Sözüm var ama kimse umursamıyor.

Yani ne alaka kuzenle yengeyi 3 saatlik mesafeden gidip almak. Padisah torunumuymus bunlar anlayamadim?? Kendini o yorgunlukla yollara niye atiyormus yani mantiksiz geldi. Söze kac gin kalmis ne ailesi salliyor ne kendisi. Pek hos seyler düsünemedim acikcasi. Yarin tlf acip netlige kavustur bence neyi bekliyorsun ki?
İnanın inanılmaz soğudum sesini bile duymak istemiyorum insan eşi olacağı kişiyle mutlulukları paylaşmaz mı?

Kısıtlayıcı ama kendi ailesine gelince kısıtlama olmayan biri ve bu durum beni düşünmeye itiyor. Benim kuzenim gelip beni alsa inanın büyük kavga çıkardı ne alaka gelip alıyor o kadar uzak mesafeden olayına kadar giderdi durum.
Valla taniyan sensin.. Gerekirse ertele sözü.. Ozellikle aile mevzularinda cifte standart yapan erkekle cok ama cok zor.. Burnundan gelir her aile gezmesi her bayram her seyran..

Valla taniyan sensin.. Gerekirse ertele sözü.. Ozellikle aile mevzularinda cifte standart yapan erkekle cok ama cok zor.. Burnundan gelir her aile gezmesi her bayram her seyran..
Kara Kara düşünmeye başladım ve gerçekten net bir karar vermem gerekiyor kocaman 1 hafta mümkün mü sözleneceğin insanla konuşmamak..

Ailesi genelde çok aşırı gösterişe ne gerek var diyor. Her şeyi müstakbel sözlüm yapacak çalışıyor. Gerçekten eli çok açık biridir bbana karşı. Ama söz nişan evlilik arası uzun sürmeyecek yine de böyle bir şey yapması düşüncesizlik gibi geldi bna.

Hayatım yengem çok ısrar etti uykusuz kaldım ama sonradan çenelerini çekmemek için gidip aldım lütfen sorun olmasın aramızda diyebilirdi. Neden demedi? Ne için söz verceksiniz birbirinize?
O önce tartıştığınızda 1 hafta uzatmayacağına söz versin.

Hayatım yengem çok ısrar etti uykusuz kaldım ama sonradan çenelerini çekmemek için gidip aldım lütfen sorun olmasın aramızda diyebilirdi. Neden demedi? Ne için söz verceksiniz birbirinize?
O önce tartıştığınızda 1 hafta uzatmayacağına söz versin.
YArın buluşma günümüz hiç gitmek istemiyorum. Bir haftadır arkadaşlarıyla takılıp haftasonu benim yanımda surat asmasını çekmek istemiyorum sizce buluşmalı mıyım?

Ailesi genelde çok aşırı gösterişe ne gerek var diyor. Her şeyi müstakbel sözlüm yapacak çalışıyor. Gerçekten eli çok açık biridir bbana karşı. Ama söz nişan evlilik arası uzun sürmeyecek yine de böyle bir şey yapması düşüncesizlik gibi geldi bna.
Haklısınız düşüncesizlik etmiş. Ama belki bilgisayar için önceden para ayırmıştır eğer kardeşine söz verdiyse. Önceden planlanmış bir şeydir belki?
Siz fevri davranmayın haklıyken haksız duruma düşmeyin aman.
Açın konuşun niyetini öğrenin bir hafta kaldı ne yapıyorsun gibisinden. Eğer savsaklıyorsa siz neden uğraşasınız? Siz de atın başınızdan gitsin,erteleyin :işsiz:

Değişmesini düşünmek aptal değil mi? İnsan hiç mi merak etmez.
Canım söylemesi kolay gelebilir belki ama insan dayanamaz evliyken bile sürekli konuşmak istiyor merak ediyor insan işteyken bile bu şekilde 1 hafta aramaması normal değil..Sanırım sözden kaçıyor gibi geldi..İsteme oldu mu bilmiyorum ama

YArın buluşma günümüz hiç gitmek istemiyorum. Bir haftadır arkadaşlarıyla takılıp haftasonu benim yanımda surat asmasını çekmek istemiyorum sizce buluşmalı mıyım?
Emin misin buluşmaya geleceğine?
Bence hiç gitme bakalım buluşma derdine düşecek mi?
Ona göre karar verirsin.

Haklısınız düşüncesizlik etmiş. Ama belki bilgisayar için önceden para ayırmıştır eğer kardeşine söz verdiyse. Önceden planlanmış bir şeydir belki?
Siz fevri davranmayın haklıyken haksız duruma düşmeyin aman.
Açın konuşun niyetini öğrenin bir hafta kaldı ne yapıyorsun gibisinden. Eğer savsaklıyorsa siz neden uğraşasınız? Siz de atın başınızdan gitsin,erteleyin :işsiz:
İlk konuşmayı ben mi açmalıyım?

Canım söylemesi kolay gelebilir belki ama insan dayanamaz evliyken bile sürekli konuşmak istiyor merak ediyor insan işteyken bile bu şekilde 1 hafta aramaması normal değil..Sanırım sözden kaçıyor gibi geldi..İsteme oldu mu bilmiyorum ama
İsteme oldu canım çok mutluydu.

Bence buluşun çünkü sözlenmeyi düşünüyorsunuz bu sadece sevgili olduğunuz dönemdeki sıradan buluşmalardan değil. Alın karşınıza, sorumsuzluğu ile ilgili konuşun.
Bir hafta kalmış şunun şurasında. Niyetini ne yapmaya çalıştığını öğrenin ki siz de yolunuzu çizesiniz bir an önce

Back
X