Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

haaa eğer ki
benim yaptığım geri kafalılıksa
faişeler çookkk ilerii kafalılar

giderim ben. giderim giderken pasteneden bisiler alirim o cay yapar bi filim acar izleriz bi yandan tikiniriz..
ohh bundan buyuk saadet var mi.

ya evet burda herkes evli sanırım aslında bekarlaraa söz versek biraz da ...

ne yani nişanlıyken öpüşenler faişe mi şimdi ben anlamadım frekans farklı sanırım

amannn bu konu böyle uzar gider herkesin namusu kendinden sorumlu çoğunluğun dediğide herzaman doğrudur die bişey yok.bence önce kendine güvenenler gier kendine güvenmeyenler gitmez .

illaki laf oraya buraya çekilcek haaa denklem dimi yani kimse burda öpüşene fah... demedi yani sen okudun mu böle bişi şahsen ben okumadım arkadaşın dedği çok mantıklı ama bunu kaldıramauyan arkadaşlara ters geliyo öpüşmek sarılmak vs masum şeylerdir elbette herkez yaşar burda ki konu eve gtme ve evde gerçekleşilicek bazı münasebetler kimsenin öpüşene fahşe dediği yok

çoğunluğun dediği ve yaptığı bence her zaman doğrudur eğer doğru olan evlenmeden önce sınırsız herşeyi yaşamak olsaydı bu zevki herkez yaşardı sabredenler evliliği yaşadığı hayatını birleştirdiği insanla bunu yapıo ne güzel ne romantik

ne yani nişanlıyken öpüşenler faişe mi şimdi ben anlamadım frekans farklı sanırım

bak canım anlatamıyorum sanırım
ben öpüşmekten bahsetmiyorum
cinsel ilişkiden bahsediyorum
bu benim düşüncem
tamamen karşıyım
evlenmeden önce yaşamaya
beyaz gelinliğin hakkını verecek bi genç kız
tüm saflığıyla masumiyetiyle giyecek onu

güvenmiyosun da neden sözlendin diyenlere sormak isterim o zaman direkt evlensin insanlar. aradaki sözlülük vs neden var? karşındaki insanı tanımak için var. karşındaki insanı tanımak ne demek? henüz tam oturuşmayan şeyler var onları oturtmamız lazım demek. evine gideyim hemen cinsel açıdan tanımaya başlayım kendimi de bi güzel tanıtayım ortaya her şeyi sereyim erkeğin aklından çıkmayan cinselliği daha da çok çağrıştırıp hayata karşı duruşumuzu anlamayı es geçeyim demek değil herhalde.

eve gitmek nedir? onu yakından tanımak için vesile mi? bence bu aşamada değil. erkek için başka anlamı kadın için başka anlamı var bunun. önce bunu anlamak lazım. daha doğrusu kabul etmek lazım.

ilişkilerin aşamaları olmalı. hemen hoop her şey kolay olmamalı. olmaz. zaten kadının ruhu da buna izin vermez eğer ruhunu dinleyen olursa tabi. bütün ilişkilere cinsellik olarak bakan bi zihniyet, karşısındaki insanı tanımayı onu sevmeyi sadece ve sadece yatak faslı olarak gören zihniyettir asıl geri kafalı olan.

bu adam senin hayatına girmeye çalışıyosa, senin yanında olmayı her açıdan düşünerek hareket ediyosa zaten eve geldin gelmedin gibi sorun olmaz. çünkü orda önemli olan hayatları bütün haline getirmektir. bunun da çoğunluğu hayata bakış açılarını anlamaktan geçer. evden değil.

Fiyonk seni kutluyorum
ve en kocamanından madalyanı veriyorum :hooray:

ulen sabahtan beri
yırttım resmen kendimi
anlatamadım
kimin ne yaptığı tabi ki beni ilgilendirmez ama
bu işi yapmayanlara geri kafalı denmesi beni çıldırtıyor

Gazozuna ilaç katmicaksa gidebilirsin canım :)))
Sen kendine güveniyorsan oda kendisine güveniyorsa ve neffsinize sahip çıkabilcek yapıdasınız git, ama gittiğinde oturup pişpirik oynarız die düşünme elbette yakınlaşma olcak öpücek falan ama durumu ileri götürür die korkun varsa soru işaretleri doluysa kafanda bilemicem....
Belkide Gitmiştirsin biler yazarken....

başka bi konu başlığında da bu tarz bi mesele vardı bende sırf orda evlilik öncesi ilişkiyii tasvip etmediğimi sölediğimde geri kafalı cahil kendini aşmamış bi insan olmuştum çağdışı olmuştum kim ne yaşarsa yaşasın bu kimseyi ilgilendirmez ama kimse kimseya medeni değisin ççağdaş değilsin diyeez hele ki bu nedenden dolayı

insanların birbirine neden medeni ya da çağdışı dediklerinin tek sebebi var bence :cehalet...

neye göre kime göre çağdışılık ... aklıma geldi başka bir topicte de yok kızın adı elifmiş sevgilisi ona bu isim yobaz ismi demiş kız da orda yok ben atatürkçüyüm v.s. bu isim yobaz ismi değil filan yazmış..
yani atatürkçü olan yobaz olmuyor elif ismi dini bir isim dolayısıyla dindarlar yobaz kabul ediliyor v.s.

özgür düşünce penceresi edinememiş insanlar böyle işte oraya buraya etiket yapıştırıp akıllarınca kendilerini de o etiketlerin içerisinde en olumlu yana koyup avunuyorlar hepsi bu ..yoksa kimsenin kavramlardan haberi yok ..tamamen bir kavram kargaşasından başka bir şey değil ..boş ver sen takma ...özgür düşünebilen kaç tane insan var ki zaten günümzde ..herkes ezbere bildiği anasından babasından gördüğü hayatı yaşıyor işte ..düşünmek adını tek bir feyzimiz yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…