ssk lılara bakılıyor canım sanırım 35 tl ödedim son gidişimde
tahır bey sadece hamılelere değil herkese bakıyor kardeşiminde çikola<ta kistleri vardı çok şükür şuan hiçbir sorunu yok
çokgeçmiş olsun
ay nasıl heyecanlandım yakınımda böyle bir dr un olduğunu öğrenince bende pendikte oturuyorum.geçen hafta dr mun doğuma girmeyeceğini öğrendim bir haftadır dr arıyorum ama içime sinen kimseyi bulamadım..tavsiyelerinizle tahir beye gitmeye karar verdim haftaya gidicem..inşallah bende memnun kalırım burdan bende güzel şeyler yazarım
çok sevındım memnun kalmanıza kızlar
tahır bey benım doğumumu yaptırdı oğlum 3 haftalık oldu :)
selincee anlatsana normalmı doğum yaptın yoksa?çok sevındım memnun kalmanıza kızlar
tahır bey benım doğumumu yaptırdı oğlum 3 haftalık oldu :)
merhabalar Allah tamamına erdirsin hamileliğinizi...
Ben SSK lıyım muayne için 30 tl ödüyorum...
Doğum parasıda sezeryanla 500 tl yi bulduğunu söyledi doktorum.Normal doğum ücreti hakkında bir bilgim yok malesef...
merhaba kızlar
benım yavru 1 aylık oldu bıle ben anca yazıyorum umarım yardımcı olur yazdıklarım
hatane gördüğünüz üzere çok küçük çok hijyenık değil ama bana tahır beyın orda bulunması yetıyordu.ben herşeyı iyi düşünerek gıttım 2.kez o hastaneye önereceğim şu kı sadece kendınızı değil bebeğinizide düşünün olası durumlarda bebeğin küvöz parasını karşılamıyor ssk ve size günlük 1000 tl rakamla hastane size dönüyor sonrası ambulans gelıp bebeği alıyor benım başıma bu olay geldı çocuğumun yüzünü bile göremeden delta hospıtala mıs gıbı hastanenın bebek yoğun bakımına 1 gece yattım şifada tahır beyden bınbır ricayla ayrıldım bebeğimin yanına gıttım 1.haftanın sonunda yavruma koavuştum
sezeryan olucaklar gününüzü haftasonuına değil haftaiçine alın ne kadar sakın olursa o gün doktorunuz daha iyi ilgilenıor sızınle doğal olarak
sorusu olan yazsın arkadaşlar aklıma gelen bunlar şimdilik
genel aneztezi ile oldum cnmselincee, canım evrdiğin bilgiler için teşekkürler...
Benim tüm tereddülerimi yazmışsın... Hijyenik olmaması ve yeni doğan ünitesinin olmaması beni en korkutan şeyler.. ama Tahir beydende vazgeçmek istemiyorum.
Sen sezeryan genel anestesi ilemi oldun? Bebişin neden yenidoğan ünitesine girmesi gerekti?
Doğumun nasıldı ve sonrasında*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?