Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

çok haklısın canım aynen katılıyorum

bu konuda sinaya katılıyorum bencede bayanlar kendını bırakmamalı yoksa erkegın gozunde degerı olmuyor.bence hersey nıkahdan sonra yasanmalı.

adama güvendin ki sözlendin töbe yaa..
ee git nolcak..
hiç mi başbaşa kalmadın!!

ulen sabahtan beri
yırttım resmen kendimi
anlatamadım
kimin ne yaptığı tabi ki beni ilgilendirmez ama
bu işi yapmayanlara geri kafalı denmesi beni çıldırtıyor

çok komiksiniz farkindamisiniz?
siz erkek arkadasinın sözlüsünün vs evine gidenlere 2. el muamelesi yapın,eglenilcek kız muamelesi yapın kimse bı şey demesin bunu mu demeye çalışıyorsunuz?sizin bu lafları söylemeye nasıl hakkınız var ise ınsanlarında size geri kafalı deme hakkı vardır!bu sekilde konuşarak bu hakkı da kendiniz verdiniz!siz ağzınıza geleni soyliyceksiniz millet susacak?komik değil mı bu?
ayrıca ister ellerim ister oynarım ister yatarım ister sevisirim..bu ne sizi bağlar ne de bir baskasını!bu beni asla 2. el yapmaz!!benim degerime karar verecek kadar beni tanımıyorsunuz!
konunun bu noktaya gelmesi de ayrı bir komiklik!!

ooo cehhucummm.. lütfen ama sen 2. hatta 3. 4. elsin.. el değdi sana bi kere.. ben kim bilir kaçıncı elim.. hanımlar cidden çok çirkinleşiyosunuz.. kendi hayat felsefenizi sonuna kadar götürün bu kimseyi bağlamaz.. ama yok 2. el yok değersiz yok bilmem ne.. hatta fahişe.. yok artık yaa.. cidden çook çirkin çook ayip...
işte kadın kadına bu muameleleri yaparsa erkekler kendilerinde kadını 2. el mal görme hakkını bulur... bu zihniyetlerin doğurduğu yetiştirdiği erkekler yüzünden bugün kadın erkeklerin elinin kiri olarak yaptiği şeyi alnına damga olarak yiyor.. çok yazık çoook !!!

2.el konusunu hangi arkadaş dedi kızlar?? bu zihniyette süpermiş valla 2. elmişş peki evlenip ayrılanlar kaçıncı el oluyo antikamı oluyo ?? Tövbe yarabbim yaaaa... Hemcinslerimiz bunu diyorsa ee erkeklere bişi dememeliyiz doğrusu....

nişanlıyken gitmiştim gittiğim! gibide çıkmıştım..
kendini bilen insanlar olduktan sonra yaşanan o gün sadece keyifli anılar arasında kalır!..

Güvenn güvenn güven....
ama adama değil
kendine güven...

güvenmiyorsan gitme bu kadar basit...

herkesede saygı duymalıyız ben giderim o gtmez. kend bileceği iştir.
ama bu adamla evlenme kararı almışsın cinsi sapık muameleside çok fazla yanlış ve abartı...

Amma uzamış Bence daha fazla uzamasın konu yeterince sapmış çünkü

Cevap; evet giderim neden gitmiyim. hem kendime hem ona güveniorum

isteyen istediğini yapar kimsenin anası babası değiliz ki

antika ha valla süper olmuş şekerim cuk die oturmuş bu sözhihoyyyt

evet gderim.aklinialirimsmile
söz birbirini tanımak için yapılıyor, diyenler olmuş da tanımadığın adamla ne için evlenmeye karar verirsin orası da ayrı mesele.ohaoldumsmile
zaten severek sözlendiysen evine de gdersin. öcü değil ya.
bu yüzden insanların kendi hemcinslerine 2.el muamelesi yapması da çok seviyesizce.:umursamaz:
orada tarihler kaçıncı yüzyılı gösteriyor bilemiyoruz tabii.

Ya bu konu ne olmuş böyle nerelere gelmiş.Kadına 2.el gibi benzetme ne demek.Yalnız Sinay seni bazı düşüncelerinde kutluyorum.Bence de beyaz gelinliğin hakkını vermek gerek.Ben 7 yıl üzerine nişanlandım,8.yılımızda evlendik.Allah'a şükür alnım açık bir şekilde evlendim.Gelin ata binmiş ya nasip demiş.Neyin ne zaman olacağı belli olmaz.O yüzden genç kızlarımız akıllı olmalı,kendilerini kullandırmamalı..Allah nefis vermiş bizlere.Ben güveniyorsan git güvenmediğimle yalnız gezmeye bile gitmem dedim.Ama ben olsam gitmem,8 yıl hiç yalnız gitmedim de.Kimse yanlış anlamasın ama ben ailemden böyle gördüm.Kimseyi de utandırmadım çok şükür

gitmezdim... bunun geri kafalılıkla veya çağdaşlıkla bir ilgisi yok.. tamamen tercih meselesi... tercihimden dolayı geri kafalı ilan edileceksem sadece gülerim yerimseniben

valla bu tertemiz gelin olanların kocaları ne şanslı sizin üstünüze gül koklanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…