bende olsam bırakmam tahır bey gıbı bırını :)Merhaba Selince bende sırf Tahir beyden dolayı orda doğum yapıcam 29 ekimde inşallah... Şuan herşey normal gözüküyo bi aksilik yok ama tabi yoğun bakım ünitesi olmaması benide endişelendiriyo inşallah bi problem olmaz çünkü tatlı dilli doktorumuzu bırakmam imkansız... Eşimde şiddetle onu istiyo... 29 ekimden snr detayları size anlatırım... Görüşmek üzere..
bende olsam bırakmam tahır bey gıbı bırını :)
bızım 40.günümüz dolluyor görüşücez 3 gün sonra inşallah
güzel haberlerını beklıyoruz canım
sağlıkla kavuşman dileğiyle...
merhaba arkadaşlar 11 gün önce bende genel anestezi sezeryan ile oğluşumu kucağıma aldım...
Genel olarak ben çok memnun ayrıldım hastaneden...
ınşallah sizlerde sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza...
Bu arada unutmadan hafta içi doğum yaptığım halde o gün çok yoğundu benle beraber 6 doğum oldu... hafta içi olması sakin oluyor anlamına gelmesin yani...
Tahir bey mükemmel pozitif biri...
arkadaşlar Allah ömür versin bebişlerinize sağlıkla.güle güle büyütün inşallah.çok sevındım memnun kalmanıza kızlar
tahır bey benım doğumumu yaptırdı oğlum 3 haftalık oldu :)
merhabalar,
ben 3 yıllık evliyim 1,5 senedir korunmuyorum üstelik eşim korundu bende değil buna rağmen bebişimiz olmuyo. pendikte oturuyorum. tahir beyi çok met etmişsin canım. peki ben gitsem nasıl olur? gerçi hiç erkek doktor a gitmedim :S napsam yaa ? tahir bey gebelik ile alakalı galiba. ? canım yardımlarını rica ederim.
Merhaba Tuyann hanım ben de iyi nir dr. arıyorum sizce TAHıR BEY nasıl benim rahatsızlığım erken menopoz yaşım henüz 26 olmasına rağmen kurtulmak istiyorum bu hastalıktan bilgi verirseniz sevinirim.33 haftalık hamileyim. Kontrollerim için devamlı medipole gittim. Doktorumdan memnunum ama doğum fiyatları yüksek ve evime uzak. Bende hem evime yakın hemde fiyat olarak uygun bi yer istiyordum. Araştırma yaptım. Burdakileri okudum. Doktoru görmeden tanımadan işte u benim doktorum dedim :) inşallah bi aksilik çıkmazda memnun kalırım. Hemen bu cumartesi için randevu aldım. Bakalım ne olacak. ızlenimlerimi paylaşırım.
Merhaba Tuyann hanım ben de iyi nir dr. arıyorum sizce TAHıR BEY nasıl benim rahatsızlığım erken menopoz yaşım henüz 26 olmasına rağmen kurtulmak istiyorum bu hastalıktan bilgi verirseniz sevinirim.[/Q
Hastanaden memnun kalmadım zaten kendi doktoruma gittikten sonra dr dan da memnun kalmadım. Tahir beyin bana söylediği herşeyi doktoruma ilettim. Aksine hiçbir sorunum olmadığını söyledi doktorum. Ve Allaha şükür gerçektende son ayıma girdim halen bi sorunum yok. Bence başka bi dr bul. Benim doktorumu sorarsan medipol hastanesi Seval Pataya gidiyorum. ılla Seval hanım a git demem. Sen bilirsin. Bu formda yazılanları oku. Kendin karar ver. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?