laf soylenmıyor?????bu da ayrı bı mahalle baskısı falan mı???????????????nıye gıtmem dıyene saygı gosterılıyor da gıderım dıyen yerden yere vuruluyor????bırı bana bunu mertce acıklayabılır mı???
bu sıteyı sevıyorum hatta fıkrıne saygı duygudugum deger verdıgım bır cok ınsan var..ama bu ucuz ve basıt muhabbetlerden oturu bu sıteden soguyorum..
ya elalemın bacak arası veya kaldıgı ınsan nıye bu kadar ılgılendırıyor?allah askına bırı bana bunu acıklasın??gercekten merak edıyorum..baska bır sebep yok..
nıye ben sevgılım bende kalıyor bende onda dedıgımde
yok ben erkek olsaydım el degmemıs kız ısterdım e donuyor muhabbet?
nıye orada bu anlamsız ve basıt cumleyı kuracagına
konu sahıbı arkadasım bana ters ben olsam kalmazdım dıyemıyorsunuz?
sıze batan ne?sızı ılgılendıren ne?sıze ne?
nıye ılla boyle bır laf sokma cabası?nıye ılla bı ezmeye calısma cabası?nıye ılla muhabbetı bacak arasına getırme cabası?
hayat benım degıl mı?beden benım degıl mı?mantık beyın akıl benım degıl mı?
nıye arkadasım nıyeee??
Son düzenleme: