Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

ben gidemezdim...
bunun güvenle de bi alakası yok sadece yaradılış itibariyle fıtrat meselesi yani...
ateş ve barut olayı yani
tehlikeli olur bence...
sonuçta hep erkek açısından değerlendirmemek lazım
kadınında nefsi bi yere kadar yani...

Son düzenleme:
[

evet insanlar birbirlerini çok tanıdıklarından bin türlü dünya hali genç kızların başına geliyor ,birbirlerini çok tanıdıklarından evlendikten iki gün sonra boşanmaya kalkıyorlar ,birbirlerini çok tanıdıkları için 5.gün birbirlerini aldatma yoluna koyuluyorlar öyle değilmi ,lütfen gerçekçi olun bir insanı aynı evde yaşamadıkça tanımanız mümkün değil hatta ve hatta karı-koca iken bile tanımadığınız bin türlü hali ortaya çıkabiliyorken sadece sözlünüz olması onu tanıdığınız anlamına geliyor ve hiç bir tedbir almadan davranabiliyorsanız bence sizde sorun var demektir ( siz derken sizi kastetmedeim genel için konuşuyorum siz bu konuya değindiğiniz için sizden alıntı yaptım yanlış anlaşılmasın )[/QUOTE]

bu tüm kesim için gecerli degil ama.....
biliyorum uzun yıl çıkıp sonra evlenip eşinin bilmedgini yönü var diyen duymuştum...
eve gitsin birbirini tanısın demek degil ki...bir insan başbaşa 24 saat bir arada kalınca tanınmıyorki zaten.. bence 1 yılda...
sözlünüz olması onu tanıdgım anlamına gelip tedbir almamak falan bu sözlülük veya arkadaşlık farketmez... bu konu sahibi anlatılana göre görücü usulu herhalde ki böyle bir soru sormuşşş. ben olsam böle bir soru sormazdım... çünkü cevap insanın önce kendisinde..sonra karşısında...güvenmiyorsam zaten bırak evi yanınada gitmem...ilişkim olmaz ya..herşey erkeklerin elindemi sanki...
kızda biter, herşey.....

ya ne alaka canım..
senin istemedigini bişey neden sana yapsın ki... eee nasıl tanıcan karşındakini...
veya tanıyosunda zaten bilirsin tavrını

İnsan karşısındakini, flört, söz veya nişan devresinde tanıyamıyor malesef. Hele bir evlenin hele bir bir kaç yıl geçsin o zaman gerçekler ortaya çıkıyor güzelim.
Kadın istemediği halde bir çok şeyler yapılıyor, bunu burada açıklamama gerek yok sanırım.
Kusura bakmayın ben geri kafalıyım. Kızımında nişanlıda olsa nişanlısıyla evde yalnız kalmasına asla müsade etmem. Başbaşa kalmak için tek yer boş ev değildir.
Benim fikrim bu, ayrıca karşınızdakini aynı evde yaşamadan tanıyamazsınız. Canım cicim aylarını geçeceksiniz ondan sonra anyayı konyayı görürsünüz.
Haaa giden olur ne beni nede başkalarını ilgilendirmez. Herkes kendi hayatından sorumludur.

Bende gittim arkadaşım ama güvenmediğim biriyle zaten sözlenilmez herhalde. Hatta aşkım askerdeyken bazı haftasonları onlarda bile kalırdım kaynanamla. Masumca sarılmalardan öpüşlerden ne olacak ki tam tersi insanın sevmeye ve sevilmeye ihtiyacı vardır çocuk değiliz ki sınırına da biz karar veririz.

İnsan karşısındakini, flört, söz veya nişan devresinde tanıyamıyor malesef. Hele bir evlenin hele bir bir kaç yıl geçsin o zaman gerçekler ortaya çıkıyor güzelim.
Kadın istemediği halde bir çok şeyler yapılıyor, bunu burada açıklamama gerek yok sanırım.
Kusura bakmayın ben geri kafalıyım. Kızımında nişanlıda olsa nişanlısıyla evde yalnız kalmasına asla müsade etmem. Başbaşa kalmak için tek yer boş ev değildir.
Benim fikrim bu, ayrıca karşınızdakini aynı evde yaşamadan tanıyamazsınız. Canım cicim aylarını geçeceksiniz ondan sonra anyayı konyayı görürsünüz.
Haaa giden olur ne beni nede başkalarını ilgilendirmez. Herkes kendi hayatından sorumludur.

ne nişan ne söz insan insanı zamanla tanıyor...
estagfurullah geri kafalıkla bir ilgisi oldugunu düşünmüyorum bu herkesin kendi fikri..
herkes burda fikrini söylüyor efenim...
ben canım cicim ayını geçmiş biriyim ilişkim uzun şuan evllike az var..
anya konya mı hayata olumsuz bakıyorsunuz..herkesin penceresi ayrıdır..
bugün sizin pencereden gördügünüzü bir başkası aynı şekilde görmeyebilir..
her kadın anya konya görmüyor...

Birde yazmadan rahat edemiycem bir konu var kızım olursa ben asla izin vermem konusu biz ne kadarda göndermem izin vermem desek bile yeter ki o istesin ayak üstünde uyutur allem eder kallem eder gider bunları geçelim.

Birde yazmadan rahat edemiycem bir konu var kızım olursa ben asla izin vermem konusu biz ne kadarda göndermem izin vermem desek bile yeter ki o istesin ayak üstünde uyutur allem eder kallem eder gider bunları geçelim.

ayne öyle canım, bir insan içinde varsa o herşeyi heryerde yapar....

19 yıl öncesini aklıma getirdim.sözlümün yanına gittim de oda benim yanıma geldi.hey gidi günler ne güzeldi.:delphin:

ayne öyle canım, bir insan içinde varsa o herşeyi heryerde yapar....

buna kesinlikle katılmıyorum insanın içinde olup olmaması ayrı birşey tahrik etmek ayrı birşey şimdi bir erkeğin karşısında bir kadın çıplak olacak sonra da yok dokunmaz mı diyeceksiniz ii o zaman herkes sokaklarda çıplak dolaşsın nasıl olsa içinde varsa yapmaz bir şey ...

Sanırım eski Türk filmlerini çok izlemişsin canım...
boshayallersmile boshayallersmile
Eve çağırdı diye illa ki Nuri Alço gibi Tecavüzcü Coşkun gibi davranacak hali yok ya...
sempatiksalakcinni
Başbaşa zaman geçirmek için çağırmıştır ne var ki bunda?
aklinialirimsmile
Bu noktada birkaç sorum olacak:
1) Güvenmediğin insanla neden berabersin? guclubacismile
2)Güvenmediğin insanla neden sözlendin? :1ninca:
3)Güven olmadan bir ilişkinin sürmesi mantıklı mı? CADIARZU
Bu soruların cevabına göre kendi seçimini kendin yapabilirsin...
:1rolleyes: :1rolleyes:

mölbiş beni geç
mohterem beyin evine gider miydin gitmez miydin onu söyle

bak yalan söleme çarpılırsın ahhaha

ımmmmmmmmm bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

mırın kırın :kedi:
kem kümmm eyvahedigeldismile

amannn ne yalan sölicem be
giderdim kesin bayanssulusmile zemuszemus

Arkadaslar ya hala giderim falan yazmissiniz, yarin öbürgün sözünüz atilirsa ne olucak,azmi okudunuz buralarda ne hale geliyor insanlar ...

buna kesinlikle katılmıyorum insanın içinde olup olmaması ayrı birşey tahrik etmek ayrı birşey şimdi bir erkeğin karşısında bir kadın çıplak olacak sonra da yok dokunmaz mı diyeceksiniz ii o zaman herkes sokaklarda çıplak dolaşsın nasıl olsa içinde varsa yapmaz bir şey ...

he işte kıs nasıl duracagını tavrını bilmez ise erkekte ona göre adım atar...
'' nabza göre şerbet derim ben....''

ohoo koşa koşa giderdim gittimde walla.hatta nişanlımla ( şimdik eşim olur kendileri ) annesi babası gitsn die numara bilem yapardık.zemuszemus ki başarılıda olurduk.onları bişekil denize pikniye yazlığa yada başka yerlere yollar bikaç saat de olsa başbaşa kalırdık.bayanssulusmile az oyun yapmadık yalnz kalmak için akıllara zarar planlarımz vardı.şimdi sölesek annemgile ve kaynanamgile heralde terlikle kovalarlar bizi bide annem asla bni kandıramazsın der hep bi bilse yaptıklarımı kaydirigubbakcemile3

giderdim nolacak ki.kaldı ki içim gidip gitmeme konusunda rahat değilse o kişiye güvenim yoksa böyle bir adamla sözlü olmam bir kere imkansız.sözlümse sevdiğim güvendiğim insandır çok da rahat giderim.

Back
X