Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmezdim.Onu çağırırdım..Evdeki musluğu, falan filanı tamir etsin diye :jeyyar:
:roflol: çocuk geldine geleceğne pişman olur.. :roflol:
Çamaşırları ütületmediğime dua etsin.![]()
hadi len ordan
evlenmeden el değmesine karşıyım ben
değemez kardeşim
önce nikahlmaz:
ortalık malımıyım ben anam var babam var usulü var bu işlerin
bu ne demek yaa.
evlenmeden önce sevdiğiyle beraber oılan ortalık malımı.
kınıyorum size. çok ayıp bu kelimelerinizklava:
Yok yok sen evde kaldın kesin sempatiksalakcinni
Evli olduğun gözümden kaçmış.. HeLaL sana bacımm olumunekankayizsmileYok ben akıllı çıktım,bağladım işi kaydirigubbakcemile3
Evli olduğun gözümden kaçmış.. HeLaL sana bacımm olumunekankayizsmile
tabe öyle..kadın evlenince değerli oluyor zaten ondan önce bi değeri yok
benim tüm itirazlarım bu düşünceye ama anlayana..
Nuri alço sendromlu kızlar etiketini kim yazdı acaba :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
hakatten ya :roflol:
Demek bu arkadaşın mantığına göre böyle...
O zaman kadınlar da "diğer kadınlardan arta kalan ortalık malı" erkeklerle evleniyor bu mantığa göre alsanaalsanasmile ama yok erkeğe normal hatta "evlenmeden önce tecrübe kazanmış" olmuş oluyor daha makbul böylesi gamyoncuiremsu :umursamaz:
tabe öyle..
evli kadın first class hatun
bekar kadın second class
bir de dulluk mertebesi var ki düşman başına bildiğin alt tabaka..
Türk toplumunda böyle.. en muhavfak kadın şu bildiğin başarılı erkeğin arkasındaki kadın. koca soyadı taşımıyorsan koca bir hiçsin, senin bir kimliğin yok. bilmemne beyin karısı olacaksın ki prestij sahibi olasın. yok ufkun genişmiş, vizyon sahibi, kültürlü,karakterliymişsin,kafan çalışıyormuş.. bunlar koca bir safsata güzelim... çünkü sen bilmezsein beyin bilir..
o yüzden annelerimiz daha ufacıkken de bizleri emanet bir hediye paketi gib, erkek egosunu tavan yaptırıcı her türlü özellikle donatılmış biçimde yetiştirmek zorundadırlar..
ben yazdımmm delikafadulden
kk yönetiminden ricamdır. nuri alçoya özel davetiye ile üyelik gönderilmesini rica ediyorum. kendilerini aramızda görmekten sendromszular adına büyük mutluluk duyarım. :roflol:
insanlar kendi tezlerini çürüten iddalarda bulunuyorlar. erkeğin yatan kalkanı, kadının camdan dışarı bakmayını makbulmuş ya.. benim anlamdığım.. kadınların sevişme özgürlüğü yoksa, ama erkek yapmalıysa erkekler bunları kimlerle yapacak? eşeklerle, köpeklerle falan mı?
yoksa tecrübeli erkekleri göklere çıkaran arkadasların ideal erkekleri toptan hayvan sevici falan mı?
Herhalde artık bizim gibi kimseyle cinsel ilşki yaşamamış kızlar dışlanacak.Gidişata bakılırsa böyle görünüyOr.Neredeyse siz daha kimseyle o işi becermezdiniz mi sorularına maruz kalacağız.Ne yapalım şimdi arkadaşım senin cinsel yaşantını?Ortaya dökmüşsün de.Sizleri de 2.ve ya 3.sınıf (onların tabiriyle)görenleri bu kadar önemsememeniz lazım.Ben de kendi adıma konuşayım birçok şey ailede başlar.Yine kendi adıma benim mezhebim herkezin ki kadar geniş değil !!!
Herhalde artık bizim gibi kimseyle cinsel ilşki yaşamamış kızlar dışlanacak.Gidişata bakılırsa böyle görünüyOr.Neredeyse siz daha kimseyle o işi becermezdiniz mi sorularına maruz kalacağız.Ne yapalım şimdi arkadaşım senin cinsel yaşantını?Ortaya dökmüşsün de.Sizleri de 2.ve ya 3.sınıf (onların tabiriyle)görenleri bu kadar önemsememeniz lazım.Ben de kendi adıma konuşayım birçok şey ailede başlar.Yine kendi adıma benim mezhebim herkezin ki kadar geniş değil !!!
Canım bu gidişle dedim.Eskiden böyle şeyler yoktu.Ama şimdi var mı var??Ve ne yazık birçok kişiye garip geleceği yerde onure edilecek duruma gelindi.Sonra da ağlayan kızları çok gördük??