Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

ateşle barut yanyana durmaz arkadaşım... uzun lafın kısası budur... genelde başbaşa kalınınca uslu duran sırnaşıp koklaşmayan arkadaşlar varmıdırki ha vardır ama varsada nadirdir... ben uygun bulmam böyle şeyleri. ben deil dinimizde müsade etmiyor... kendimden biliyorum... gelin ata binmiş ya nasip demiş...

walla giredim gitmesine deeeeeeee...
gittim diim daha ne tolsun
çoook gittim de
öyle otur kalk yemek ye oturla bitmio haberiniz olsun hahahahahah

walla giredim gitmesine deeeeeeee...
gittim diim daha ne tolsun
çoook gittim de
öyle otur kalk yemek ye oturla bitmio haberiniz olsun hahahahahah

hatta sözlü bile değildik ahhahahaahaha
direk flirtingen

way wayyy bizim akıllı uslu evden dışarı çıkamayan nikoşa bak sen :roflol: :roflol:
demek sadece yemek oturmakla kalmıyo
nohutmu yediniz yoksa :roflol: :roflol:

Güzelim sözlünü sen tanir bilirsin...:delphin:

Herifte bir nuri alcoluk seziyorsan gitme tabi.boshayallersmile...Gazoz muhabbetlerimi yapiyor yoksaCADIARZU

giderim ben, nie gitmimki, onuda kendi evime çağırırım hatta :delphin:

ama bu soruyu sorduğuna göre kafanda şüpheler var demekki, yoksa çokta üzerinde durulcak konular değil benim görüşüme göre... bunun cvbı yine sende diyebilirim ozamana.s

hehe tersını desen sasardım kaydirigubbakcemile3

kaçar mı :jeyyar: aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

ben de gıderdım ,gittim de delikafadulden

hahhahah

yahu deniz

bi yazı vardı
dio ki
nerede sokakta öpüşmek ayıp sayılırsa
orada sevgililer kapı arkalarına saklanmak zorunda kalırlar

sokakta bi yerde annem babam kuzenim hısım akraba görecek diye elele bile tutuşamıyorken
yanyana yürümekten bile çekiniyorken
mecbur yalnız yaşadığı için evine gidiyorduk olum

napsaydık
görüşmicektik o zaman

e nohut yemedik eyvallah da
öpüşmedik mi de alalalala

gitmem pilavıma kaşık atar alimallah
bizde sapığız ya hemen saldırırız birbirimize
olum ne saçma konu bu böyle

hahahah

buket kızım gazoz mazoz kandırmasın çocuk seni sonradan

haha sinay kesin kendi adamın gazozuna ilaç attı ha
ben diim

Koşa koşa giderdim aşkımaa..Ama nirdee bizi yanyana bilem bırakmıyorlarki yaw..Yicek değilizya birbirimiziiii ne o öcü gibim bakıyolar bizeeeekaydirigubbakcemile3

ben gitmezdim,ama ona güvenmediğimden değil,hiç alakası yok hatta,bişey olacaksa pek çok yerde ortam yaratılabilir buna...ama benim ailem çok kapalıdır böyle şeylere,babacıııım üzülmesin diye gitmedim yani hiç yalnızken eve

ben gitmezdim,ama ona güvenmediğimden değil,hiç alakası yok hatta,bişey olacaksa pek çok yerde ortam yaratılabilir buna...ama benim ailem çok kapalıdır böyle şeylere,babacıııım üzülmesin diye gitmedim yani hiç yalnızken eve

buna anlayış gösteririm haklısın cnmbuyrunnnnnnnnn

he işte ben d ehep bi annemi babamı düşünüp strese giriodum ama

neyse derine girmiim hahahha

ben gittim, gidilmesinde de kötülük görmüyorum. Sözlünüzden bahsediyoruz sonuçta tanımadığınız birinin evine gitmiyorsunuz.

Hmm.Hiç böyle bi durum yaşamadım.Ailelerimiz pek yalnız bırakmaz bizi.Ben çoğu kez evde yalnız kaldım ama hiç gel demedim kaydirigubbakcemile3 oda yalnız kaldı kayınvalidemler yurtdışına vs.gittiğinde ama hiç gel demedi ( uyuz insan bi gel der :p ) ama giderdim yani sözlüm o benim çünkü 3-5 günlük flörtüm deilki aa bana bişi yaparmı acaba korkusu olsun içimde ama sen tedirginsen gitme hatta sözlüsün ya devam ediyim mi etmiyim mi diye bi düşün :)

Back
X