sözün bittiği yerdeyim,kanserim

sabır ve umut diliyorum.sen ve senin gibi tüm hastalara. canım herzaman beterin beterini düşünmek lazım allah taşıyamayacağımızdan fazlasını vermesin. psikolojik destek al istersen bende hastalandığımda tek düşüncem ölümdü destek çok iyi geldi.hasta muamelesi görmemek için canımı dişime takıp işimi yapıyordum sen daha gençsin yataklara düşemezsin güçlü ol rutin hayatına devam etmeye çalış bu bi süreç ve sen bunu başarıyla atlatacaksın inancını yitirme lütfen.sevenlerini ve sana ihtiyacı olanları bırakıp gitmeyi düşünme bilee.şifalar diliyorum tüm hastalara rabbimden

çok geçmiş olsun,Allah şifa versin size.farkındayım güçlü bir kadınsınız ve inanıyorum ki bunun da üstesinden geleceksiniz,ne mutlu size etrafınızda size destek olmaya çalışan insanlar var,sizi belki daha çok üzüyor olabilir ama emin olun o insanlar size güç vermeye çalışıyor.en büyük destekçiniz eşiniz olmalı diye düşünüyorum,yazdıklarınızda öyle gösteriyor,o desteğin elinden tutup hayata sarılırsınız inşallah tekrar.atlatılamayacak bir dert değil yeter ki inançlı ve güçlü olun.iyi haberlerinizi de alırız inşallah

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin karamsar olma sakın en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inş.

canım geçmiş olsun, tez vakitte iyi haberlerini de almak nasip olsun inşallah ! ne denir, ne söylense iyi gelir ya da tam anlamıyla yeterlidir ? bilmiyorum ...ama bişeyi çok iyi biliyorum Allahü teala bizi çeşitli şekillerde sınar, hatta Allah sevdiği kuluna dert verir derler. Bu da bi sınav ve geçecek. şuan için önemli olan SENSİN, çok severek uzattığın saçların dökülecek AMAA sonra tekrar uzadığında sen büyük bir savaştan çıkmış bir kahraman olacaksın bunu unutma. saç dediğin nedir ki önemli olan MUTLU olman, mutluluğu eğer bazı fiziksel özelliklerle ararsan bu hastalığı yenmede kendine çelme takmış düşmanına karşı önce kendin kendini düşürmüş olursun. uzmanlar psikolojinin bu hastalıktaki etkilerinin önemini vurguluyorlar ve haklılar. sakın psikolojinin zayıflamasına izin verme. eşin anladığım kadarıyla bunu yapmaya çalışıyor. çok sıkılırsan eğer mutlaka psikoloğa git. çevrendeki insanlar da seni anlar mutlaka ama her dakika hastalık konuşulursa iyice hasta psikolojisine girersin. bence uzmanla konuşman hem bilinçli bir yönlendirme alman, hem de bu savaşta güçlenmen açısından çok faydalı olacaktır. en kısa sürede iyi haberlerini bekliyorum canım

Rabbim tez zamanda şifa versin..hastalığıda veren şifayıda veren o.Dua ediyoruz sana ama ütfen sende dualarını bırakma canım...

sözün bittigi yerdeyim demissin ama yaniliyorsun hic birsey bitmis degil..
bu hastaligin seni yenmesine izin vermemelisin..
evet esin üstüne daha cok düsüyor, aramayan insanlar hergün ariyor neden cünkü hepsi sana destek olmak icin yapiyor bunlari..
ölecekmissin gibi davranan yok yani..
ilk önce sen inanmalisin iyilesecegine, hastaligini kabul edip onu atlatacagini söylemelisin kendine inanararak..
en kisa zamanda sagligina kavusup, buraya güzel haberlerini yazarsin insallah..

çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda eskisinden daha sağlıklı olucaksın ..en önemlisi moral tabi bugünler de geçicek Allahı'ın izniyle sende bahçene çiçeklerini dikecek yapmak istediğin herşeyi yapacaksın buna inan ! insanların seni araması seni üzmesin ..düşün seni seven ,düşünen ne kadar çok insan varmış zor günlerde bunu görmek aslında güzel birşey böyle düşün bide,ne güzelki eşin sana destek oluyor ,yalnız bırakmıyor bunlar daha da güç vermeli sana ...hayatta herkes için sınavlar var bakalım bizlere neler göstericek güçlü ol bunu yeneceksin ben inanıyorum sende inan :13:

çoook geçmiş olsun Bitanemmm, yeneceksin allahın izniyle.. kayınvalidem de kanseri yenmiş, çook üzülmüş saçları döküldüğünde.. ama şimdi görsen eskisinden daha gür daha güzel , hep bana yaptırır saçlarını.. düzleştirisiyle.. inan pamukk gibi saçları.. güçlü ol canımm dualarımız seninle.. ve kayınvalidem hep der ki, hayatımın değerini anladım şimdi çook daha mutluyum ! Bu illeti yenmenin en iyi yollarından Biri yüksek moral canımmm.. güçlü kadınsın sen ! yeneceksin.. inanıyorum..

Bu hastalığı yenmek sizin elinizde inanınki yakınımdada var bu hastalığı yenmeyi başarmış insanlar... Herşeyi pozitif düşünün bak kötünün iyisi değil aslında bir çok hastaya göre daha daha olumlu bir durum... ALLAHTAN şifa diliyorum tüm hastalarımıza..

Geçmiş olsun.Tabiki sözün bittiği yerde değilsiniz.
Bu hastalığı yenen kaç kişi tanıyorum bir bilseniz.Dua ederiz sizin için.İnş kabul olur

Öncelikle geçmiş olsun... Sözün bittiği yerde değilsiniz bence.. Hatta başladığı yerdesiniz... Rabbim size şifalar versin.. İnşallah verecek de..
Bu konuyla ilgili olarak size yaşanmış iki örnek verebilirim.. Ciddi bir konu ve Allah biliyor ya... yazıp yazmamak arasında kaldım...
Birisi annemin halası.. Bundan tam yirmi sene önce "altı aylık ömrün var" dedi doktorlar... O kadar muzdarip bir haldeydi rahatsızlığı...
Hiçbir şey olmadı... Hala da taş gibi... O zamanın öfkesiyle doktorlara da küsmüş olduğundan hastahane yüzü de görmüş değil bir daha..

Diğeri anneannem... İlk önce göğüs kanseri oldu... Çok ileri bir safhadaydı... Atlattı... Bundan yaklaşık altı yıl önce rahim kanseri oldu.. onu da atlattı... Allah doktorlarından razı olsun...

Lütfen kendinizi bu şekilde şartlandırmayın... Bu da rahatsızlık çeşitlerinden biri ve tıp çok ilerledi..
Rabbim size şifalar versin... Onun o güzel adını da gün içinde anın.. "Eş-Şafi - Hastalara şifa veren" Bu zikri aslında hepimiz yapmalıyız...

Saygı ve selamlarımla,

Allah şifa versin ablacım En büyük kalkan moral.. Moralini yüksek tut.. ona buna üzülme.deliliğe ver.. Allah ım inşallah şifasını vrecek.. benimde tanıdıklarım var bu illet hastalığı yenen.. hepsi de moral dedi,moralini yüksek tutacaksın.. güzel haberlerini bekliyoruz. dualarım seninle ablam

çok çok geçmiş olsun. hiç bile üzülmeyin. benim annem de geçen yıl ameliyat oldu hem kemoterapi hem radyoterapi aldı. saçları da döküldü. ama şimdi çok daha güzel çıktılar :)) tedavi de bitti sadece ilaç alıyor günlük. annemin sevindiği bir şey var ayrıca, saçları düzdü önceden şimdi dalgalı çıktı yenileri :))

aminn canım aminn umarım bütün istediklerin olur
ALLAH ŞİFASINDAN VERSİN TEZ ZAMANDA ATLAT İNŞALLAH aminnn

sözün bittiği yerde değilsin Allah acil şifalar versin ama kanserin üstesinden gelebilirsin
çok gelen var umudunu yitirme lütfen geçmiş olsun

COK GECMIS OLSUN...ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH...KISA ZAMANDA SAGLIGINA KAVUSURSUN INSALLAH...AMIN
hic uzulme canim...sozun bittigi yerde degilsin canim ALLAHIN IZNIYLE iyilesirsin tvde unlulerden ve gercek hayatta yani basimizda o kadar insan var ve hepsi yeniyor kanseri sende yenersin insALLAH kendine hasta gibi davranma hic birsey olmamis giibi hayatina devam et ve guclu ol korkma tedavini aksatma ALLAH BUYUKTUR...ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSALLAH...AMIN

Son düzenleme:
Canımm Hepsi geçicek düzelicek ve sen sapasağlam bu hayatın tadını çıkara çıkara kıymetini en dibine bilerek yaşıycaksın koca koca rengarenk çiçeklerin olucak solucak ama yeniden açıcak sen şimdi soldum sarardım sanıyosun ama tabiki HAYIRR çiçeklerine verdiğin emekler gibi kendine yüreğine emek vericeksin besliyceksin gülüceksin seviceksin ve bi bakmışsın o illet çıkmış gitmiş senden sonra çiçeklerine geldiği gibi sanada bahar gelicek biticek kışların rabbim yanında olsunn sen en değerlisin senden daha kıymetli daha güçlü yok unutmaa

Cokkk gecmis olsun balimmmm..sabak sabak aglattin benii cok guzel dile getirmisin duyguoarini...allahim sana sifasini versin insaallahhh

Canım bunu benim iş yerinde tanıdığım bir bayan geçirdi üstelik doktor onunkine çok kötü demiş ama erken teşhis olduğu için hemen ameliyat oldu. Kemoterapi aldı saçları döküldü ama şimdiki saçları daha kuvvetli geldi alınan göğsüne ameliyat sırasında silikon yaptırdı. Arkadaşımız atlattı üstelik bu hastalığı sırasında eşi evi terk etti kanseri atlattıktan sonra boşandı. Bütün bunlara rağmen şu an hayat dolu ve kendine çok iyi bakıyor. Sana tek tavsiyem yemene içmene dikkat et bağışıklık sistemin bizlere göre daha zayıf kemoterapiyi kolay atlatman için çok sağlıklı beslenmelisin. Her gün taze meyve suyu bol bol iç her gün et ve sebze yemeği tüket kendine çok iyi bak eminim atlatacaksın.

canım çok geçmiş olsun ne mutluki sana ailen sevdiklerin hepsi yanında
onların desteğiyle kolay atlatırsın emin ol moral çok önemli
benim babannemde 35 yaşında yakalanmış meme kanseri sonra rahim...
çok hayata bağlı bir kadınmış iki kanserinde üstesinden gelmiş
ve babannem 78 yaşında vefat etti
sen hayata tutun yaşama sevincini kaybetme sakın
allah yardımcın olsun umarım kısa sürede sağlığına kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…