Sözün bittiği yerdeyim. Babam hasta

Allah büyük canım... Derdini verende Allah dermanını verende Allah... Ben babamı 15 sene önce aniden kaybettim... Allah kimseye yaşatmasın... Ameliyat başarılı geçecektir ve atlatacaktır... babanın yanında olabilmen güzel... Tez zamanda iyileşir inşallah... Allah yardımıcınız olsun acil şifalar versin inşallah...

hepinize ayri ayri tesekkür ederim.yazdiklariniz icimi birazda olsun hafifletti.yanimda oldugunuzu bilmek bile bana yeter.sali sabahi 6 da ucuyorum allah izin verirse.

canım okurken burnumun direği sızladı,baban için dua edicem.moralini yüksek tutmaya çalış.bu mübarek ayın hürmetine rabbim dualarımızı kabul eder işallah.

Acil şifalara canımm dualarımız seninlee ve ailenlee ...

canim babam,pamuk babam benim.icim cok dolu arkadaslar ne yapacagimi ,cocuklarimin esimin yaninda nasil davranacagimi sasirdim.babamin derdi kahrediyor beni.söze nerden baslayacagimi bilemiyorum.
üc ay önce babam guatr ameliyati gecirmisti ve sonuc maalesef kötü hastalik cikti,oda iki ay sonra yani 8.ayin basinda belli oldu.dr.ablam ve enistemi cagirip direk söylemis.ama bu hastalik ilkönce akcigerde baslayip oradan guatr a sicramis olabilecegini söylemis.bizim hicbirseyden haberimiz yok tabi bu arada,ben izin hazirliginda,babamlar oglan kardesimin dügün hazirliginda,yani dügünden bir hafta önce belli olmus.oysaki ben buradan ne hayallerle ,nasil özlemle gitmistim memlekete.ah babam ah,nerden bilebilirdim icinde dert tasidigini.ama ablam hic birimize söylemiyor,dügünde köse bucak agliyor.soruyorum ,yok birsey son kardesimizin dügünü duygulandim diyor.hersey bitti,dügünün bittigi ertesi gün babamin idrarindan kan gelmis.annemlere gittim babam limon gibi sararmis solmus.hemen hastaneye götürdük tabi zorla,hala ben iyiyim diyor.orasi bakar bakmaz ankara ya sevketti.ankara da ibni sina ya yatirdik.basta cigerlerinden süphelendikleri icin parca almamiz lazim dediler yani biopsi yaptilar babama,daha sonra tomografi testler falan derken korktugumuz sonucla karsilastik.babamin sol böbregini sarmis sinsi hastalik,derhal ameliyat olmasi gerekir dediler.ama cigerlerin sonuclari gelmeden yapamayiz,alin hastanizi götürün dediler.bir aya yakindir ev iznindeydi babam.cok sükür cigerleri temiz cikti ama yinede ameliyati cok riskli diyorlar.sabah hastaneye yatacak babam.ben mecburen izin bitti ve 3 hafta oldu geleli,allah izin verirse cumartesi gecesi tekrar ankara ya gidiyorum.bende ameliyatinda yaninda olmak istiyorum.allah razi olsun esimden ,mecbur gideceksin tabiykide senin hakkin dedi.burada okullar erken acildigi icin ve cocuklarin pasaportu benim üzerime oldugu icin mecburen gelmek zorunda kalmistim.
sabahlara kadar düsünüyorum uyuyamiyorum,cildirmak üzereyim.sanki suurumu yitirmis bir vaziyette dolaniyorum.dogru dürüst aglayamiyorum,icime atip kendimi kasmaktan artik kemiklerim bile sizliyor.allahim ,kurban oldugugum allahim asla sana isyan etmiyorum,aklimin en ufak bir kösesinden bile gecirmedim,sana inancim sonsuz,benim gibi aciz kulunun dualarini geri cevirme yalvariyorum sana,bize bu aciyi yasatma güzel allahim.ben sensiz olmaya dayanamam babam ,bizim icin bunu basaracaksin insaallah.seni görmesemde nefes aldigini bilmek bile bana yetiyor.ah güzel babam ah eksik dilekmi dilemistin de böyle oldu.arkadaslar gecenin bu saatinde icimi dökmek istedim,birileriyle paylasmam gerekti.kanadi kirilmis kus gibiyim,biraz gülsem ,mutlu olsam kendimi suclar hale geldim,ne olur bana bir akil verin.benim burada hic kimsem yok,yalniz allahim ve cocuklarim.

Allahım şifa versin.... sana ve ailene bağışlasın inşallah babanııı... Biz kızlar için babalar başka bişey ....Allahım kimseyi sevdiklerinden ayırmasın....inşallah ameliyatı kolay geçer kurtulur babann dualarımız seninle ve babanla ....

canim babam,pamuk babam benim.icim cok dolu arkadaslar ne yapacagimi ,cocuklarimin esimin yaninda nasil davranacagimi sasirdim.babamin derdi kahrediyor beni.söze nerden baslayacagimi bilemiyorum.
üc ay önce babam guatr ameliyati gecirmisti ve sonuc maalesef kötü hastalik cikti,oda iki ay sonra yani 8.ayin basinda belli oldu.dr.ablam ve enistemi cagirip direk söylemis.ama bu hastalik ilkönce akcigerde baslayip oradan guatr a sicramis olabilecegini söylemis.bizim hicbirseyden haberimiz yok tabi bu arada,ben izin hazirliginda,babamlar oglan kardesimin dügün hazirliginda,yani dügünden bir hafta önce belli olmus.oysaki ben buradan ne hayallerle ,nasil özlemle gitmistim memlekete.ah babam ah,nerden bilebilirdim icinde dert tasidigini.ama ablam hic birimize söylemiyor,dügünde köse bucak agliyor.soruyorum ,yok birsey son kardesimizin dügünü duygulandim diyor.hersey bitti,dügünün bittigi ertesi gün babamin idrarindan kan gelmis.annemlere gittim babam limon gibi sararmis solmus.hemen hastaneye götürdük tabi zorla,hala ben iyiyim diyor.orasi bakar bakmaz ankara ya sevketti.ankara da ibni sina ya yatirdik.basta cigerlerinden süphelendikleri icin parca almamiz lazim dediler yani biopsi yaptilar babama,daha sonra tomografi testler falan derken korktugumuz sonucla karsilastik.babamin sol böbregini sarmis sinsi hastalik,derhal ameliyat olmasi gerekir dediler.ama cigerlerin sonuclari gelmeden yapamayiz,alin hastanizi götürün dediler.bir aya yakindir ev iznindeydi babam.cok sükür cigerleri temiz cikti ama yinede ameliyati cok riskli diyorlar.sabah hastaneye yatacak babam.ben mecburen izin bitti ve 3 hafta oldu geleli,allah izin verirse cumartesi gecesi tekrar ankara ya gidiyorum.bende ameliyatinda yaninda olmak istiyorum.allah razi olsun esimden ,mecbur gideceksin tabiykide senin hakkin dedi.burada okullar erken acildigi icin ve cocuklarin pasaportu benim üzerime oldugu icin mecburen gelmek zorunda kalmistim.
sabahlara kadar düsünüyorum uyuyamiyorum,cildirmak üzereyim.sanki suurumu yitirmis bir vaziyette dolaniyorum.dogru dürüst aglayamiyorum,icime atip kendimi kasmaktan artik kemiklerim bile sizliyor.allahim ,kurban oldugugum allahim asla sana isyan etmiyorum,aklimin en ufak bir kösesinden bile gecirmedim,sana inancim sonsuz,benim gibi aciz kulunun dualarini geri cevirme yalvariyorum sana,bize bu aciyi yasatma güzel allahim.ben sensiz olmaya dayanamam babam ,bizim icin bunu basaracaksin insaallah.seni görmesemde nefes aldigini bilmek bile bana yetiyor.ah güzel babam ah eksik dilekmi dilemistin de böyle oldu.arkadaslar gecenin bu saatinde icimi dökmek istedim,birileriyle paylasmam gerekti.kanadi kirilmis kus gibiyim,biraz gülsem ,mutlu olsam kendimi suclar hale geldim,ne olur bana bir akil verin.benim burada hic kimsem yok,yalniz allahim ve cocuklarim.

ahhh canimm aglaya aglaya okudum yazinisenağlama Allah yardimciniz olsun:Saruboceq: ayni seyleri yasamisiz nerdeysesenağlama,bir zamanlar yasayamam bu aciyla diye dusunuyordum buyuk acilar depresyonlar gecirerek atlatdim bu surecisenağlama Allah senin ve aileyin yardimcisi olsun babanada acil sifalar versin:Saruboceq:senağlama

bende senin gibi izine gitdim ve babami hasta bulmustum ama kaser oldugunu tabi hic bilmiyoruz babacigimin bacagi agriyordu ve baston kulaniyordu tr ye vardimki ustelik benim babam o kadar sagligina duskun bir adamdiki azcik birseyde bile hastaneye doktora giden bir insandi, agrisi o kadar coktuki aldik hastaneye goturduk ama hic birsey bulamadilar butun tahliler yapildi babama iltihapli romatizma diyor doktor dusune biliyormusun bir kanser hastasina, baktik olmuyor, aldik kayseride cok iyi bir doktor var dediler ona goturduk oda emar olmadan birsey diyemem dedi aksam ustu olmasina ragmen aldik emara goturduk emar cekildi ve tekrar doktora gidildi doktor babama babamin kalcasinda kirik oldugunu soyledi canimbabam haftalardir kirik kalcayla durmaya calisiyormussenağlamasenağlama hemen ortesi gun kirigi pilatin koyacak ve ordan bir parcayi almak icin biopsiye yolayacakti ve yapildida bu surede babam hastanedeydi tabi ,... 10 gun felan gecti ve annem bize biopsinin temiz ciktigini soyledi hersey yolundaydi sancisida bitmisti platindan sonra ve bizim donus tarihimiz geldi donduk tabi,,, doktor gelip anneme ve babama kanser oldugunu ve akcigerde baslayim kemiklerine vurdugunu soylemis babacimda orda anneme artik hersey icin cok gec butun varligimi satsam kutulunmaz bu hastaliktan benim cocuklarim yola cikacaklar sakin hic kimseye birsey soyleme ve unut gitsin der annemin dedigi hic olmadigi kadar saglikli oldu diyor ama bu olay 3 ay surdu 3 ay sonra yavas yavas bana gene hastaligindan bahsetmeye basladilar bende surekli baba ne olur ameliyat oldugun doktora git tekrar gorun felan diye israr ediyorum ama babam bana kizim bu havada deli olan deli disari cikmaz (cok buyuk kis olmustu o sene) ben cocukmuyum sen beni merak etme bende birsey yok diyor ama bu arada ben para yoluyordum doktoruna yeniden gitdiye daha para eline gecmeden babam ankaraya gitmisti (o havada) ama tabi ordanda cok gecoldugu soylenmissenağlama artik telefonlarda isyan ediyorum babamin birseyimi var noldu neden birsey soylemiyorsunuz diye ruyalarimda maglum oldu ama herkez benden sahladi an son bir sinir kirizinde telefonda annem soylemek zorunda kaldi tabi ben orda bitdimsenağlamasenağlama allahim ne buyuk aciydii artik yasayamam diyordummsenağlamasenağlama Allahim sen hic kimselere bunu yasatmasenağlama
ayy tatlimm ne olur kusura bakma birden kendimi kaptirmisim senin moralini bozmak hic degil maksadim benim bam telimdi senin yazin o bam telime dokundu :(((((((

Back
X