Merhaba arkadaşlar, Öncelikle hepinizin kıymetli yorumları için gerçekten çok çok teşekkür ederim. Dün akşam Tahir bey'e gittim saat 19:30'da. ilk içeri girdim aman ya rabbi boncuk tonton bi adam gel yavrum dedi. Eşimde yanımdaydı ikimizinde içinden geçmiştir "ne şeker adam" diye. HEr neyse aldı beni USG'ye. usg cihazı ilk üretimden sanırım baya eski. uzun uzuun inceledi. Ölçtü biçti - tansiyonuma ve kiloma baktı. vee.... bir anda adam garipleşmeye başladı. " bu kiloda hamile kalmamalıydın e napalım artık yapcak bişi yok, Allaha emanet gitcez..." eşimin gözleri bilye gibi oldu // ben tahlillerimi verdim şöle sayfaları bir çevirdi... - arkadaşlar normalde ben reaktif hipoglismeiyim bana Prf. Dr. Metin Özata teşhis koydu İsmini duymayan varsa şöle bi googllasın hemen anlıcak işinde ne denli uzman olduğunu ve 5 aydır tedavi oluyorum tedavi devam ederken hamile kaldım kendisi beni takip ediyor devamlı zaten bu arada birde ethyrox kullanıyorum guatrımda biraz az çalışıyor teşisi ben koymadım 45 yıllık tecrubesi olan adam koydu... ama bu bilgileri söyleyebilmek ne mümkün - Şeker dediğim tonton adam taramalı tüfek yutmuş gibi diyabetiksin diyabet vakfına gitmelisin gebeliğin riskli gurupta herkes diyabet vakfına gidiyor sende git zayıflarsın.. o ara ben riskler neler dedim.- bebeğin karnında ölür - erken doğum yaparsın - kalbin dayanmaz - damarların tıkanır falan dedi.... Biz şoka girdik. Benim bildiğim bu riskler herkeste var. Bende biraz yüksektir anlarım ama daha ilk randevumda bund-ları duymak bilmiyorum beni çok hayal kırıklığına uğratı. Doktora sormak istediğim bir iki soru vardı bırak sormayı daha ilaçlarımı bile söleyemedim. Hipo glisemi DEDİM.... daha bitiremeden " hipoglisemi neymiş ekmek tuz şeker yemiceksin okadar" dedi. Arkadaşlar ben zaten son 5 aydır glisemik indeks diyeti yapıyorum. beyaz un şeker patates hatta muz bile yemiyorum... Devam ediyorum afedersiniz bortolin kistinden şüpheleniyordum ufak iki tane çıkıntı vardı bende onu bile söyleyemedim o kadar hızlı konuştu ki. Gerçi hep aynı şeyleri tekrar etti. İstersen 3 hafta sonra gelirsin bi daha bakarız dedi ben kendimi odanın dışında buldum teknik olarak dışarı o çıkarmadı ama öle bir piskoloji vardı ki ... Adam beni azarlamadı... ama dediğim gibi ağzımı bile açamadım Kapısı epey yoğundu belki yanlış saati seçtim bilmiyorum .SONUÇ OLARAK FİKRİMİ SÖLEMEM GEREKİRSE ; Tahir bey işini iyi yapmak isteyen normal bir doğum doktoru olabilir , ama Riskli durumlar kendisini biraz geriyor galiba yada eğer benim kibi kiloluysanız ( 87 kg) gitmeyin arkadaşlar. güzel yorum yazan arkadaşlar sanırım benim ilk gördüğüm şeker adama takılı kalmışlar. Acaba 1 taneden fazla soru yöneltebilen oldumu aralarında. herneyse hastane zaten bi tuhaf adamın üstüne üstüne geliyor duvarlar çok SIĞ. tavan çok yakın hastaneyi zaten pek beğenmedim de dedim hani belki tahir bey başka bir yerde yapar doğumumu... vs. Yok arkadaşlar giden memnun kalan arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum ama risk faktorü olan arkadaşlara tavsiye etmem.