Sözünde durmayan erkek

Konuyu arkadaşım adına yazıyorum
Arkadaşımın sevgilisi sözünü hiç tutmuyormuş bir konuda ortak karar alıyorlarmış söz verdirtiriyomuş arkraşım sonra ertesi gün fikri değişiyomuş
Her konuda böyle bu arada
Ve kavga sırasında küfür etme huyu varmış
Mesajları en son toplu olarak okucam cevap veremeyebilirm o yüzden

Ortak kararlardan kendi kendine cayıyorsa şuan belki hala ilişki içerisindedirler, önce bi naber yavrum tadında mesaj atıp son durumu yoklasın bence , belki de boşuna üzülüyordur ayrılmamışlardır 😃😃

Ortak kararlardan kendi kendine cayıyorsa şuan belki hala ilişki içerisindedirler, önce bi naber yavrum tadında mesaj atıp son durumu yoklasın bence , belki de boşuna üzülüyordur ayrılmamışlardır 😃😃
Bu sebepten dolayı ortak karardan sürekli caydığı için kavga ettiler zaten küfür falan etmiş çocuk

Arkadaşımın sevgilisi sözünü hiç tutmuyormuş bir konuda ortak karar alıyorlarmış söz verdirtiriyomuş arkraşım sonra ertesi gün fikri değişiyomuş
alınan kararlar ciddi kararlarsa geri dönmesi kötü...
ama acaba arkadaşın çok fazla diretip kendi istediğini yaptırıyorda sevgilisi sonradan istemeye istemeye yapmaktansa vazgeçiyor olabilir mi?
küfür konusunda lafım yok... nefret ederim küfür eden insanlardan

Ayrılsın.Şimdiden küfür ediyorsa yarın ne yapmaz?Arkadaşının kendisine saygısı varsa ayrılır zaten.Burada sormanız bile saçma.

Erkek kadın fark etmez ; sözünü tutmayan insanla yola çıkılmaz ve bugün küfür eden yarın döver de, uzak dursun arkadaşınız

Buğün nikah masasına oturmaya karar verip te yarın vazgecerse? Bu adama güvenip yola çıkılmaz..

alınan kararlar ciddi kararlarsa geri dönmesi kötü...
ama acaba arkadaşın çok fazla diretip kendi istediğini yaptırıyorda sevgilisi sonradan istemeye istemeye yapmaktansa vazgeçiyor olabilir mi?
küfür konusunda lafım yok... nefret ederim küfür eden insanlardan
Aldıkları kararlar ailelerle ilgili oluyor ve iş konusunda oluyor mesajlarını okudum diretme zorlama yok
Sevgilisi iş bulmaya çalışıyor ama öyle işkura falan gitmiyor sadece devlet işlerine bakıyor
2 senedir arkadaşım iş bulmasını bekliyor
Oğlanda tarla işi yapayım sonra devlet işi olursa bırakırım demiş eğer devlet işi olmazsa da devam ederim demiş böyle diye konuşmuşlar
Sonra oğlan bugün devlet işine girmicem ben tarla etcem diye vazgeçmiş ister kasul et ister etme demiş

Bulunmaz sevgiliyi bulmuş arkadaşınız valla böylesi kaçmaz.

Ayrılsın direk.. konu açmaya bile gerek yokki 😵

Ayrılsın direk.. konu açmaya bile gerek yokki 😵
Oğlanda tarla işi yapayım sonra devlet işi olursa bırakırım demiş eğer devlet işi olmazsa da devam ederim demiş böyle diye konuşmuşlar
Sonra oğlan bugün devlet işine girmicem ben tarla etcem diye vazgeçmiş ister kasul et ister etme demiş vazgeçtiği konu bu asıl kavga ettikleri

Sonra oğlan bugün devlet işine girmicem ben tarla etcem diye vazgeçmiş ister kasul et ister etme demiş vazgeçtiği konu bu asıl kavga ettikleri
Direk ayrılsın davranışları bile kaba. Geçirdiği vakite yazık, ayrılır sa sadaka versin canım.

Back
X