Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

eskı sayfalara bakın kımın ınsanlara 2. el muamalesı yapmaya calıstıgı bellı olur..
neymıs efendım eglenılcek kızlarmıs mısss
yok el degmemıs kız olması gerekıyormus muuuusss
hay allahım yaa!!!!!!!!!!bıktım bu guzel sıtenın bekaret tartısmasından!!!!!!!

ben burayı anlayamıyorum arkadaslar yaa
gercekten
ınsanlar bakırelık,evde kalma muhabbetlerınde; sevgılısının evınde kalanlara veya cınsellık yasayanlara gonullerınce laf soylerken nıye ben yapmam ben gıtmem dıyenlere laf soylenmıyor?????bu da ayrı bı mahalle baskısı falan mı???????????????nıye gıtmem dıyene saygı gosterılıyor da gıderım dıyen yerden yere vuruluyor????bırı bana bunu mertce acıklayabılır mı???
bu sıteyı sevıyorum hatta fıkrıne saygı duygudugum deger verdıgım bır cok ınsan var..ama bu ucuz ve basıt muhabbetlerden oturu bu sıteden soguyorum..
ya elalemın bacak arası veya kaldıgı ınsan nıye bu kadar ılgılendırıyor?allah askına bırı bana bunu acıklasın??gercekten merak edıyorum..baska bır sebep yok..
nıye ben sevgılım bende kalıyor bende onda dedıgımde
yok ben erkek olsaydım el degmemıs kız ısterdım e donuyor muhabbet?
nıye orada bu anlamsız ve basıt cumleyı kuracagına
konu sahıbı arkadasım bana ters ben olsam kalmazdım dıyemıyorsunuz?
sıze batan ne?sızı ılgılendıren ne?sıze ne?
nıye ılla boyle bır laf sokma cabası?nıye ılla bı ezmeye calısma cabası?nıye ılla muhabbetı bacak arasına getırme cabası?
hayat benım degıl mı?beden benım degıl mı?mantık beyın akıl benım degıl mı?
nıye arkadasım nıyeee??

Son düzenleme:
benim en yakınımdan
arkadaşımın abisi öylesine çapkındı
çıkmadığı yatmadığı kız kalmadı
şu an yaşı 30 herkes evlen dio
verdiği cvp
eğlenecek çokta evlenecek yok
şimdi kız bulamıyor
güler misin ağlar mısın

sayfa 13

kadının adı olmaz mı böyle yaparsan
çok güzel ad koyarlar sana
elle oyna beni ilgilendirmez zaten
sence neden bu tarz yaşamları olan kızları
halk bağrına basmıyor dersin????

sayfa 14

ha bu da ben ıstedıgımı yaparım dedıgımde verılen cevap!!!!!o.. damgası

Son düzenleme:
bak canım anlatamıyorum sanırım
ben öpüşmekten bahsetmiyorum
cinsel ilişkiden bahsediyorum
bu benim düşüncem
tamamen karşıyım
evlenmeden önce yaşamaya
beyaz gelinliğin hakkını verecek bi genç kız
tüm saflığıyla masumiyetiyle giyecek onu

sayfa 15

çok üzülüyorum..
neye mi?

bir gün bu kadınlar oğullar büyütecekler.
ve onlara dicekler ki oğlum aman 2. el kız olmasın.

onu geçtim.
toplum olarak bi arpa boyu yol gitmemişiz.
kadınlar olaraksa yerimizde saymışız.
siz bi kadını afedersiniz bi adet satılık mal gibi görürseniz, siz de kendinizi başka türlü de olsa kategorilemiş olmuyor musunuz?
niye insanların düşüncelerine, kendi kriterlerine saygı gösterilmez?

hitlerin almanyasından ne farkınız var etik olarak?
birbirinizi ne cahil ne de fahişe olarak suçlayabilirsiniz.

kimsenin kişiliği hakkında yorum yapma hakkına sahip değilsiniz!

bakınız burda yazılanlar mahkemeye verilse hakaret davası bile açılabilir.

zencileri yakan beyaz amerikalılardan ne farkınız kaldı??

erkeklerin bu kadar mı oyuncağı oldunuz?

kendilerini kaf dağında görmek için kadınlarla resmen oynuyorlar.
yok evlenilcek yok eğlenilcek.

peki siz kendinizi evlenilcek kategoride mi sayıyorsunuz da bu güveniniz ordan mı?
ben kendimi öyle görüyor olsam bile kendimi kategorilediğim için utanç duyardım..

çok üzülüyorum..
çünkü dediklerimi çoğunuz anlamıcak bile..

Türkiye'nin geleceğine gerçekten
çok üzülüyorum...

çok üzülüyorum..
neye mi?

bir gün bu kadınlar oğullar büyütecekler.
ve onlara dicekler ki oğlum aman 2. el kız olmasın.

onu geçtim.
toplum olarak bi arpa boyu yol gitmemişiz.
kadınlar olaraksa yerimizde saymışız.
siz bi kadını afedersiniz bi adet satılık mal gibi görürseniz, siz de kendinizi başka türlü de olsa kategorilemiş olmuyor musunuz?
niye insanların düşüncelerine, kendi kriterlerine saygı gösterilmez?

hitlerin almanyasından ne farkınız var etik olarak?
birbirinizi ne cahil ne de fahişe olarak suçlayabilirsiniz.

kimsenin kişiliği hakkında yorum yapma hakkına sahip değilsiniz!

bakınız burda yazılanlar mahkemeye verilse hakaret davası bile açılabilir.

zencileri yakan beyaz amerikalılardan ne farkınız kaldı??

erkeklerin bu kadar mı oyuncağı oldunuz?

kendilerini kaf dağında görmek için kadınlarla resmen oynuyorlar.
yok evlenilcek yok eğlenilcek.

peki siz kendinizi evlenilcek kategoride mi sayıyorsunuz da bu güveniniz ordan mı?
ben kendimi öyle görüyor olsam bile kendimi kategorilediğim için utanç duyardım..

çok üzülüyorum..
çünkü dediklerimi çoğunuz anlamıcak bile..

Türkiye'nin geleceğine gerçekten
çok üzülüyorum...

soyledıklerıne tamamen katılıyorum...
al ıste ondan sonra erkekler her bı seyı yapar ama el degmemıs kız ısterler :roflol:

Herkes fikirlerini söylemekte özgürdür ama kimse kimseyi gitmiş,gitmemiş,yapmış,yapmamış yargılayamaz.Ben gitmedim evlenmeden yapmadım.Ha yapandan banane..Ben kendimi yapmadan evlendiğim için alnı açık ifade ettim.Ama bu benim aile yaşantımdan kaynaklanıyor yapmış olsaydım onlara haksızlık etmez miydim ben kendimce ederdim.2.el benzetmesine cevap verdim ama isim belirtmedim ortada gezen 2.el benzetmesi zaten son sayfalara doğru şekil değiştirmişti bile.Konunun cevabı giderdim gitmezdim vs.olabilir ama giden öyledir,gitmeyen böyledir olmaz.Herkes kendi ile baş başa kalır.

konu nerelere gelmiş yine :kahve:

ben evine giderim hatta evimede çağırırım ama kesinlikle o talihsiz kelimelere layık(!) olmam, bi başkası evine gitmez hatta elini bile tutmaz buda onun gerikafalı vs olduğunu göstermez..

lüten yorum yaparken biraz dikkat edelim arkadaşlar , kendi değerlerinizi savunurken karşınızdakinin değerlerini yaşam tarzını rencide edici cümleler, kelimeler sarfetmeyin..

hep savunduğum bişe var,bazen bi insan konuşurken ağzından laflar pat die çıkabilir, ancak yazarken çok daha dikkatli ve özenli olabiliriz konuşmaya göre, ve bu platformda paylaşımlarımızı yazarak yapıosak neden hala bu kırıcılık boshayallersmile

herkese ii forumlara.s.

soru basıt cevap basıt..
bu kadar basıt bır soru cevap bıle bu noktaya gelıyorsa vay halımıze...
soru : gıdermısınız?
cevap1: evet gıderım gıttım de
cevap2: hayır gıtmem bana ters

bu kadar basıt...ama maalesef ıste bu olamıyor nedense?

evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayana da ya da yaşamayana da saygı duyarım.

ama sırf kendini beğendirmek,kendini satmak uğruna bu bakarete kıymet verene saygı duyamıyorum.
insanın ruhu,karakteri bakir ve saf kalsın. bedenin önemi ne diycem? ama erkekler beden bekaretine daha çok önem veriyor, nabeeerr??? diycekler bana.. beden bekaretini karakter bekaretine tercih eden erkek zaten benim gözümde kendini gerçekleştirmiş,karakteri oturmuş,adam gibi adam kategorisinde değildir.
hem bedeni hem de ruhu bakire olunamıyor mu diyeceklere de yanıt vereyim. elbette olunur. ama bekareti evleninceye dek taşıyan kadın kendi değerleri adını yapmalı bunu. erkeğe karşı etini prim yapmak için kullanan kadın benim gözümde içten pazarlıklı,maddi düşünen, ruhen saflğını yitirmiş kadındır.

hiç konuşmadığım kadar ağır konuştum bu sefer farkındayım ama 2.el,fahişe,..vs gibi kelimelerle hakaret edebilen biri, erkeklerin terchi adına bekaretini koruduğunu,kendi tercihi ve kişiliğinin kocasınınkinin yanında bir "hiç" olduğunu söyleyince hakettiğini düşündüm.

2.el,fahişe gibi tabirleri kullanmayan üzerlerine alınmasınlar ltfen.

bende kayışı kopardım geldim anasını satıyım:

şu sitede evlilik öncesi ilişkiye ve hatta yakınlaşmalara feci karşı tipler var. tamam sizin görüşünüzdür. ama yapanda sizi ilgilendirmez.inançlarını dayatma çabası, konulara yorumdan çok kişilere saldırı oluyo. bende şimdi diyorum ki size:
evlenmeden yapmak isteyip yapamadıklarınızı yapan hatunları çok feci kıskanıyosunuz ve çok belli ediyosunuz:teselli:

bende kayışı kopardım geldim anasını satıyım:

şu sitede evlilik öncesi ilişkiye ve hatta yakınlaşmalara feci karşı tipler var. tamam sizin görüşünüzdür. ama yapanda sizi ilgilendirmez.inançlarını dayatma çabası, konulara yorumdan çok kişilere saldırı oluyo. bende şimdi diyorum ki size:
evlenmeden yapmak isteyip yapamadıklarınızı yapan hatunları çok feci kıskanıyosunuz ve çok belli ediyosunuz:teselli:

aynennnnnnn çünkü içlerinde bir yerde yapmak istedikleri ama yapamadıklarını başkalarının yapmış olması rahatsız ediyor

2. el ne demektir siz kim oluyorsunuz da insanları bir metaymış gibi 2. el sıfır vs. gibi kategorilendiriyorsunuz

ee tabii öyle öğretilmiş 2. el hatta bilmemkaçıncı el diye aslında 'bakın ben ne kadar namusluyum' u dayatmaya çalışanlar üzgünüm ama kimse bunları yemiyor

siz başkasına çamur atarken kendi namusunuzu kanıtladığınızı mı düşünüyorsunuz ya da hala insanları en özel en mahrem sırlarıyla yani dolayısıyla cinselliğiyle sınıflandırıyorsunuz minimalist hatunlar

buradaki minimalist olayını google den araştırıp iltifat olarak algılamayın sakın dar görüşten bahsediyorum ironik bir şekilde

bune lan araba piyasasi gibi yok ikinci el yok 0 kilometre :roflol:

bu arada konu sahibinin sorusunu hayatımdan örneklendirerek yanıtlayayım;

ben ve erkek arkadasım yanlız yaşayan insanlarız. aynı sitede ayrı evlerde oturuyoruz.bazen sabah-aksam-gece beraberiz 3 senedir. şu ana dek herhangi bir tacizini,tecavüze yeltenmesini,canıma ya da malıma kastını görmedim.

evlenmeden mümkünse insanların birbirlerinin ev hallerine detaylı şahit olmalaır taraftarıyım.ailelerle yaşayanlar için zor tabi böyle bir fırsat yaratabilmek. ben kendimi şanslı sayıyorum bu konuda.

bu arada merak edenlere bildireyim. yukarıda yazdıklarım sonucunda belki inanmayanlar olacaktır ama biz cinsel ilişkiye girmedik. anlaşılacağı dilde ben bakireyim yani.sebebi ise zar meselesine önem vermek değil. jinekolojik sorumluluktan ve doğum kontrolünden korkmam. evlendikten sonra nasılsa bu sorumluluğu taşıyıcam ,şimdiden uğraşmak istemiyorum hayat karmaşasında ama kendini bu sorumluluğa hazır hisseden her birey kadın ya da erkek cinselliği özgürce yaşar. adı da fahişe olmaz.
ayıca ;
kişi de isterse olur bu iş. tek tarafın istemesiyle olana başka bir şey deniyor.tecavüz..erkek ya da kadın u konuda ısrarcı olmak , karşı tarafa duygusal baskı yapmak bile büyük kabalıktır benim için. erkek arkadasımın en ufak bir ısrarını duysam arkama bakmam,çeker giderim.
çünkü ben değerliyim...satılık değilim.
bu sebeple ateşle barut mevzunu anlamam.(tecavüz hariç)
ayrıca konu sahibi bayan kendi nefsinizden şüpheniz varsa bence yanyana bile durmayın..

Son düzenleme:
Evet ben evlenmeden önce yapmadım.Nedeni

1.Kendime saygım sonsuz.
2.Şu anda eşim olan kişi bana asla o gözle yaklaşmadı.Oda bana değer veriyordu çünkü.
3.Hiç aklımdan geçmedi çünkü 4 yıl jinekoloji bölümünde çalıştım o kadar çok şeyler gördüm ki evlilikten bile tırsmıştım zamanında.
4.Bana güvenen bir ailem var

Yani içimde hiçbir zaman ukte kalmadı."bak o yaptı ben neden yapmadım ver anasını satayım kızgın maşayı"demedim.Banane yapanda da akıl var,yapmayanda da.2.el benzetmesini biz kadınlara yakıştırırsak erkekler bizlere ne ad takarlar.Dilerim bu hayat onun bunun görüşü,savundukları ile ilerlemez

Küççük beyinli kadınlar ya da kızlar!.. Allah o zarı oraya sıfır yada 2.el olup olmadığınız belli olsun diye koymadı, biraz araştırırsanız sağlıksal işlevini bulursunuz...

Kendi hemcinsleriniz için böyle etiketler takıp; kızları yatağına atan ama evlenmeye gelince bakire kız arayan köhne erkek zihniyetini pohpohlamayın, şımartmayın...

Tüm bu yargılamaları yaparken toplumsal ikiyüzlü davranan yargıları baz alacağınıza dini baz alın daha iyi; erkeğe gelince normal gördüğünüz kızlara gelince günah saydığınız bu durum dinimizde de kadın-erkek için aynı hükmü verir, erkeğin yaratılışı itibari ile bir üstünlüğü yoktur bu konuda :delphin:

ooo konu almis basini gitmisi arkadaslar neden böyle yapiosunuz
neden insanlarin özel hayatlarina karisiyorsunuz.. birakin yapan yapsin..
herkesin kendin karari.. bana sorarsaniz bende evlilik disinda yasamadim
bugüne kadar yasamamda.. ama yasayanida yargilamam.. cinsellige göre
insanlari bi kategoriye yerlestirmek bencede yanlis.. tabiki söyle bi durumda var
yani kiskanclik diye biseyin söz konusu olucagini düsünmüyorum cünkü
zaten bu bayanlar evlendikten sonra herseyi yasamislar.. neden kiskansinlarkii..??
yani bana sorarsaniz hersey zamaninda güzel ve özel.. ama yasayan bayanlarada
2.ci el tabirinde bulunmak cok büyük bir ayiptir..
lütfen hepinizi saygiya ve barisa davet ediyorum..
herkesi oldugu gibi kabul etmekte büyük bir erdemdir
fikir ayrimciligi insanlar arasinda herzaman olucaktir..
önemli olan bunlari saygi sinirini asmadan ve biribirimizin kalbini
kirmadan uygun bir dilde anlatmaktir..

Son düzenleme:
evet gıderım ve gıttım sozlu degılkende gıttım ben o ınsanı sevdıysem budur dedıysem her ortamda ona guvenmelıyım guvenmıysam bır kere daha dusunmelıyım dogru kısımı dıye

giderdim ama utanırdım.köşede kıvrılır hanım hanımcık otururdum dantelimi de götürürdüm :hulya:
şişlemek için:))şaka şaka.
giderdim de kırmızı şarap içmek şartıyla.heyecanım yatışsın diye.

Back
X