- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
- Konu Sahibi tasarimcibayan
-
teşekkür ederim canımm size de mutluluklar dilerimmçok güzel olmuş tüm detaylar, bayıldım
mutluluklar dilerim
çok teşekkür ederim canımm. darısı en kısa zamanda başına olsun diyim o zamanmaşallah pek güzelsiniz
tüm detayları ilgiyle takip ettim, bikaç hafta içinde bana da lazım olacak inşallahözellikle pasta ve çiçekler müthiş
ay bayıldıııııımmm
heşey cok güzel olmuş gercekten rabbim bizede nasip etsin ayrıntılarıda gördm hepsini not alıyorm en kısa zamanda özel mesajlar sorcam
Özel sorma bende göreyim
oryamm canım arkadaşım benimmm.. facebookta olayı biraz abarttım tabii ki
Sözümüz olduuuu sıra nişan ve düğündeee hayırlısı olsun canım beniim inşallah çoook çook mutlu ol (Bende olayım)
Herşey çok güzel sürekli hesabımdan takip ettim ne zaman foto koyucan diye :) Annem ve ablamda çok beğendiler bir ömür mutlu olun inşallah
çok teşekkür ederim fıstıkk darısı ennn kısa zamanda sana olsunnnnay bayıldıııııımmm
heşey cok güzel olmuş gercekten rabbim bizede nasip etsin ayrıntılarıda gördm hepsini not alıyorm en kısa zamanda özel mesajlar sorcam
o tepsinin arkasında duran ahşap yazı nerden geldi sonra o çuklat sadece söz aksamı mı alındı sonracıkmınaaa o kağıt süslerde gözümden kaçmadı onlar nerden alındı
rabbim mutlu mesut etsin evlenmeyide nasip etsin en kötü gününüz böyle olsun inşallaaahhhhh Allah Allaaahh
o tepsinin arkasında duran ahşap yazı nerden geldi sonra o çuklat sadece söz aksamı mı alındı sonracıkmınaaa o kağıt süslerde gözümden kaçmadı onlar nerden alındı
rabbim mutlu mesut etsin evlenmeyide nasip etsin en kötü gününüz böyle olsun inşallaaahhhhh Allah Allaaahh
oryamm canım arkadaşım benimmm.. facebookta olayı biraz abarttım tabii ki
anneni ve ablanıda öpüyorumm darısı nişana düğüne veee senin düğününeeee
çok teşekkür ederim canımm. darısı en kısa zamanda başına olsun diyim o zamanpastamı ben de çok sevdim. eğer ankaradaysan tavsiye ederim. çiçeklerde baya büyük ama çok hoşuma gitti benimde. daha güzelleri senin olsun inşallah
canım hediyelikleri kendim yaptım harfleri kestirdim aynacıya..hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsinne güzel olmuşsun
şu baş harfleriniz (T&O) isimli aynayı ve söz hediyeliklerini nerden aldın
gümüş alynas aldık biz tektaşı teklifte takmıştı zaten kuzum nişana bi kaç ay var hatıra kalır dedik hembir de yüzük olarak ne taktınız sadece sana tektaş mı
amiiinnnn canım aminnnay pek beğendim valla
canım bi araştır pastayı bence böyle bişey daha şık olur. zaten doğru düzgn kimse yemiyo pasta yarısındn fazlası kaldı bizimkisindeahh keşke ankarada olsam ama nerdeee
pasta konusunda kararsızım ben, annem tek kişilik pastalar yaptıralım küçük göstermelik bişey kesersiniz istiyorsanız diyor, o da milleti kandırmak gibi. bakbiz güzel pasta yiyoruz siz alın tek kişilik yiyindermişim gibi olacak, istemiyorum o yüzden. buralarda da araştırmam lazım nerde yaptırabilirim diye. 1 ay içinde istemem olacak benim adamla kavga etmekten ilerleyemiyoruz ki
baş harflerinizin olduğu şeyi de çok beğendim, ayıp olmazsa onu nerden aldığını öğrenebilir miyim?
canım bi araştır pastayı bence böyle bişey daha şık olur. zaten doğru düzgn kimse yemiyo pasta yarısındn fazlası kaldı bizimkisinde
onu bi aynacıda yaptırdım canım yüzük yükselticilerini yaptırırken işteilla kalır o ya yapacak bişey yok ona. ama şeklini çok beğendim bi araştırayım bakayım var mı burda
baş harflerinizin olduğu metal rengi şeyi nerden aldın canım onu da sorabilir miyim? öyle bişey araştırıyorum ben de hem nişanda kullanmak hem de daha sonra evimizde kullanmak için ama hala bulamadm
onu bi aynacıda yaptırdım canım yüzük yükselticilerini yaptırırken işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?