• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözü bozduk, sinir krizi geçirdim..

Anneniz babanız sizi "yamamaya" kalkıyormuş , reşit değil misiniz siz? Aklınız fikriniz yok mu?
Her ne olursa olsun, "martı kaşlı bodurhan" nedir yahu? Ne çirkin bir tavır bu böyle.

Ayrıca morla renklendirdiğim kısım; sevgilinle mesajlaştılar diye mi namustan yoksun oldu bu kızlar?

Hayat dizilerdeki gibi değil hanımefendi.. ben kendime yer hazırlıyorum o çocuk sayesinde ev baskısından kurtulyorum ve eğitimimi tamamlıycam bu sayede... Adam olabilmek o kapıyı çekip çıktıktan sonra bi daha dönmeyeceğini kafaya kazıyıp da yeni bi hayat kurabilmekte.. Fotonuza bakınca tahmin ediyorum ki sizin çocuğunuz kadar bişeyim.. Tavrımı değil olayı yorumlayın.. Ne çok seviyorsunuz düşene vurmayı, nasıll zevk alıyorsunuz.. Ailem aklı başında insanlar olsalardı bu durumda olmazdım.. O kızlara da bodurhan için öyle demem, gevşek ağızlı vicdansız birisi değilim ama görünen köy de kılavuz istemiyor..

Marti kasli, bodurhan :))))
Cok yasa emi gece gece acayip guldum :)

:)))

Hepiniz konu sahibine yüklenmişsin evlenmeyeceksen neden kullanıyorsun diye. E kimse kusura kalmasın da martı kaşlı bodurhan da uslu durmuyor ki. Herif şimdiden kaçak et kesiyor yahu.:ssz: Ne desin yani aferin mi?
KIz bir şekilde nişanlanmış bu çocukla, ailevi sebepler var sanırım. E kız istemiyor diye de hem vurmaya hem de alenen boynuzlamaya hakkı var mı bodurhanın?
Bu arada nişanlın çok mu çirkin kız, merak ettim:27
:

Allah razı olsun bi sen anlayışlı çıktın valla.. Çirkin değil de 170 boyu var... Ağır bi tip hoşlanmıyorum, tüm dünyası arabası olan bi velet..

Sozlusun diye senin namusun kurtuldu oyle mi? Ne cirkin bi tavir, itham, uslup bu boyle..

Sevmedigi bi adamla, sirf evden rahat cikabilmek icin sozlenip gezip, tozan sen... Neyse devamini getirmeyecegim...

Eminim sen mükemmel bi insansındır.. O mükemmel hayatında mutluluklar..

önce bi zahmet ailenize evlenmek istemediğinizi söyleyin.. geldiklerinde onlara da söyleyin.. kusura bakmayın ama saçma bir iş içindesiniz.. bodurhan da kurtulsun siz de..

Eğitimim için bekledim, dün gece zaten ilk defa içimde olanları söyledim... Neye yarar ki? Bende böyle bi aile varken işim çok zor. Ama ne olursa olsun bu çocuktan da nefret ediyorum.

Sen basta bile bile Lades demistin , yarin marti kasli
Annesiyle gelirse .. Kararindan vazgecme !!

Bir omur boyle Sevmedem , Sevilmeden , gecmez. .
birakin ve ayrin Aileniz bir omur boyu yaninda olmayacak
Mutsuz bir hayat surdurme ve kendini uzme...

Allah korusun hayatımda güzel bi an yaşamadım şimdiye kadar. Tek dileğim okulumu bitirip, düzenimi kurup ailemi de bu çocuğu da terk etmek olacak..

Belli ki ikiniz de birbirinizi begenmiyorsunuz...
Siz isiniz hallolsun diyorsaniz ses cikarmayacaksiniz, keza o da...
Kolay gelsin...

Teşekkürler.

Aman güzelim önce insana ahlak lazım one öyle birde kızlarla yazışması, daha evlenmeden böyle ki en önemlisl sevmiyorsun bu adam varlıklı mı yoksa ?
İstemiyorsan seni kimse zorla evlendlremez ama kk böyle yazıpta
evlenende oldu yani ,kararlı ol bu oyuncak değil senin hayatın ,babanda tam dayaklık ,lnsan kızını üzer mi!

Aman güzelim önce insana ahlak lazım one öyle birde kızlarla yazışması, daha evlenmeden böyle ki en önemlisl sevmiyorsun bu adam varlıklı mı yoksa ?
İstemiyorsan seni kimse zorla evlendlremez ama kk böyle yazıpta
evlenende oldu yani ,kararlı ol bu oyuncak değil senin hayatın ,babanda tam dayaklık ,lnsan kızını üzer mi!

İyice yaşlandılar zaten hiç sevgi görmüş de değilim.. Ablalarımın rahat hayatları vardı, ben neden bu sınavı görüyorum bilmem..
Ben okulum bitene kadar görüşmek zorundayım, hayatımı kurana kadar sonra tekmeyi hem aileme hem de ona basıcam.

Herkesin ailesi akıllı mantıklı oalcak diye bir şey yok elbet.Madem öyle bu duruma niye katlanıyorsun kaç yaşındasın.Mesleğin eğitimin var mı?.Gir bi işe kendi ayaklarının üstünde dur gerekirse ayrı eve çık.Mecburum diye sözlü olmak akıl karı değil.

Yarın mecburum diye evlenirsin o zaman geri dönüşü zor olur.

Bence başka birini bul.Ama karşılıklı çıkar ilişkisi olsun.Hatta paran varsa ajanslarda bu iş için oyuncular oluyor onlarla anlaşabilirsin.Ailen ne kadar sıklık görmek isterse çağırırsın.Evden yalnız çıkmana izin veriyorlar mı?

Güzelim tehlikeli oyuın oynuyorsun evlendikten sonra adam zorla ilişkiye giremek isteyecek, korunma yöntemlerini biliyormusun evli yaşını almış kadınlar beceremiyor sen nasıl becereceksin bunları birde senin peşini bğrakmaz onca para harcayınca, ateşle oynuyorsun yanacaksın
İyice yaşlandılar zaten hiç sevgi görmüş de değilim.. Ablalarımın rahat hayatları vardı, ben neden bu sınavı görüyorum bilmem..
Ben okulum bitene kadar görüşmek zorundayım, hayatımı kurana kadar sonra tekmeyi hem aileme hem de ona basıcam.

Martı kaşlı bodurhan... çok çirkin bir tabir...
Konularınıza baktımda gelişmeler olmuş aslında siz ne kadar bu durumu kabul etmesenizde...

Aramızda sevgi yok sadece birbirimizi beğeniyoruz.
Hiç istemiyordum onu aslında ama nasıl olduysa hoşlanmaya başladım.
Ailemin isteğiyle tanıştığım ve sözlendiğim adama gitgide bağlanıyorum
Hem seviyorum hem de tiksiniyorum..

sırayla açtığınız konulardan bu cümleler ne alakası var diyceksin ama aileni filan bahane etmeden önce bi kendinle hesaplaş bence...
Sen resmen o adamı kullanıyorsun yada öyle yaptığını sanıyorsun pek anlamadım...
Her aile baskısı gören yardımı başka bir adamda arasaydı ohoooo....
Sorumluluğunu alamayacağınız işler peşindesiniz...
Kaç yıl bu adamdan faydalanmayı planlıyorsun bilmiyorum... Sen adama tekmeyi basmadan önce(senin tabirin) adam sana tekmeyi basarsa sırada başka adaylar mı olucak yani bu durum karşısında başka planın var mı?
Sen bu adamdan şu zamanda ayrıldın ayrıldın yoksa daha ötesini sadece hayal edersin... üzgünüm ama senin için için değil martı kaşlı bodurhan için...

Önceki konularını okumadım fakat eğer ailenden uzaklaşmak için bu ilişkiyi zorla yürütüyorsan kendine başka yollar bul.. mesela arkadaşın da dediği gibi kpss girip farklı bir şehirde çalışabilirsin bu şekilde en azından kendine işkence yapmamış olursun, zorla olmaz böyle şeyler

ne desem bilemedim üzüldüm açıkçası
herkesin aile yapısı bir olmuyor.
Ama 2 yanlış bir doğru etmiyor bence ileri de birşeyler olursa olumlu yönde hayatını değiştireceğini sanmıyorum sevmediğin sana değer vermeyen birisi üstelik sende sevemiyorsun. Bence mantığını kullanmalısın.
Ayrıca herkes evlenecek diye bir kaide yok.

Konularini az cok bende biliyorum ve gercekten sonuc ne olacak merak ediyorum..
Aileni anlattigin kadariyla suan karsima cok cadi bir anne ve cok gaddar bir baba canlaniyor..
'Evleneciksiiin. O kadar!' diyen iki ebeveyn hayal ediyorum suan..
Ve yasini da cok merak ediyorum..

Yalnız herkes ayıplamış şu martı kaşlı bodurhan lafına ama ben çok güldüm. Çok yaratıcısın:27:
Allah razı olsun demişsin, senden de olsun canım.
Ben seni anlıyorum. Gerçekten bak. Yani kim hobi olsun diye biriyle sahte de olsa nişanlanır ki?
Kim eğlencesine böyle bir olaya kalkışır ki mecbur olmasa?
Biraz empati lütfen kızlar.
Neyse inşallah sular durulur, sen de tez zamanda şu bodurhandan kurtulursun.
Çocuğun adı bedirhan mı kız:27: bodurhan-bedirhan uyuyor da:23:

Hayat dizilerdeki gibi değil hanımefendi.. ben kendime yer hazırlıyorum o çocuk sayesinde ev baskısından kurtulyorum ve eğitimimi tamamlıycam bu sayede... Adam olabilmek o kapıyı çekip çıktıktan sonra bi daha dönmeyeceğini kafaya kazıyıp da yeni bi hayat kurabilmekte.. Fotonuza bakınca tahmin ediyorum ki sizin çocuğunuz kadar bişeyim.. Tavrımı değil olayı yorumlayın.. Ne çok seviyorsunuz düşene vurmayı, nasıll zevk alıyorsunuz.. Ailem aklı başında insanlar olsalardı bu durumda olmazdım.. O kızlara da bodurhan için öyle demem, gevşek ağızlı vicdansız birisi değilim ama görünen köy de kılavuz istemiyor..

Çocuğum kadar mı?:60::60:

Şimdi bak evladım, sen bir konu açmışsın, tavrın ve ifade şeklin çoooook yanlış ve çirkin..
Olayı başka ne şekilde yorumlayabilirim? Kullandığın kelimelere baksana..Tanımadığın insanların namusuna dahi dil uzatmışsın.
Şu aynayı çevir hele bir kendine..

Olayı yorumlamam gerekirse de; bu tür çıkar ilişkilerinde mutlu ve huzurlu olan kimseyi görmedim..
Sen "adam olabilmek" için başkasını kullanıyorsun, bence de adam olabilmek, kafaya koyduktan sonra her şeyi tek başına göğüsleyebilmektir..Kimseyi kullanmadan, kimseye tamah etmeden.

Her anlamda yanlış yoldasın...

Martı kaşlı deyince aklıma hep McDonalds'ın sembolü gelir. :))

Konuya gelecek olursak, evlenmek zorunda değilsiniz. Zira mesajınız buram buram nefret kokuyor. Uygun bir şekilde sözü bitirin. Ailenizle olan sorunları da sonra halledersiniz.

martı kaşlı bodurhan:52::52::52:Allah iyiliğini versin...canım sıkkındı bugün... sayende kahkaha attım:54:

Ben durumdan pek birşey anlayamadım. Tek sormak istediğim sözlünüz olmasa eğitim hayatınıza devam edemeyecek misiniz siz?

bütün yorumları okuyamadım ama beni kullanıyo gibi hissediyorum diyosun kusura bakma da sen de onu kullanıyosun belki de o beni kullanıyo ben de onu kullanıyım diyodur ne bilim ailelerin içine girdiği bi durum bu kadar basit olmamalı

Ben durumdan pek birşey anlayamadım. Tek sormak istediğim sözlünüz olmasa eğitim hayatınıza devam edemeyecek misiniz siz?

Ben de bir şey anlamadım doğrusu. Aileniz sizi okutmuyor mu baskı mı uyguluyor?
Ayrıca o iki kızın namusunu bilemem ama sözlünüz namustan yoksun olduğu kesin.
Bu tip bir insanla ilişki sürdürmek insanın kendisine saygısıını yitirtir.

Tek anlamayan ben değilmişim demek:) Elinden tutup her gün okula mı götürüyor sözlüsü?
O olmasa eğitim hayatı devam edemeyecek mi?
Aile ile ilgili sıkıntıları da var anladığım kadarıyla konu sahibinin. Meslek sahibi, kendi ayakları üzerinde bir kadın olmak için mücadele vermesini takdir ediyorum ancak mücadele yolu doğru mu bunu bilemedim. Yanlış hatırlamıyorsam bir yerde "iş bulunca ailemi de sözlümü de bırakacağım" demişti konu sahibi. Ailesine sırt çevirecek kadar ne sıkıntısı var acaba anlayamadım.

Çocuğum kadar mı?:60::60:

Şimdi bak evladım, sen bir konu açmışsın, tavrın ve ifade şeklin çoooook yanlış ve çirkin..
Olayı başka ne şekilde yorumlayabilirim? Kullandığın kelimelere baksana..Tanımadığın insanların namusuna dahi dil uzatmışsın.
Şu aynayı çevir hele bir kendine..

Olayı yorumlamam gerekirse de; bu tür çıkar ilişkilerinde mutlu ve huzurlu olan kimseyi görmedim..
Sen "adam olabilmek" için başkasını kullanıyorsun, bence de adam olabilmek, kafaya koyduktan sonra her şeyi tek başına göğüsleyebilmektir..Kimseyi kullanmadan, kimseye tamah etmeden.

Her anlamda yanlış yoldasın...

Tavrım sizi hiç de ilgilendirmez, hepiniz mi çok doğru hayatlar yaşıyorsunuz? Ayrıca size de iki laf arasında düşük düşük laf sokmalar hiç yakışmıyor ben gayet de adamım. beni bu duruma sokanlar utansın.. Siz yorum yapmayın lütfen.

Martı kaşlı deyince aklıma hep McDonalds'ın sembolü gelir. :))

Konuya gelecek olursak, evlenmek zorunda değilsiniz. Zira mesajınız buram buram nefret kokuyor. Uygun bir şekilde sözü bitirin. Ailenizle olan sorunları da sonra halledersiniz.

Kimse beni anlamıyor, zaten evlenmek istemiyorum ki ben. Büyük baskı altında yaşıyorum, ailem eğitim konusunda desteklemiyor, anca sözlüm olunca bu yol kolaylaşıyor benim için, o desteklediği için ailem de ses çıkarmıyor, bakkala giderken bile koşa koşa git gel diyen bir ailem var, boğuldum artık. Onun sayesinde nefes alıyorum.. Anlamadığım ablalarım böyle şeyler yaşamadılar.. Hayatım o kadar zor ki.. Burada birçok kişi bana gard aldılar, yok çıkarcı yok bilmemne.. Sıkıldım artık.. :( Bitirsem ne okuma ne çalışma hayatım ev temizleyip koca beklemekle geçecek.. En azından Söz nişan vs bunlar bana zaman kazandıracak, kpssydi önlisanstı hangisine karar vereceksem işlerimi yoluna koyar bu kapıyı çekip çıkabilirim.. Başka ne şekilde aileme rest çekeceğim ki ben? 5 kuruş param ve güvencem olmadan.. Öneriler varsa bekliyorum.. İçimi dökmüş oldum.. yorumunuz için çok teşekkürler.

martı kaşlı bodurhan:52::52::52:Allah iyiliğini versin...canım sıkkındı bugün... sayende kahkaha attım:54:

sevindim :)

yukarda da belirttiğim gibi. Büyük bi baskı söz konusu evde.. Her şeyime karışıyorlar.. Ne bir sosyal hayat ne başka birşey. Akşamüstü bakkala gidiceğim zaman bile bi ton laf sayıyorlar.. Ablalarım bunları yaşamadı büyük bi sınav bence benimkisi.. Eğitim konusunda desteklemiyorlar. Bu çocukla sözlüyken nasılsa evlenip gidicek diye üzerime fazla gelmiyorlar ve sözlümün de üzermde söz hakkı oluyor..

bütün yorumları okuyamadım ama beni kullanıyo gibi hissediyorum diyosun kusura bakma da sen de onu kullanıyosun belki de o beni kullanıyo ben de onu kullanıyım diyodur ne bilim ailelerin içine girdiği bi durum bu kadar basit olmamalı

İstediğin gibi yorumlayabilirsin. Sözlüm sanki beni seviyor mu? sırf görüntüm için yanımda belki de.. Onun sayesinde okuluma gidip geliyorum ben ona bakarım.. Çıkar de ne dersen de.. Geleceğim söz konusu.

Ben zaten ona mecburum böyle ciddiyetsiz ve çapkın olunca çok daha üzülüyorum..En azından o dost olsa bana ondan başka hiç arkadaşım yok.. Evet baskı var.. Ailem üniversite okumamı falan istemiyor.. Benim geleceğe yönelik planlarım var, bu çocuk sayesinde daha rahatım ve kendime gelecek hazırlıyorum..

Yalnız herkes ayıplamış şu martı kaşlı bodurhan lafına ama ben çok güldüm. Çok yaratıcısın:27:
Allah razı olsun demişsin, senden de olsun canım.
Ben seni anlıyorum. Gerçekten bak. Yani kim hobi olsun diye biriyle sahte de olsa nişanlanır ki?
Kim eğlencesine böyle bir olaya kalkışır ki mecbur olmasa?
Biraz empati lütfen kızlar.
Neyse inşallah sular durulur, sen de tez zamanda şu bodurhandan kurtulursun.
Çocuğun adı bedirhan mı kız:27: bodurhan-bedirhan uyuyor da:23:

Gürkan adı. Herkes üzerime yükleniyor ne yapacağımı şaşırdım.. Antipatik mi geliyorum bu insanlara.. Yakından görseler yaşananları anlarlar belki.. Çok sıkıldım bu hayattan. Çok sağ ol canım.

Back
X