Sozun bittigi yerdeyiz

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Manisa Somadaydik bugun... Kelimeler anlamsiz sozun bittigi yer.. Yuzlerce binlerce insan sadece bekliyor..Hayati yerin altinda gecmis insanlarimizin cogu oradan sag cikamayacak biliniyor ve herkes bir umut bekliyor sadece.. Evimize yeni esya alalim son model araba alalim vs vs diyoruz ya bugun bogazima düğümlendi ve ne anlamsiz seylerin pesindeyiz anladim. Cok zor durum tahminlerden cok cok cok kotu ve Allahim sabirlar versin.. Hele babalarini bekleyen o cocuklar beni mahvetti... Keske herkesin esit duzeyde hayat standarti olsa Allahim..keske.. ve daha yuzlerce kayip olacak Somaya ailelere Turkiyeye bizlere basimiz sagolsun diyorum.. Basimiz sagolsun da lutfen herkese esit yasam hakki sunulsun onlar da sagolsun.. sadece cok uzgunum..

Allah yardımları olsun ( ölenlere Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin dicek söz bulamıyrum acıların tarifi yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arama kurtarma (afad) olmak ıcın kpssye hazırlanıyorm bu sene okdr uzuldmkı orda olamadgm ıcın umarım allahım gerıye kalanları aılelerıne bagıslar çok zor çok acı

canım gözlerim doldu
boğazım düğümlendi..
o acıyı yakından görmek
daha üzücüdür sanırım...

sen ordami yasiyorsun..
birde yüreğim dayanmiyor
haberlere bakamıyorum.

bahsettiler 250 işçi hala çıkarılmadı mı

Ben Izmir de yasiyorum sadece destek icin gittik arkadaslarimla. Tahminlerden cok cok kotu inanamadim.:-(

Allah'ım ölenlerin ailelerine sabır dayanma gücü versin.Umarım hala madende kalanlar için bi mucize olur..

Rabbim böyle acılar vermesin gercekten cok zor yureklere ates dustuu hele o aileler.Rabbim kalplerine ferahlik sabirlar versin dayanma gücü versin.Ölenlerede mekanını cennet kabirlerini nur eylesin.Belkide onlar suan en guzel yerlerdedir.

insanlığımız öldü.Tad alınmıyor bugün içilen çaydan,yenilen ekmekten..
Kara kömür şimdi de kara toprak..Kapkara kader dedikleri bu olsa gerek..
Devletinin çarşafını düşünen adam....
Sen kadar beyaz mı acaba yürekler...
Rahmetiniz bol olsun.Şefaatçınız Hz.Muhammed Mustafa olsunn.
Bu dünya da rahat nedir bilmediniz ama Mekanınız dilerim cennet olsun

Bugun Soma da yasadigim bir olayi paylasmak istiyorum.. Bir ninemiz doksan yaslarinda var elinde Kurani Kerim Yasin suresini okuyor durmaksizin.. Su verelim nine dedim icmedi iki oglum yerin dibinde onlar öldü ben nasil su icerim dedi.. Benim hatam ana olamadim doktor muhendis yapamadim onlari dedi. Ne desem bos cok bos...

gerçektende sözün bittiği yer.birçok eve ateş düştü.birçok çocuk babasız,bir çok kadın kocasız,birçok anne ve baba evlatsız kaldı.
sabahtan beri boğazım düğümlendi.allah rahmet eylesin.hepimizin başı sağolsun.allah ailelerine sabır versin.çok zor bir durum çok zor.

offff offf offff Allahım sen aklımı koru,ne can yakıcı cümle

Yuzlerce sehit... her sehitin ailesinden bes kisi hayati degisecek babasiz kocasiz evlatsiz kalanlari da hesaplarsak en az 3000 kisinin hyati felc oldu.. Allah yar ve yardimcilari olsun..

orda olmayı o kadar isterdim ki! evde kendi kendime acımı yaşamak yerine orda insanların acısını paylaşabilmeyi. inanın şanslısınız

Oraya gitseniz kendinize gelemezsiniz kolay kolay... cok zor:-(

Yurdun dort bir yanindan gelenler vardi destek icin.. yarin da oradayiz kismetse.. Bir kişinin bile acisini paylassak ne mutlu bize

Yurdun dort bir yanindan gelenler vardi destek icin.. yarin da oradayiz kismetse.. Bir kişinin bile acisini paylassak ne mutlu bize

Allah size de güç kuvvet versin.. İnanin çok önemli yaptiginiz şey...

Somada Herkesin evine düştü ateş kimsenin kimseyi teselli edecek gücü yok herkesin cani yaniyor...

Birilerin ellerini tutmasi en önemlisi.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah vefat edenlere rahmet eylesin geride kalanlara da sabır versin...
Bi 17 Ağustos depremi bide bu çok kötü oldu...
Ölenlerin yakınları orda bekliyolardı bizimkinin de ismi okuncak mı diye ne kadar zor
Allah daha beterlerinden korusun çok acı....

Ağlattınız beni ;(
Diyecek hiçç bişey bulamıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…