Sözüm var ama kimse umursamıyor.

Küçük bi sebepten küs kalmayi tercih edeni ne arayin ne de konusun.
Bende nisanlandiktan sonra nisanlim yapti aynisni. Ben sizin gibi dayanamadim ve ben bi adim attim konustum. Ama hicte iyi etmedim. Cunku o tartismadan sonra baristik ama baska bi tartismada ayrildik. Yani ayni adimi tekrar atmami bekledi. Ben yapmadim ve ayrildik. Cocuk gibi poh pohlanmak isteyen birini nazlamayin bence. Birakin annesi koşsun pesinden.
Bu size sozlenmemeniz icin bi isaret belkide

Merhaba kızlar bir - iki konu daha açmıştım burada belki hatırlayan olur. Sorunum şu ki; söz günü belirlendi 15 gün sonra sözüm olacak.
Sevdiğim adamla bir haftadır konuşmuyoruz. Sebebi o kadar saçma ki anlatsam inanmazsınız bunun için konuşmadığımıza. Hiçbir şekilde arayıp sormuyor beni neler yaptığını dahi bilemiyorum. Bende sormuyorum çünkü gururum çok incindi. Bir insan sözüne bu kadar az kalmasına rağmen nasıl küs kalabilir sevdiğine aklım ermiyor? Ergen ( çoğu kişiyi tenzih ederim bu sözü kendim için kullanıyorum) gibi olayın çok üzerine düşmek istemiyorum ancak alttan alan da olmak istemiyorum.
Sizce ben mi aramalıyım yoksa bir hafta beklemişken onu mu beklemeliyim?
Bu arada bir haftadır arkadaşlarıyla gezip tozuyor olduğuna eminim diğer türlü yalnız kalıp mutlaka arardı.

Kavga sebebimiz sözlümün arabası var kuzenini ve amcasının esini 3 saatlik yoldan gidip arabayla aldı otobüsle kuzeni gelemezmiş midesi bulanırmış. Ve işten çıkıp almaya gitti döndüğünde gece 3 gibiydi bence bu hiç doğru davranış değil kocaman insanlar kendi dönebilir dedim telefonu kapattık ve bir daha asla benimle konuşmadı.
Bir haftadir aramayan adam belki sozlenmekten de vazgecmis olabilir, siz hala sozune kisa bir sure kaldi umursamiyor diyorsunuz, hadi o umursamiyor ailesi neden irtibata gecmiyor seninle veya ailenle? Arayip ne diyeceksin, hakli oldugumu dusunuyorum ama sozumuz var onu organize edelim diye aradim mi diyeceksin, bu resmen benimle her ne olursa olsun sozlen der gibi olur, sanki vazgecmis gibi geldi, kavga sebebinize gelince, daha simdiden aile iliskilerine bu kadar mudahale etmeniz onu korkutmus olabilir ki bence su asamada hakli, saat 3'te donsun, 3 saatlik yolu gitsin bence su an ayni evde yasamadiginiz icin bunu sorun etme hakkiniz olmadigini dusunuyorum.

Merhaba kızlar bir - iki konu daha açmıştım burada belki hatırlayan olur. Sorunum şu ki; söz günü belirlendi 15 gün sonra sözüm olacak.
Sevdiğim adamla bir haftadır konuşmuyoruz. Sebebi o kadar saçma ki anlatsam inanmazsınız bunun için konuşmadığımıza. Hiçbir şekilde arayıp sormuyor beni neler yaptığını dahi bilemiyorum. Bende sormuyorum çünkü gururum çok incindi. Bir insan sözüne bu kadar az kalmasına rağmen nasıl küs kalabilir sevdiğine aklım ermiyor? Ergen ( çoğu kişiyi tenzih ederim bu sözü kendim için kullanıyorum) gibi olayın çok üzerine düşmek istemiyorum ancak alttan alan da olmak istemiyorum.
Sizce ben mi aramalıyım yoksa bir hafta beklemişken onu mu beklemeliyim?
Bu arada bir haftadır arkadaşlarıyla gezip tozuyor olduğuna eminim diğer türlü yalnız kalıp mutlaka arardı.

Kavga sebebimiz sözlümün arabası var kuzenini ve amcasının esini 3 saatlik yoldan gidip arabayla aldı otobüsle kuzeni gelemezmiş midesi bulanırmış. Ve işten çıkıp almaya gitti döndüğünde gece 3 gibiydi bence bu hiç doğru davranış değil kocaman insanlar kendi dönebilir dedim telefonu kapattık ve bir daha asla benimle konuşmadı.

Sevgiliniz kusme meselesi cok basit bence, gereksiz. Hadi bir gun uzatirsin iki gun uzatirsin anlarim da bir hafta nedir Allah askina? Bir de sozlenme asamasinda yani... Bence yol yakinken iyi dusunun derim, evlenince de ayni mevzu soz konusu olursa ve karsi tarafta ayni tavirlar icerisinde devam ederse ne yapacaksiniz? Hayir midesi bulaniyorsa ilac alsin binsin otobuse ya da araba kiralasin gelsin. Niye bilmem kac km otedeki insani cagirirsin ki? Hasta plsan yasli olsan vs anlatim da... Bilemiyorum Allah kolaylik versin ya

ben ailevi durumlara dahil olan insanlardan hoşlanmam hiç. Evet kocaman insanlar olabilir durum çok mantıksızda olabilir fakat bunun kararını vericek kişi sizin erkek arkadaşınız. Akraba onun araba onun benzin onun, bence herkes sınırını bilmeli. Karşımdaki insan bana sen neden halanı amcanı bırakıyosun alıyosun gibi bişey söylese bende bunu sorun eder ve aramazdım. Çünkü BENCE bu hadsizlik.

1 haftadir konusmuyorsaniz bence sozunuz olmadan bitirin gitsin bu iliskiyi. Sozlenip veya nisanlanip ayrilmis olmazsiniz en azindan.

Bence sözünüzü erteleyin.
Söz üstü 1 hafta konuşmamak neyin inadı?
Bu çocukluktur, evlenmek için ciddi adımlar atacak adamın yapacağı hareket değil.

Mesela bizim akrabalık ilişkilerimiz mükemmele yakındır, kimsenin sorunu yok, herkes samimidir, buna rağmen böyle bir talebimiz olmaz, saçma bir istek olmuş onlarınki ama aileyi bilemeyiz tabii..
Size açıklasaydı iş buraya kadar gelmezdi.
Ve sizi amca oğlunuz almaya gelse aynı tepkiyi vermeyecekse oturun bir düşünün, neden? Sakıncalı birşeyse kendi neden yapıyor?

İyi düşünün...

KAç yıllık ilişkimiz var buna dayanıp söyledim ama gerçekten hataymış.
Biz eşimle evlenmeden önce 10 yıl flört ettik. Ama evlendikten sonra anladım ki o 10 yılda hersey aslında pamuk ipliğine bağlıydı her ne kadar birbirimiz ait olduğumuzu söylesek de aslında hiç de öyle değilmiş.
KAç yıllık ilişkimiz var buna dayanıp söyledim ama gerçekten hataymış.

Back
X