demiştim ya yaşım 38.daha yolum var demiştim hani.hani kocaman bahçeme çiçekler ekecektim.galiba biraz bekleyecek çiçeklerim.10 ekimdeki ameliyatımı oldum.meme k. için .gerçekten kendimi doğranmış gibi hissettim en başta.ama şimdi bakmıyorum acıyan yerlerime olup bitiyor.kaçıyormuyum bir nevi bilmem ama böyle daha iyi.tümör 16 da 3 oranında yayılmış.yani kansermişim.kötünün iyisiymiş yani.ne demeli bilmem.yakında radyoterapi ve kemoterapiye giricem.hayatım değişicek.severek uzattığım saçlarım dökülecek ve severek yaptığım şeyleri uzun süre yapamayacağım biliyorum.şimdilerde hastalığımla ilğili kimseyle konuşmak istemiyorum .beni tanımayan insanlara yazmak rahatlatıyor ama.eşimde sanki herşey çok güzelmiş gibi davranıyor.biraz da abartıyormu ne...mutfaktan çıkmaz oldu bana yararlı yemekler hazırlamak için.bir dediğimi iki etmiyor.arada bir görüştüğümüz insanlar bu haberden sonra hergün arar oldular.ama doğrusu bu benim canımı çok acıtıyor.ölücekmişim gibi davranmaları.oysa demiştim ya benim daha hayallerim var.eger azrail bir kez daha yakamdan düşerse,söz veriyorum kendime, hiç bir şeyi ertelemeyeceğim hayatımda.
[sıze=2][ı]öncelikle çok geçmiş olsun.
Umarım sen de bir gün böyle bir konuya aynen benim yazdıklarımı yazabilirsin.
2,5 sene oldu neredeyse bana bu teşhis konalı.
Evre kaçtasın bilmiyorum ama ben 3'ün başıydım.
Ameliyatı reddettim evet bildiğin reddettim.
Hayatında görüp görebileceğin en şımarık hastayım ben.
Dr bile diyor "bu hastalık nasıl seni buldu, bu bünyede durmaması gerek oysa diye"
neyse uzatmayalım.
Radyoterapilerin de kemoterapilerin de sayısını unuttum.
Upuzun saçlarım döküldü.
Ama ben onların kopmasına izin vermeden kazıtmıştım zaten. 1-0 öndeydim gene.
Sonra gene çıktılar, gene döküldüler, gene çıktılar ...
Kökü bende giden saç olsun...
Ilk öğrendiğimde bildiğin isyan ettim. "neden ben" diye. çok şeyim vardı daha yapılacak. üstelik anneydim ben.
Isyan devresi bitti, kabullenişe geçtim,.
O devre de geçti bir süre sonra, kanıksadım desem yeridir.
şimdi grip oldum ben der gibi söyleyebiliyorum, "evet ben de c.a.'yım" diye.
Eşim ilk öğrendiğimizde de tedavim süresince de en duyarsız eş idi.
Bana göre...
Hiç el bebek gül bebek hissettirmedi bana, hiç konuşmadı hastalığımla ilgili.
Meğer o içinde yaşarmış herşeyi.
Ne zaman sonra itiraf etti "seni nazlasaydım, sen tamamen bırakacaktın kendini" diye.
Güçlü ol arkadaşım, herşeyden önce güçlü ol!
Sımsıkı sarıl hayata.
Ağlamak istiyorsan ağla, gülmek istiyorsan gül, ama atma içine.
Eminim ki sen de bir gün gelecek, bu dönemleri acı bir gülümseme ile hatırlayacaksın.
Dualarım seninle....[/ı][/sıze]
demiştim ya yaşım 38.daha yolum var demiştim hani.hani kocaman bahçeme çiçekler ekecektim.galiba biraz bekleyecek çiçeklerim.10 ekimdeki ameliyatımı oldum.meme k. için .gerçekten kendimi doğranmış gibi hissettim en başta.ama şimdi bakmıyorum acıyan yerlerime olup bitiyor.kaçıyormuyum bir nevi bilmem ama böyle daha iyi.tümör 16 da 3 oranında yayılmış.yani kansermişim.kötünün iyisiymiş yani.ne demeli bilmem.yakında radyoterapi ve kemoterapiye giricem.hayatım değişicek.severek uzattığım saçlarım dökülecek ve severek yaptığım şeyleri uzun süre yapamayacağım biliyorum.şimdilerde hastalığımla ilğili kimseyle konuşmak istemiyorum .beni tanımayan insanlara yazmak rahatlatıyor ama.eşimde sanki herşey çok güzelmiş gibi davranıyor.biraz da abartıyormu ne...mutfaktan çıkmaz oldu bana yararlı yemekler hazırlamak için.bir dediğimi iki etmiyor.arada bir görüştüğümüz insanlar bu haberden sonra hergün arar oldular.ama doğrusu bu benim canımı çok acıtıyor.ölücekmişim gibi davranmaları.oysa demiştim ya benim daha hayallerim var.eger azrail bir kez daha yakamdan düşerse,söz veriyorum kendime, hiç bir şeyi ertelemeyeceğim hayatımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?