Anneniz babanız sizi "yamamaya" kalkıyormuş , reşit değil misiniz siz? Aklınız fikriniz yok mu?
Her ne olursa olsun, "martı kaşlı bodurhan" nedir yahu? Ne çirkin bir tavır bu böyle.
Ayrıca morla renklendirdiğim kısım; sevgilinle mesajlaştılar diye mi namustan yoksun oldu bu kızlar?
Hayat dizilerdeki gibi değil hanımefendi.. ben kendime yer hazırlıyorum o çocuk sayesinde ev baskısından kurtulyorum ve eğitimimi tamamlıycam bu sayede... Adam olabilmek o kapıyı çekip çıktıktan sonra bi daha dönmeyeceğini kafaya kazıyıp da yeni bi hayat kurabilmekte.. Fotonuza bakınca tahmin ediyorum ki sizin çocuğunuz kadar bişeyim.. Tavrımı değil olayı yorumlayın.. Ne çok seviyorsunuz düşene vurmayı, nasıll zevk alıyorsunuz.. Ailem aklı başında insanlar olsalardı bu durumda olmazdım.. O kızlara da bodurhan için öyle demem, gevşek ağızlı vicdansız birisi değilim ama görünen köy de kılavuz istemiyor..
Marti kasli, bodurhan :))))
Cok yasa emi gece gece acayip guldum :)
:)))
Hepiniz konu sahibine yüklenmişsin evlenmeyeceksen neden kullanıyorsun diye. E kimse kusura kalmasın da martı kaşlı bodurhan da uslu durmuyor ki. Herif şimdiden kaçak et kesiyor yahu.Ne desin yani aferin mi?
KIz bir şekilde nişanlanmış bu çocukla, ailevi sebepler var sanırım. E kız istemiyor diye de hem vurmaya hem de alenen boynuzlamaya hakkı var mı bodurhanın?
Bu arada nişanlın çok mu çirkin kız, merak ettim:27:
Allah razı olsun bi sen anlayışlı çıktın valla.. Çirkin değil de 170 boyu var... Ağır bi tip hoşlanmıyorum, tüm dünyası arabası olan bi velet..
Sozlusun diye senin namusun kurtuldu oyle mi? Ne cirkin bi tavir, itham, uslup bu boyle..
Sevmedigi bi adamla, sirf evden rahat cikabilmek icin sozlenip gezip, tozan sen... Neyse devamini getirmeyecegim...
Eminim sen mükemmel bi insansındır.. O mükemmel hayatında mutluluklar..
önce bi zahmet ailenize evlenmek istemediğinizi söyleyin.. geldiklerinde onlara da söyleyin.. kusura bakmayın ama saçma bir iş içindesiniz.. bodurhan da kurtulsun siz de..
Eğitimim için bekledim, dün gece zaten ilk defa içimde olanları söyledim... Neye yarar ki? Bende böyle bi aile varken işim çok zor. Ama ne olursa olsun bu çocuktan da nefret ediyorum.
Sen basta bile bile Lades demistin , yarin marti kasli
Annesiyle gelirse .. Kararindan vazgecme !!
Bir omur boyle Sevmedem , Sevilmeden , gecmez. .
birakin ve ayrin Aileniz bir omur boyu yaninda olmayacak
Mutsuz bir hayat surdurme ve kendini uzme...
Allah korusun hayatımda güzel bi an yaşamadım şimdiye kadar. Tek dileğim okulumu bitirip, düzenimi kurup ailemi de bu çocuğu da terk etmek olacak..
Belli ki ikiniz de birbirinizi begenmiyorsunuz...
Siz isiniz hallolsun diyorsaniz ses cikarmayacaksiniz, keza o da...
Kolay gelsin...
Teşekkürler.