Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

Biz artık bu evreleri atlattık canım... Ona güvenim var bu konuda..
Yalnız kaldığımız çok zamanlar oldu aynı evde..
içinde art niyet olsa bunu belli ederdi..

Bence sende kal.. Bakalım sana nasıl davranacak yaklaşımı nasıl olacakk yerimseniben

Gitmezdim.Onu çağırırdım..Evdeki musluğu, falan filanı tamir etsin diye :jeyyar:

hadi len ordan
evlenmeden el değmesine karşıyım ben
değemez kardeşim
önce nikah:olmaz:
ortalık malımıyım ben anam var babam var usulü var bu işlerin

bu ne demek yaa.
evlenmeden önce sevdiğiyle beraber oılan ortalık malımı.

kınıyorum size. çok ayıp bu kelimeleriniz:oklava:

Demek bu arkadaşın mantığına göre böyle...
O zaman kadınlar da "diğer kadınlardan arta kalan ortalık malı" erkeklerle evleniyor bu mantığa göre alsanaalsanasmile ama yok erkeğe normal hatta "evlenmeden önce tecrübe kazanmış" olmuş oluyor daha makbul böylesi gamyoncuiremsu :umursamaz:

kadın evlenince değerli oluyor zaten ondan önce bi değeri yok

benim tüm itirazlarım bu düşünceye ama anlayana..
tabe öyle..
evli kadın first class hatun
bekar kadın second class
bir de dulluk mertebesi var ki düşman başına bildiğin alt tabaka..
Türk toplumunda böyle.. en muhavfak kadın şu bildiğin başarılı erkeğin arkasındaki kadın. koca soyadı taşımıyorsan koca bir hiçsin, senin bir kimliğin yok. bilmemne beyin karısı olacaksın ki prestij sahibi olasın. yok ufkun genişmiş, vizyon sahibi, kültürlü,karakterliymişsin,kafan çalışıyormuş.. bunlar koca bir safsata güzelim... çünkü sen bilmezsein beyin bilir..
o yüzden annelerimiz daha ufacıkken de bizleri emanet bir hediye paketi gib, erkek egosunu tavan yaptırıcı her türlü özellikle donatılmış biçimde yetiştirmek zorundadırlar..

Nuri alço sendromlu kızlar etiketini kim yazdı acaba :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
hakatten ya :roflol:

ben yazdımmm delikafadulden
kk yönetiminden ricamdır. nuri alçoya özel davetiye ile üyelik gönderilmesini rica ediyorum. kendilerini aramızda görmekten sendromszular adına büyük mutluluk duyarım. :roflol:

Demek bu arkadaşın mantığına göre böyle...
O zaman kadınlar da "diğer kadınlardan arta kalan ortalık malı" erkeklerle evleniyor bu mantığa göre alsanaalsanasmile ama yok erkeğe normal hatta "evlenmeden önce tecrübe kazanmış" olmuş oluyor daha makbul böylesi gamyoncuiremsu :umursamaz:

insanlar kendi tezlerini çürüten iddalarda bulunuyorlar. erkeğin yatan kalkanı, kadının camdan dışarı bakmayını makbulmuş ya.. benim anlamdığım.. kadınların sevişme özgürlüğü yoksa, ama erkek yapmalıysa erkekler bunları kimlerle yapacak? eşeklerle, köpeklerle falan mı?
yoksa tecrübeli erkekleri göklere çıkaran arkadasların ideal erkekleri toptan hayvan sevici falan mı?

tabe öyle..
evli kadın first class hatun
bekar kadın second class
bir de dulluk mertebesi var ki düşman başına bildiğin alt tabaka..
Türk toplumunda böyle.. en muhavfak kadın şu bildiğin başarılı erkeğin arkasındaki kadın. koca soyadı taşımıyorsan koca bir hiçsin, senin bir kimliğin yok. bilmemne beyin karısı olacaksın ki prestij sahibi olasın. yok ufkun genişmiş, vizyon sahibi, kültürlü,karakterliymişsin,kafan çalışıyormuş.. bunlar koca bir safsata güzelim... çünkü sen bilmezsein beyin bilir..
o yüzden annelerimiz daha ufacıkken de bizleri emanet bir hediye paketi gib, erkek egosunu tavan yaptırıcı her türlü özellikle donatılmış biçimde yetiştirmek zorundadırlar..

ben yazdımmm delikafadulden
kk yönetiminden ricamdır. nuri alçoya özel davetiye ile üyelik gönderilmesini rica ediyorum. kendilerini aramızda görmekten sendromszular adına büyük mutluluk duyarım. :roflol:

insanlar kendi tezlerini çürüten iddalarda bulunuyorlar. erkeğin yatan kalkanı, kadının camdan dışarı bakmayını makbulmuş ya.. benim anlamdığım.. kadınların sevişme özgürlüğü yoksa, ama erkek yapmalıysa erkekler bunları kimlerle yapacak? eşeklerle, köpeklerle falan mı?
yoksa tecrübeli erkekleri göklere çıkaran arkadasların ideal erkekleri toptan hayvan sevici falan mı?

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
her zaman kı gıbı muhtesemsın canııım opuyorumnanaktan

bu ulkede artık uçlar olmaya basladı sanırım..ve kımsenın kımseye tahammulu kalmadı..
25 yasında yasadıgım hıc bır sey ıcın pısman olmayan bır gencım..
yasadıklarım bazen cok guzel bazen de cok kotuydu..ama bır daha dunyaya gelsem aynı seylerı aynı sekılde yasamak ısterım..cunku kotu seylerde yasamıs olsam bana kattıkları o kadar ıyı kı..ınsanların ne oldugunu ogrettı bana yasadıgım kotu seyler..kıme guvenıp kıme guvenmemem gerektıgını..ınsanları bır bakısta anlayabılmeyı..muhtemelen bır genc kızın atlatması zor seyler yasadım..dıbe battım..ama dedıgım gıbı yıne olsa yıne yaparım..hıc bır seyı degıstırmeden tekrar aynı hayatı yasarım..hayatımdakı en zor donemımde tek bır kısı vardı yanımda annem..hayatımda herkesten cok sevdıgım ve canımı verecegım ılk ınsan..annem benım bakıre olmadıgımı da bılır erkek arkdasımla kaldıgımıda..hatta annem tatıle gıttıgınde erkek arkdasım gelıyor dıye ıcı rahat eder,evde tek basıma kalmıyorum dıye..annem bana karısmıyorken laf soylemıyorken burada hayatımda zerre onemı olmayan ınsanların kalkıp laf soylemesı,komık gelıyor bana..
ben erkek arkdasımla kalıyorum dedıgım de sana oyle bır ad koyarlar kı dıyen kısı,dedıgım gıbı annemde dahıl olmak uzere cevremde dostum dedıgım bır cok ınsan benım erkek arkadasımla kaldıgımı da bılır benım bakıre olmadıgımı da..bana senın tahmın ettıgın gıbı bır ısım de koymadılar..benı tanıyan tanıdıgı bılen bıldıgı ıcın..
kım nasıl gorurse gorsun,kım ne derse desın..ben kendımı cok sevıyorm ve kendıme cok fazla deger verıyorum..
bırılerı demıs ya bır kere beraber olunca cesaretlenır hanı gerısı gelır dıye sacmalamıs..
ben lıse son da bırlıkte oldum eskı erkek arkdasımla..yaklasık 3 senelık bır ılıskıydı..ondan ayrıldıktan sonra kısa surelı ılıskılerım oldu,cınsellık yasamadım..daha sonra 1 senelık bır ılıskım oldu,cınsellık yasamadım..ondan sonra tekrar kısa surelı ılıskılerım oldu,cınsellık yasamadım..suan bırlıkte oldugum erkek arkdasım,6 yıldır bırlıkteyız ve cınsellık yasıyorum..ozel hayatımı bu denlı ortaya nıye doktum?cunku dusuncelerınız ve fıkırlerınız o kadar yanlıs kı..o kadar bılmeden konusuyor o kadar mantıksız yorumlar yapıyorsunuz kı..ne demek bı kere beraber olunca devamı gelır?ne kadar sacma ne kadar komık ne kadar basıt ne kadar duz mantık..sız ne sanıyorsunuz?sıze bır sey dıyım mı;megelomanlık derecesınde sevıyorum kendımı ve deger verıyorum ve bu yuzden de her ısteyen benımle bırlıkte olamaz..benımle bırlıkte olacak kısı ozel olmalı,benımle bırlıkte olmayı hak edecek kadar mukemmel olmadı..bu benım anım benım hayatım,benım anımı ve hayatımı paylasıcak ınsanın bır artısı olmalı,benı hak etmelı..1 sene beraber oldugum eskı erkek arkdasımla neden yasamadım?cunku o bu ozel anı hak edecek kapasıtede bırı degıldı,ha o zaman neden 1 sene cıktın cunku sevıyordum ama asık degıldım..suan bırlıkte oldugum ınsandan bahsedıcek olursam,cıkmaya basladıgımız gunden ıtıbaren bır kere bıle gecmısımı sormadı,bırlıkte oldugumuz ılk an bile donup bana kım ne zaman neden gıbı sacma sapan sorular sormadı,bır tek soru cumlesı cıkmadı agzından veya gozlerınde bır suphe bıle gormedım..ben anlattım..ben neden anlattım,anlatmayı ıstedıgım ıcın..ve o gun o an bu konu konusuldu bır daha da 6 sene ıcınde bır kere bıle acılmadı..daha cuma aksamı muhabbet ederken ona bır anımı anlattım,ılkokul arkadasımın evıne gıttıgımızı kalabalık arkadas grubu olarak ve evde neler ıctıgımızı fln anlattım,oylesıne muhabbet edıyorduk,bende bu anımı anlattım..bana orada kaldınız mı pekı dedı yoo hayır gerı donduk evlerımıze dedım hadı canım dedı uzak orası,ıckı de ıcmıssınız nasıl dondunuz dedı,cok ıcmedık cnm donduk ıste dedım sana yalan mı soylıycem dedım bana aynen sunu soyledı,zaten gecmıs olay benı ılgılendırmez ıster kalmıs ol ıster donmus bana ne muhabbet olsun dıye soruyorum dedı ve orada muhabbet kapandı ve ustune bır daha da soru sormadı,desmedi,ustunde durmadı..neden dursun kı?dogru dedıgı ondan once nereye gıttıysem gıttım kımle cıktıysam cıktım kımın evınde kaldıysam kaldım,onu ılgılendırmez kı..o yoktu kı hayatımda ona hesap verıyım..aynı sey tabııkı benım ıcınde gecerlı..bugune kadar bende bır kere bıle gecmıste yasadıgı bı ılıskının hesabını sormadım veya gıttıgı bır yerın..bana ne?
sızler..bızler..ne kadar uzucu bır durum bu fakında degılmısınız?sızler ve bızler oluyoruz..kadınlar klubu adlı bır forumda herkes kadın ama sızler ve bızler...yeterı kadar cekıyorsuz bu sızler ve bızlerden..bır de burada sızler ve bızler olması cok uzucu..neyse
su forumda hıc bu kadar detaylı ve ıcten yazmadım..ozel hayatımı hıc bu kadar acık ve net anlatmadım..ama hem erkek arkadasının evınde kalan bırı oldugum ıcın hemde bakıre olmadıgım ıcın sızlerın bu garıp dusuncelerının ne kadar yanlıs oldugunu kanıtlmak ıcın yazmam gereklı dıye dusundum..cunku sızın bahsettıgınız gıbı kalıplar yok..bakıre olmayanlar bacakları acık ortalarda gezmıyor,her evınde kaldıgımız erkegın altına da yatmıyoruz veya bakıre olmadıgımız ıcın adımız bılmemneye de cıkmıyor..
eger ben nerede nasıl hareket edecegımı bılıyorsam,kendıme sonra da aleme laf getırtmeden hayatımı surduruyorsam bır problem yok demektır..
su da var,suan kı erkek arkdasımla da yarın ayrılabılırız..hıc bır seyın garantısı yok..bunları da bılecek kapasıtede bır ınsanım..zaten bır ınsan bır seylerı yasıyorsa herseyı goze almalı..
ama sıze dıyecegım su; ıster anlasız adlar koymaya calısın,ıster 2. el desın,ıster bılmem ne desın..ben gercekten kendımı sevıyorum ve cok deger verıyorum..bu yuzden de soylenenler garıp gelıyor..
erkek arkdasım bızde kaldıgında annem bılıyor..bır ıkı kere yazlıkta da kaldı annem varken,bende onlarda kalıyorum,bır ıkı defa annelerı varken de kaldım,annelerıyle hep beraber tatıle de gıttım..erkek arkdasımla aynı odada kaldık..bız tatıle gıttıgımızde annemınde haberı olur,onun aılesının de,ablasının evınde de cok kalmıslıgımız vardır..yanı anlıyacagınız hersey seffaf..ve ben bu durumdan son derece mutluyum..
ınsallah herkes boyle guzel ılıskıler bırlıktelıkler yasar..umarım herkes su kısacık hayatı gonullerınde yasar...
hayatta hesap verecegım tek yer hepımızın bıldıgı gıbı oldukten sonra..bu yuzden de ne yaptıgım kımle yaptıgım kımseyı ılgılendırmez,sızlerın kı ılgılendırmedıgı gıbı..
ıyı geceler...

Herhalde artık bizim gibi kimseyle cinsel ilşki yaşamamış kızlar dışlanacak.Gidişata bakılırsa böyle görünüyOr.Neredeyse siz daha kimseyle o işi becermezdiniz mi sorularına maruz kalacağız.Ne yapalım şimdi arkadaşım senin cinsel yaşantını?Ortaya dökmüşsün de.Sizleri de 2.ve ya 3.sınıf (onların tabiriyle)görenleri bu kadar önemsememeniz lazım.Ben de kendi adıma konuşayım birçok şey ailede başlar.Yine kendi adıma benim mezhebim herkezin ki kadar geniş değil !!!

Herhalde artık bizim gibi kimseyle cinsel ilşki yaşamamış kızlar dışlanacak.Gidişata bakılırsa böyle görünüyOr.Neredeyse siz daha kimseyle o işi becermezdiniz mi sorularına maruz kalacağız.Ne yapalım şimdi arkadaşım senin cinsel yaşantını?Ortaya dökmüşsün de.Sizleri de 2.ve ya 3.sınıf (onların tabiriyle)görenleri bu kadar önemsememeniz lazım.Ben de kendi adıma konuşayım birçok şey ailede başlar.Yine kendi adıma benim mezhebim herkezin ki kadar geniş değil !!!

Kesinlikle dışlamalarına müsaade etmem kendimi..
Forumda her daim bekareti savundum..Zamanında kötü kelimelere maruz kalsam da düşüncelerim aynıdır..Her iki farklı düşüncede birbirine saygı duymak zorunda.:olmaz:

Canım baksana burada kimsenin kimseye saygısı kalmamış.alsanaalsanasmile
Ayıp denen şey anlamını yitirmiş sadece ''sıradan,basit''sözcük olarak güzel Türkçemizde yer almakta işe bakılırsa:S

Son düzenleme:

ne alaksı varki buzamanda kimin dıslandıgı ortada burdaki bayanlarda kimseyle yapmadınızmı diye sorular sormuyor abartmayın..kendi dusuncelerini savunuyorlarki evlenmeden once iliskiye giren kızlara ne yakıstırmalar yapıldı bence onlara cevap vermek lazım..herkesin aile yapısı farklıdır evlenmeden once iliski yasayan bayanlarında ailesi var ve gayet gusel terbiye almıslar olayları cok carpıtıyorsunuz bence..suana kadar neden iliskiye girmiyon kimseyle diyeni duymadım ama giren insanları her turlu suclaynı cok gordum

Canım bu gidişle dedim.Eskiden böyle şeyler yoktu.Ama şimdi var mı var??Ve ne yazık birçok kişiye garip geleceği yerde onure edilecek duruma gelindi.Sonra da ağlayan kızları çok gördük??

eşimle evlenmeden önce hiçbir fırsatı kaçırmazdık.ki eşimden önceki sevgililerimle de kaldım.ne var bunda.illa ki birlikte yatıyoruz diye bekareti kaybetmemiz mi gerek.nefsimiz yok mu bizim.birbirine güven önemli.cinsellik yaşamadan birbirine sarılıp yatmanın masumiyeti de önemli.

Canım bu gidişle dedim.Eskiden böyle şeyler yoktu.Ama şimdi var mı var??Ve ne yazık birçok kişiye garip geleceği yerde onure edilecek duruma gelindi.Sonra da ağlayan kızları çok gördük??

iki durumda da aferin denecek birsey yokki onure edilsin bak benim kızım evlenmeden kimseyle olmadı aferim ona bekaretini korudu deyince nolucak bu kadar hayati bir mesele degildir bu herkesin kendi icindeki yaptıgı bir tercihtir ne ayıplanır nede alkıslanır normaldir yani..bu bekarete bu kadar takıldıkda noldu acılan konularda acaba kızlık zarım yırtılmısdır acaba kızlık zarım varmıdır bunları goruyorus kadınlara yıgıldı psikolojik hersey..aglayan kızlar oldu evet bu bekaret olayını hala hayat meselesi yapan erkekler yuzunden..kimse kendini kullandırmasın kimse guvenmedigi insanla olmasın burda kimse onune gelenle yat demiyor kimseye yapan varsa gene birsey demeye hakkımız yok sana veya baskasına zarar veriyormu hayır ozaman kimene..kadınlar kendi cinsine sahip cıksın diyorus ikincil el yakıstırması yapmasın herkes kendisinden mesuldur

Bunu(2.el) kadınlar değil önce erkeklerden bir tokat gibi duyacaklar.Kadınlardan duymaları pek mühim değil.Çünkü buradaki kimse kimsenin hayatına girip sen 0,sen 2.elsin diyemez.Hem isteyerek yaşayacaksın hem de ağlayacaksın?ınsan istediği şeyi elde ettiği için ağlar mı??

tamam canım iste kadınlar boyle devam ederse erkeklerde konusur o cocukları bu zihniyetle yetisirirsen oda o muameleyi yaapr tabi avrupada niye bekaret olayı bu kadar mevzu degil veya neden birlikte olan kadınlara erkekler 2. el veya herneyse kotu gozle bakmıyor neden burda oyle bunu dusunmek lasım

Back
X