Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

Nişanlıyken kayınvalidemler şehirdışına gittiler bir sürü yemek yapıp bıraktı gelip işçıkışı yiyin diye.
Bizde işçıkışı oraya gider,yemeğimizi yer,televizyonumuzu izlerdik..
Öcü değil ya niye gitmiyim..

yanı nıye gıtmıcemkı ...tabykıde gıderdım ...cekınmem ıcın bence bır sebbep yok yanı sonucta benım sozlumse emınımkı bana zarar vermez .

giderim ben, nie gitmimki, onuda kendi evime çağırırım hatta :delphin:

ama bu soruyu sorduğuna göre kafanda şüpheler var demekki, yoksa çokta üzerinde durulcak konular değil benim görüşüme göre... bunun cvbı yine sende diyebilirim ozamana.s

canım sen suphedeysen gıtmemelısın atesle barut seklı yanı benım bır arkadasım da aynen boyle bır durumda kalmıstı ve nısanlıyken hamıle kaldı ve acıl kızı kacırdılar nısanlı kızı ınanabılıyormusunuz 10gun sonrada dogum yaptı ve alıleler mahvolmustu buna sahıt olduk ya mahalece

ayyyyyy gitmezmiydim hicbayanssulusmile biz nisanliyken hic bir firsati kacirmazdikkiaklinialirimsmile

senin içinde endişler var herhalde daha yolun başında iken..
bu yola girerken karşındakine güven duyman gerekti canım başka türlü yürümez bu işler....

Giderim Tabii sempatiksalakcinni hemde koşa koşa opuyorumnanaktan
Nie gitmiyimki. . . Hem başbaşayız diye daha mutlu olurdum :kedi: Ama sen şüpheli bi hal içinde soruyosun:bbo:
Endişen neden :delphin:

senin sorduğun soru daha çok ateşle barut durumuna yakın bi soru galiba:jeyyar: o açıdan kafanda şüphelerin varsa sana tersse ona göre davranırsın ama diğer türlü gidersin yani birlikte vakit geçirmek evd ekeyifli olucaktır bence evcilik gibi:roflol:

eve çağırsa mı kaydirigubbakcemile3
kusura bakmayın dayanamadım..

ister eve çağırır ister işyerine isterse sinemaya
sözlün değil mi sempatiksalakcinni

Senin gibi bence şüpheli olsaydım gitmezdim.Arkadaşlarında dediği gibi zararı geleceğine inanıyorsam gitmem zaten yalnız gezmeye bile gitmem o zaman

Gitmem abi niye gideyim ki, gelin ata binmiş ya kısmet demiş.
Evde başkası varken eve çağırmayan, kimse yokken çağırıyorsa durup bir düşünürüm.

Gitmem abi niye gideyim ki, gelin ata binmiş ya kısmet demiş.
Evde başkası varken eve çağırmayan, kimse yokken çağırıyorsa durup bir düşünürüm.

ya ne alaka canım..
senin istemedigini bişey neden sana yapsın ki... eee nasıl tanıcan karşındakini...
veya tanıyosunda zaten bilirsin tavrını

giderim çook gittimde oda ban gelmişti çok kez.
ben ters bir durum göremiyorum ama tabi bu güvenle alakalıysa bence siz o zaman evlilikte acele etmeyin derim.

bence ark.bu soruyu nişanlı için değil çevre baskısı için soruyor çevremdekiler ne der ne düşünür
canım ben nişanlımla bizim evde bi kça kez baş başa kaldık yane sen kendini bildikten sonra ha çevrem diyorsan ozaman bunu güzel dille sözlüne anlat ben bu yüzden gelemedim gelemiyorum de

bide sözlüne güvenmediğin için bu soruyu sorduysan sen bu adamla niye sözlendin hayatım ozaman derim ben sana

Back
X