Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söze nerden başlasam bilmiyorum... hayatımda geçirdiğim en zor 1 haftaydı geçen hafta.. hergünüm ağlayarak her günüm hıçkırıklarla geçti..bahsetmiştim tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım meleğimin kalp atışı için hastaneye gittiğimde kesenin bozuk olduğu öğrenmiştim ve dünyam başıma yıkılmıştı bi umut beklemiştim ve kesenin düzeldğini öğrenmiştim..tam umutalnmışken pazartesi günü bebeğimin 6. haftada gelişiminin durduğunu öğrendimoysa 7.5 haftalık olmsı gerekiyordu. kalbi atmıyordu kuzumun...elden bişey gelmiyordu işte...hayat o an durdu benim için..
bu sabah itibari ile büyük zorluklarla imkansızlıklarla sahip olduğum kuzumu aldılar benden...8. haftamda kaybettim yavrumu...
şimdi dilerim allahtan rabbim hiçbirinize yaşatmasın böyle bir acıyı...ama şükür allahıma yinede daha büyük acılar var.. ne acılar yaşamış insanlar var...allahım daha beterinden saklsın inşallahhhh...
evet çok ağladımmmm çok yıprattım kendimi ama elden gelen bişey yok.... rabbim verdi rabbim aldı.. layık görmedi demkki..rabbim kimseye yaşatmasın dilerim.....
hepinize teşekkür ederim destğiniz için...
söze nerden başlasam bilmiyorum... hayatımda geçirdiğim en zor 1 haftaydı geçen hafta.. hergünüm ağlayarak her günüm hıçkırıklarla geçti..bahsetmiştim tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım meleğimin kalp atışı için hastaneye gittiğimde kesenin bozuk olduğu öğrenmiştim ve dünyam başıma yıkılmıştı bi umut beklemiştim ve kesenin düzeldğini öğrenmiştim..tam umutalnmışken pazartesi günü bebeğimin 6. haftada gelişiminin durduğunu öğrendimoysa 7.5 haftalık olmsı gerekiyordu. kalbi atmıyordu kuzumun...elden bişey gelmiyordu işte...hayat o an durdu benim için..
bu sabah itibari ile büyük zorluklarla imkansızlıklarla sahip olduğum kuzumu aldılar benden...8. haftamda kaybettim yavrumu...
şimdi dilerim allahtan rabbim hiçbirinize yaşatmasın böyle bir acıyı...ama şükür allahıma yinede daha büyük acılar var.. ne acılar yaşamış insanlar var...allahım daha beterinden saklsın inşallahhhh...
evet çok ağladımmmm çok yıprattım kendimi ama elden gelen bişey yok.... rabbim verdi rabbim aldı.. layık görmedi demkki..rabbim kimseye yaşatmasın dilerim.....
hepinize teşekkür ederim destğiniz için...
Canım seni ne kadar iyi anlıyorum bilemezsin çünkü aynı şeyleri 2 gün öncesi bende yaşadım. benim baştan beri hep sorunlarım vardı bir türlü yoluna girmedi hiçbirşey. 6 martta ilk kan testimi verdim pozitif sonucu görünce çok sevindik. 2 gün sonra değer aynı kalmıştı 2 gün ağladım 2 gün sonra tekrar test yaptım ve 3 kat artmıştı tekrar sevindik derken 2 gün sonrası yine hüsran bu durum tam 1 ay sürdü 1 ay boyunca 2 günde bir test yaptım bir sevindim bir üzüldüm en sonunda kese göründü ama yeri yanlış dendi. rahmin sol üst köşesindeymiş. dr bir ihtimal düzelebilir dedi bu umutla 2 gün daha bekledik ama 2 gün sonunda o kesenin bozulmuş olduğu söylendi. Bir kez daha hüzün. Ama kan değeri buna rğmen düşmedi. Düşmesi için iğne yapıldı olmadı kürtaj yapıldı. 3 gün daha bekledik. ama Bhcg yine yükselmeye devam etti ve en sonunda dış gebelik olduğu ortaya çıktı ve p.tesi günü ameliyat ile alındı ve şu anda psikolojik olarak çökmüş durumdayım 2 aydır hiç rahat yüzü görmedim neredeyse her günüm ağlamakla geçti. Günlük yaşantımla ilgili herşeyi unuttum eskiden neler yapıyordum hatırlamıyorum sanki bütün hayatım bu 2 aydan ibaret gibi.... Bugün hala yaşadıklarıma inanamıyorum niye böyle oldu diye soruyorum kendi kendime ama bunun cevabı yok.
Eminm ikimizde en kısa zamanda toparlanıp eski yaşantımıza geri dönebileceğiz inşallah. O günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Ankaradan evime dün döndüm ve hiç evden dışarı çıkmıyorum hiç kimseyi görmek istemiyorum ama bugünlerde geçecek biliyorum. Sen de kendine iyi bak en kısa zamanda bu acıları unutman dileğiyle!!!!
kızlar yanıyo içim benimde bebeklerim tüp bebekti her gece dualar okudum bebeklerime bişey olmasın diye babasıda yanımda yoktu işi dolayısıyla Allahım babasızndan uzak bebeklerim sana emanet diyerek uyudum uyandım
hala yanıyo içim
çok yanıyo nasıl ayrıldım bu kadar isterken , kalbi atmasada benimleydi ne yakındı bana
üzülme gençsin yine olur diyorlar nasıl unutucam ben bebeklerimi
babasına vermişler bi kavanoz içinde alın demişler götürün labaratuara
görmüş babası ama ben hiç görmedim kuzumu
küçükmüydü benim yavrularım
cennet kokarmıydı acaba