- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi melekaltinn
Tamam o zaman fazla ilgi gösteriyorsan sevgini belli ediyorsan dozunu azalt.Ayılır o zaman mutlaka :)İsteme oldu canım çok mutluydu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam o zaman fazla ilgi gösteriyorsan sevgini belli ediyorsan dozunu azalt.Ayılır o zaman mutlaka :)İsteme oldu canım çok mutluydu.
Ben sizin daha fazla sinirlerinizin yıpranmaması açısından konuşmanız gerektiğini düşünüyorum. Tamamen kendi huzurunuzu gözetin. İnceldiği yerden kopsun, onun yazmasını bekleyerek üzmeyin kendinizi,kontrolü elinize alın. Ciddi ciddi konuşunİlk konuşmayı ben mi açmalıyım?
Galiba evlilik yaşında değil ... Çok saçma biriyle evlenmeye niyetlendim galiba :) Nazı o yapıyor ben değil. Ailesi onu oakadar övüp pohpohluyor ki dolayısıyla kendini dünyanın en muhteşemi hissediyor olabilir. Yorumlarınız için teşekkür ederim.Bence buluşun çünkü sözlenmeyi düşünüyorsunuz bu sadece sevgili olduğunuz dönemdeki sıradan buluşmalardan değil. Alın karşınıza, sorumsuzluğu ile ilgili konuşun.
Bir hafta kalmış şunun şurasında. Niyetini ne yapmaya çalıştığını öğrenin ki siz de yolunuzu çizesiniz bir an önce
Bu kadar olgun düşünsem belki hiç mutsuz olmazdım bu yaşıma kadar :)Ben sizin daha fazla sinirlerinizin yıpranmaması açısından konuşmanız gerektiğini düşünüyorum. Tamamen kendi huzurunuzu gözetin. İnceldiği yerden kopsun, onun yazmasını bekleyerek üzmeyin kendinizi,kontrolü elinize alın. Ciddi ciddi konuşun
Yorumunuza saygı duyuyorum.Kuzeni ve yengesini 3 saatlik yoldan almasina karismaniz oldukca art niyetli bir hareket.
Hele yengesine civik demissiniz, adamin yengesiyle arasinda bir sey olamaz herhalde.
Adam size ayni konuda karisiyorsa o da art niyetli. Felaket bir iliski ama uyumlu mu uyumlu. Tebrik ederim.
Muhteşem öneri oldu çooook haklısınız teşekkür ederimmTamam o zaman fazla ilgi gösteriyorsan sevgini belli ediyorsan dozunu azalt.Ayılır o zaman mutlaka :)
Ne demek :)Galiba evlilik yaşında değil ... Çok saçma biriyle evlenmeye niyetlendim galiba :) Nazı o yapıyor ben değil. Ailesi onu oakadar övüp pohpohluyor ki dolayısıyla kendini dünyanın en muhteşemi hissediyor olabilir. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hanımefendinin yorumuna da katılıyorum. Kıymetinizi anlamasını sağlayın.Muhteşem öneri oldu çooook haklısınız teşekkür ederimm
Rica ederim canım bizde yaşadık yaşıyoruz da hala aynı yollardan geçtik..Erkekler her zaman gördüğü ilgiyi görmeyince kendine geliyor..Muhteşem öneri oldu çooook haklısınız teşekkür ederimm
Ne zaman eşime yüz versem azcık Kaçan kovalanır ı uyguluyorum geri geliyorrHanımefendinin yorumuna da katılıyorum. Kıymetinizi anlamasını sağlayın.
Siz bu şekilde üstüne düştükçe hiç takmaz. Bakın siz burda üzülüp düşünüyorsunuz beyefendi gezip tozuyor.
Kendinizi geri çekin ki kendine gelsin biraz![]()
Hanımefendinin yorumuna da katılıyorum. Kıymetinizi anlamasını sağlayın.
Siz bu şekilde üstüne düştükçe hiç takmaz. Bakın siz burda üzülüp düşünüyorsunuz beyefendi gezip tozuyor.
Kendinizi geri çekin ki kendine gelsin biraz![]()
Aklı başında hanımlarla konuşmak cidden iyi geliyormuş teşekkürler ...Rica ederim canım bizde yaşadık yaşıyoruz da hala aynı yollardan geçtik..Erkekler her zaman gördüğü ilgiyi görmeyince kendine geliyor..
Değişmesini düşünmek aptal değil mi? İnsan hiç mi merak etmez.
Bir de çifte standart yapıyorsa bana hep güvenilmez gelmiştir düşünsene demek kendi aklından neler geçiyor ki onun kuzeni öyle bişey yapınca kızabiliyor ..Valla taniyan sensin.. Gerekirse ertele sözü.. Ozellikle aile mevzularinda cifte standart yapan erkekle cok ama cok zor.. Burnundan gelir her aile gezmesi her bayram her seyran..
Bence yanlış yapmışsınız evlenince sizin de yakın bir akrabanız icin gecenin o saatinde esinizin koşturması gerekebilir bence biraz empati yapın. Ve evlenmeden bunu söylemek size düşmezdi.Evlenince esiniz olarak koyardınız ağırlığınızı sizi rahatsız eden konulara. Ha su durumda karşı olarak o da ayıp etmiş söze bu kadar az kala aramamışlar.Bence hiç aramayın bekleyin. Evlenmek isteyen adam illaki arayacaktır.Merhaba kızlar bir - iki konu daha açmıştım burada belki hatırlayan olur. Sorunum şu ki; söz günü belirlendi 15 gün sonra sözüm olacak.
Sevdiğim adamla bir haftadır konuşmuyoruz. Sebebi o kadar saçma ki anlatsam inanmazsınız bunun için konuşmadığımıza. Hiçbir şekilde arayıp sormuyor beni neler yaptığını dahi bilemiyorum. Bende sormuyorum çünkü gururum çok incindi. Bir insan sözüne bu kadar az kalmasına rağmen nasıl küs kalabilir sevdiğine aklım ermiyor? Ergen ( çoğu kişiyi tenzih ederim bu sözü kendim için kullanıyorum) gibi olayın çok üzerine düşmek istemiyorum ancak alttan alan da olmak istemiyorum.
Sizce ben mi aramalıyım yoksa bir hafta beklemişken onu mu beklemeliyim?
Bu arada bir haftadır arkadaşlarıyla gezip tozuyor olduğuna eminim diğer türlü yalnız kalıp mutlaka arardı.
Kavga sebebimiz sözlümün arabası var kuzenini ve amcasının esini 3 saatlik yoldan gidip arabayla aldı otobüsle kuzeni gelemezmiş midesi bulanırmış. Ve işten çıkıp almaya gitti döndüğünde gece 3 gibiydi bence bu hiç doğru davranış değil kocaman insanlar kendi dönebilir dedim telefonu kapattık ve bir daha asla benimle konuşmadı.
Ciddi bi sen-ben ayrimi var demektir.. Bi de kendi ailesi akrabasi onemli; kizin çevresinin bi onemi yok..Bir de çifte standart yapıyorsa bana hep güvenilmez gelmiştir düşünsene demek kendi aklından neler geçiyor ki onun kuzeni öyle bişey yapınca kızabiliyor ..