sözün bittiği yer işte....canımdan can aldılar bugün...

canım çok geçmiş olsun.Yaşadığın çok zor.İnsallah en kısa sürede toparlanırsın ve bir an önce seni hiç bırakmayacak bebeğine kavuşursun.Allah yardımcın olsun.

cnm TABıKı DE BıR GÜN ANNE OLACAKSIN HEMDE ÇOK GÜZEL ÇOK ıYı BıR ANNE OLACAKSIN...ALLAHI'IN izniyle bol bol dua et olurmu...güzel haberlerini bekliyoruz...herşeyin bir zamanı var bize hayırsız gelebilir ama olmamasınında bir sebebi vardır muhakkak ...biz bilemeyiz...kocaman öpüyorum seni.........

allahım sabır versin hayatım.şu an ne desek boş.başına gelmeyen bilemez ama kurban olduğum allhımın vardır bir bildiği.herşeyde bir hayır aramak lazım.bzen şer gibi görünen olaylarda bilmediğimiz bir hayır vardır.yüreğini rahat tut ve şükür et.daha bilmediğimiz ne acılar var.inan bana.ve bol bol dua et.allahım sabır versin

allah sabir versin canim insallah en kisa zamnda bu mutlulugu tekrar yasarsin

Allah sabır versin canım gerçekten çok zor ama bazen bize şer gibi görünen şeylerin aslında hayır olduğunu sonradan anlıyoruz ümidini kaybetme Allah agüven rabbim mutlaka daha güzeliyle senin yüzünü en kısa zamanda güldürecektir

allahım sabırlar versin arkadaşım ama her şerde bir hayır vardır yaşamayan gerçekten bilemez allah kimseyede yaşatmasın bende çok zor yaşadım ama zamanla geçti ikiz bebeklerim olucaktı doktor ihmali yüzünden birtanesini kaybettim ve seni çok iyi anlıyorum allah devamını iyi getirsin çok güzel günler peşinden gelsin işallah

söze nerden başlasam bilmiyorum... hayatımda geçirdiğim en zor 1 haftaydı geçen hafta.. hergünüm ağlayarak her günüm hıçkırıklarla geçti..bahsetmiştim tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım meleğimin kalp atışı için hastaneye gittiğimde kesenin bozuk olduğu öğrenmiştim ve dünyam başıma yıkılmıştı bi umut beklemiştim ve kesenin düzeldğini öğrenmiştim..tam umutalnmışken pazartesi günü bebeğimin 6. haftada gelişiminin durduğunu öğrendimoysa 7.5 haftalık olmsı gerekiyordu. kalbi atmıyordu kuzumun...elden bişey gelmiyordu işte...hayat o an durdu benim için..
bu sabah itibari ile büyük zorluklarla imkansızlıklarla sahip olduğum kuzumu aldılar benden...8. haftamda kaybettim yavrumu...
şimdi dilerim allahtan rabbim hiçbirinize yaşatmasın böyle bir acıyı...ama şükür allahıma yinede daha büyük acılar var.. ne acılar yaşamış insanlar var...allahım daha beterinden saklsın inşallahhhh...
evet çok ağladımmmm çok yıprattım kendimi ama elden gelen bişey yok.... rabbim verdi rabbim aldı.. layık görmedi demkki..rabbim kimseye yaşatmasın dilerim.....
hepinize teşekkür ederim destğiniz için...

canim cok uzuldum inanki ne diyecegimi bilemiyorum....ama Rabbim layik gormedi deme nolur insallah vakti gelince yeniden bir evlat sahibi eder seni...ve insallah cok yakin zamanda eder canim...a.s.

söze nerden başlasam bilmiyorum... hayatımda geçirdiğim en zor 1 haftaydı geçen hafta.. hergünüm ağlayarak her günüm hıçkırıklarla geçti..bahsetmiştim tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım meleğimin kalp atışı için hastaneye gittiğimde kesenin bozuk olduğu öğrenmiştim ve dünyam başıma yıkılmıştı bi umut beklemiştim ve kesenin düzeldğini öğrenmiştim..tam umutalnmışken pazartesi günü bebeğimin 6. haftada gelişiminin durduğunu öğrendimoysa 7.5 haftalık olmsı gerekiyordu. kalbi atmıyordu kuzumun...elden bişey gelmiyordu işte...hayat o an durdu benim için..
bu sabah itibari ile büyük zorluklarla imkansızlıklarla sahip olduğum kuzumu aldılar benden...8. haftamda kaybettim yavrumu...
şimdi dilerim allahtan rabbim hiçbirinize yaşatmasın böyle bir acıyı...ama şükür allahıma yinede daha büyük acılar var.. ne acılar yaşamış insanlar var...allahım daha beterinden saklsın inşallahhhh...
evet çok ağladımmmm çok yıprattım kendimi ama elden gelen bişey yok.... rabbim verdi rabbim aldı.. layık görmedi demkki..rabbim kimseye yaşatmasın dilerim.....
hepinize teşekkür ederim destğiniz için...

Canım seni ne kadar iyi anlıyorum bilemezsin çünkü aynı şeyleri 2 gün öncesi bende yaşadım. benim baştan beri hep sorunlarım vardı bir türlü yoluna girmedi hiçbirşey. 6 martta ilk kan testimi verdim pozitif sonucu görünce çok sevindik. 2 gün sonra değer aynı kalmıştı 2 gün ağladım 2 gün sonra tekrar test yaptım ve 3 kat artmıştı tekrar sevindik derken 2 gün sonrası yine hüsran bu durum tam 1 ay sürdü 1 ay boyunca 2 günde bir test yaptım bir sevindim bir üzüldüm en sonunda kese göründü ama yeri yanlış dendi. rahmin sol üst köşesindeymiş. dr bir ihtimal düzelebilir dedi bu umutla 2 gün daha bekledik ama 2 gün sonunda o kesenin bozulmuş olduğu söylendi. Bir kez daha hüzün. Ama kan değeri buna rğmen düşmedi. Düşmesi için iğne yapıldı olmadı kürtaj yapıldı. 3 gün daha bekledik. ama Bhcg yine yükselmeye devam etti ve en sonunda dış gebelik olduğu ortaya çıktı ve p.tesi günü ameliyat ile alındı ve şu anda psikolojik olarak çökmüş durumdayım 2 aydır hiç rahat yüzü görmedim neredeyse her günüm ağlamakla geçti. Günlük yaşantımla ilgili herşeyi unuttum eskiden neler yapıyordum hatırlamıyorum sanki bütün hayatım bu 2 aydan ibaret gibi.... Bugün hala yaşadıklarıma inanamıyorum niye böyle oldu diye soruyorum kendi kendime ama bunun cevabı yok.
Eminm ikimizde en kısa zamanda toparlanıp eski yaşantımıza geri dönebileceğiz inşallah. O günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Ankaradan evime dün döndüm ve hiç evden dışarı çıkmıyorum hiç kimseyi görmek istemiyorum ama bugünlerde geçecek biliyorum. Sen de kendine iyi bak en kısa zamanda bu acıları unutman dileğiyle!!!!

rabbım bı daha yaşatmasın inş...çk zor şeyler yaşamışsınız inş toparlarsınız ve yenıden guç toplarsınız.....rabbım sıkıntılarınıza karsılık daha guzelını versın bebişlerınızı alın kucağınıza inşşş...dua ile

çok üzüldüm ama elden ne gelir canım.belkide sizin için hayırlı olan budur. rabbim öyle uygun görmüş demekki.allah sana eşine ve sevdiklerine önce sağlık sonrada huzur mutluluk versin canım.allah buğünlerini arattırmasın.daha fena kötülüklerden korusun.gerisi zaten gelir sen isteğin sürece.allah sağlığınla imtihan ettirmesin.o zaman insan kimseyi gözü görmüyor.ne eşini ne anne babasını nede evlat olsa onu bence.allah size sağlık versinde.ye iç keyfine bak bence.cennet dünyadaymış gibi yaşa

dorukkk...sana ne diyebilirim..seni ancak biz anlarız.. bende kaybettim canım tüp bebekti ve kalbi durdu. 9 hfttı. allah sabrını veriyor emin ol..

Canım seni ne kadar iyi anlıyorum bilemezsin çünkü aynı şeyleri 2 gün öncesi bende yaşadım. benim baştan beri hep sorunlarım vardı bir türlü yoluna girmedi hiçbirşey. 6 martta ilk kan testimi verdim pozitif sonucu görünce çok sevindik. 2 gün sonra değer aynı kalmıştı 2 gün ağladım 2 gün sonra tekrar test yaptım ve 3 kat artmıştı tekrar sevindik derken 2 gün sonrası yine hüsran bu durum tam 1 ay sürdü 1 ay boyunca 2 günde bir test yaptım bir sevindim bir üzüldüm en sonunda kese göründü ama yeri yanlış dendi. rahmin sol üst köşesindeymiş. dr bir ihtimal düzelebilir dedi bu umutla 2 gün daha bekledik ama 2 gün sonunda o kesenin bozulmuş olduğu söylendi. Bir kez daha hüzün. Ama kan değeri buna rğmen düşmedi. Düşmesi için iğne yapıldı olmadı kürtaj yapıldı. 3 gün daha bekledik. ama Bhcg yine yükselmeye devam etti ve en sonunda dış gebelik olduğu ortaya çıktı ve p.tesi günü ameliyat ile alındı ve şu anda psikolojik olarak çökmüş durumdayım 2 aydır hiç rahat yüzü görmedim neredeyse her günüm ağlamakla geçti. Günlük yaşantımla ilgili herşeyi unuttum eskiden neler yapıyordum hatırlamıyorum sanki bütün hayatım bu 2 aydan ibaret gibi.... Bugün hala yaşadıklarıma inanamıyorum niye böyle oldu diye soruyorum kendi kendime ama bunun cevabı yok.
Eminm ikimizde en kısa zamanda toparlanıp eski yaşantımıza geri dönebileceğiz inşallah. O günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Ankaradan evime dün döndüm ve hiç evden dışarı çıkmıyorum hiç kimseyi görmek istemiyorum ama bugünlerde geçecek biliyorum. Sen de kendine iyi bak en kısa zamanda bu acıları unutman dileğiyle!!!!

canım ya beni hatırlamışsındır belki aynı zamanlarda transfer yaptırmıştık.. bende aşağı yukarı senin gibiyim ama senin daha sıkıntılı olmuş. bana önce kimyasal gebelik dendi. bHCG düzgün artmıyordu ben ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra kanamam başladı ve 2. gün keseyi düşürdüm.tam 23 gündür kanamam devam ediyor. doktorda bir anlam veremedi. 2 hafta önceki bHCG 295 ti dün tekrar baktım 328.. canım çok sıkkın. hala negatif olmsdı ve ne olduğunu anlayamadım.

kızlar yanıyo içim benimde bebeklerim tüp bebekti her gece dualar okudum bebeklerime bişey olmasın diye babasıda yanımda yoktu işi dolayısıyla Allahım babasızndan uzak bebeklerim sana emanet diyerek uyudum uyandım
hala yanıyo içim
çok yanıyo nasıl ayrıldım bu kadar isterken , kalbi atmasada benimleydi ne yakındı bana
üzülme gençsin yine olur diyorlar nasıl unutucam ben bebeklerimi
babasına vermişler bi kavanoz içinde alın demişler götürün labaratuara
görmüş babası ama ben hiç görmedim kuzumu
küçükmüydü benim yavrularım
cennet kokarmıydı acaba

ben de 21 . haftada kaybettim oğlumu.benim bebeğim de tüp bebekti.Allah bol bol sabır versin......

canım çok geçmiş olsun gözyaşlarıyla okudum yazdıklarını şimdi rabbim en kısa zamanda kucağını bebeklerle doldursun üzülme demek boş biliyorum ama üzülme ne olur yaşadıklarını paylaşıyoruz dualarım bebek isteyen herkes için.

kızlar yanıyo içim benimde bebeklerim tüp bebekti her gece dualar okudum bebeklerime bişey olmasın diye babasıda yanımda yoktu işi dolayısıyla Allahım babasızndan uzak bebeklerim sana emanet diyerek uyudum uyandım
hala yanıyo içim
çok yanıyo nasıl ayrıldım bu kadar isterken , kalbi atmasada benimleydi ne yakındı bana
üzülme gençsin yine olur diyorlar nasıl unutucam ben bebeklerimi
babasına vermişler bi kavanoz içinde alın demişler götürün labaratuara
görmüş babası ama ben hiç görmedim kuzumu
küçükmüydü benim yavrularım
cennet kokarmıydı acaba

bunu ancak yaşayan ancak bundan yüreği yanan bilir okurken ağladım yazarkende ağlıyorum!ve RABİMDEN HEPİMİZE SABIR İSTİYORUM!benim meleğimde tüp bebekti tesadüf 8haftalıkken kontrole gittimizde meleğimin kalbi durmuştu.kürtajoldum onu alılarken benden sanki canımıda söküp aldılar içinde.2ay oldu hala içim hala yüreğim acıyor çocuklu insanlara bakamıyorum çok zor çok zor MEVLAM YARDIM ELİNİ UZAT NEOLURSUN!!!

Back
X