Sper Doktor Tahir Tosyal..Dragos ifa'da.

YA kızlar bu tahir bey yumurtlama sorunu vs. hastalıklarada bakıyormu acaba merak ettim... benim yumurtlma sorunum var adet düzensizliği kist falan var tedavi oluyorum ama bu doktoru çok övdüler ben biran önce sizler gibi anne olmak istiyorum lütfen sorun bende ona gelmek istiyorum ayrıca ücreti nekader ssklılara da bakıyormu ???? lütfen bilgisi olan cevap yazsın herkese sevgiler...

ssk lılara bakılıyor canım sanırım 35 tl ödedim son gidişimde
tahır bey sadece hamılelere değil herkese bakıyor kardeşiminde çikola<ta kistleri vardı çok şükür şuan hiçbir sorunu yok
çokgeçmiş olsun

çok teşekkür ederim canım eylülde gitmeyi düşünüyorum tahir beye... umarım derdime derman olur herkese sevgiler.opuyorumnanaktan

ay nasıl heyecanlandım yakınımda böyle bir dr un olduğunu öğrenince bende pendikte oturuyorum.geçen hafta dr mun doğuma girmeyeceğini öğrendim bir haftadır dr arıyorum ama içime sinen kimseyi bulamadım..tavsiyelerinizle tahir beye gitmeye karar verdim haftaya gidicem..inşallah bende memnun kalırım burdan bende güzel şeyler yazarım

Ben dr. tahir beye gittim muanesi süperdi insanı andınlatması bilgi vermesi harikaydı bakalım benimde derdime derman olacakmı ama gerçekten övdükleri kadar varmış:lepi:...

çok sevındım memnun kalmanıza kızlar
tahır bey benım doğumumu yaptırdı oğlum 3 haftalık oldu :)

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyütün.

Doğumunuz galiba sezeryanla oldu, hastanenin ameliyathanesi, anestesi doktoru ve doktorunuzun ameliyat sonrası tutumundan da bahsederseniz sevinirim.
Here, just read this opportunity I trust trading platform

merhabalar benim doktorumda tahir bey ve benimde doğumum 10 gün sonra inşallah... Doktorumuz çok iyi ama bende orda doğum yapmış birilerinden tecrübelerini paylaşmasını istiyorum...
Allah hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin...Bende tecrübelerimi sizlerle paylaşmak için yazarım inşallah oğluma kavuştuktan sonra....

merhaba bende 6 haftalık hamileyim. Hakkında olumlu görüşler duyduğum Tahir Beye gitmeye karar verdim.Muayene ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?Ben memurum herhalde anlaşması vardır hastanenin?Teşekkürler

merhabalar Allah tamamına erdirsin hamileliğinizi...
Ben SSK lıyım muayne için 30 tl ödüyorum...
Doğum parasıda sezeryanla 500 tl yi bulduğunu söyledi doktorum.Normal doğum ücreti hakkında bir bilgim yok malesef...

Cevabın için çok teşekkür ederim.Anladığım kadarıyla senin doğuma çok az bir zaman kaldı.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benimde sezeryan olucak.İlk doğumum sezeryan olduğu için.Doğum sonrası tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.

merhabalar bende 8aylık hamileyim doğuma 35 gün kaldı. hamileliğimin ilk ayında çok paralar verip birçok doktara gittim ama hiçbirinden memnun kalmadım. şimdi 7aydır tahir beye gidiyoruz çok memnunuz süper bir doktor konuşmana soru sormana gerek kalmıyor herşeyi en ince ayrıntısına kdr anlatıyor.. ablam ve birçok arkadaşımda onda doğum yaptı hepside tahir bey sayesinde çok rahat doğum yaptıklarını söylediler. allahın izniyle bizimde öyle rahat geçer inşallah. sigortayla normal doğum 270 sigortasız 500ü buluyor, sigortayla sezeryan 500 sigortasız yaklaşık 1000tl yi buluyor herkese duyrulur. merak edenlere hastaneyi eşimle birlikte gezdik doğumhane ve dogumdan snr aldıkları oda gerçekten çok küçük ve karanlık hiç beğenmedim ama tahir bey başka hastaneye yoğun olduğundan dolayı gelemiyormuş neyapalım artık idare edicez...

merhaba kızlar
benım yavru 1 aylık oldu bıle ben anca yazıyorum umarım yardımcı olur yazdıklarım
hatane gördüğünüz üzere çok küçük çok hijyenık değil ama bana tahır beyın orda bulunması yetıyordu.ben herşeyı iyi düşünerek gıttım 2.kez o hastaneye önereceğim şu kı sadece kendınızı değil bebeğinizide düşünün olası durumlarda bebeğin küvöz parasını karşılamıyor ssk ve size günlük 1000 tl rakamla hastane size dönüyor sonrası ambulans gelıp bebeği alıyor benım başıma bu olay geldı çocuğumun yüzünü bile göremeden delta hospıtala mıs gıbı hastanenın bebek yoğun bakımına 1 gece yattım şifada tahır beyden bınbır ricayla ayrıldım bebeğimin yanına gıttım 1.haftanın sonunda yavruma koavuştum
sezeryan olucaklar gününüzü haftasonuına değil haftaiçine alın ne kadar sakın olursa o gün doktorunuz daha iyi ilgilenıor sızınle doğal olarak

sorusu olan yazsın arkadaşlar aklıma gelen bunlar şimdilik

selincee, canım evrdiğin bilgiler için teşekkürler...
Benim tüm tereddülerimi yazmışsın... Hijyenik olmaması ve yeni doğan ünitesinin olmaması beni en korkutan şeyler.. ama Tahir beydende vazgeçmek istemiyorum.
Sen sezeryan genel anestesi ilemi oldun? Bebişin neden yenidoğan ünitesine girmesi gerekti?
Doğumun nasıldı ve sonrasında*

Merhaba,

Bebeğinize de, size de çok geçmiş olsun. Bebeğiniz beklenenden erken mi doğdu, bunun için mi küvözde kalması gerekti? Bir de doğum yaptığınız hastanede küvöz var ama ssk mı karşılamıyor?
Küvözde kalan bebeklerin 1. aylarını doldurduğunda göz doktorlarına gidip rop muayesi yapılması gerekiyor, lütfen en kısa zamanda bebeğinizi göz doktoruna götürüp damlalı gözdibi muayenesini yaptırın.

merhaba nergis bebeğim erken gelmedı solunum problemınden dolayı oksıjene bağlı kalması gerekıyordu
hastanennın bebek yoğun bakımı yok malesef bırtane küvözleri vardı 6 adımlık odalarında (2.katta yattığınız odaların sağında bebek odası dıye görürsünüz zaten )

genel aneztezi ile oldum cnm
bebeğimde solunum güçlüğü vardı
benım bebğimden önce bır bebek daha sevk edıldı deltaya
doğum ıyıydı sadece tek hatam haftasonuna almaktı çok yoğundu o gün

Merhaba Selince bende sırf Tahir beyden dolayı orda doğum yapıcam 29 ekimde inşallah... Şuan herşey normal gözüküyo bi aksilik yok ama tabi yoğun bakım ünitesi olmaması benide endişelendiriyo inşallah bi problem olmaz çünkü tatlı dilli doktorumuzu bırakmam imkansız... Eşimde şiddetle onu istiyo... 29 ekimden snr detayları size anlatırım... Görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…