Sper Doktor Tahir Tosyal..Dragos ifa'da.

bende olsam bırakmam tahır bey gıbı bırını :)
bızım 40.günümüz dolluyor görüşücez 3 gün sonra inşallah
güzel haberlerını beklıyoruz canım
sağlıkla kavuşman dileğiyle...

Oooh BEBİŞİNİN KIRKI ÇIKTI KOCAMAN OLMUŞTUR ŞİMDİ MİS GİBİDE KOKUYODUR... ALLAH İSTEYEN DİLEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH... BENDE PERŞEMBE GÜNÜ GİTTİM TAHİR BEYE OĞLUM 2.653 kg OLMUŞ KEMİKLERİDE ÇOK GÜÇLÜ MAŞALLAH ŞİMDİ AYIN 22SİNDE ÇATI MUAYENESİNE GİTCEM İNŞALLAH NORMAL DOĞUM OLUCAK...

merhaba arkadaşlar 11 gün önce bende genel anestezi sezeryan ile oğluşumu kucağıma aldım...
Genel olarak ben çok memnun ayrıldım hastaneden...
ınşallah sizlerde sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza...
Bu arada unutmadan hafta içi doğum yaptığım halde o gün çok yoğundu benle beraber 6 doğum oldu... hafta içi olması sakin oluyor anlamına gelmesin yani...
Tahir bey mükemmel pozitif biri...

stellamrıs hayırlı uğurlu olsun bebeğin güle güle büyüt inşallah

sanısh valla mıs gıbı kokuyor kocaman oldu yavruşum ben doğumhaneye kameramı vermiştim sende tutuştur ordan bırının elıne bebeğinin ılk dakıkalrını çeksınler çok güzel oluyor

oğlum usg de 3550 çıktı tahır beyde demiştir 300-400 eksı düşünelım dıye 3100 doğdu boyunu hiç söylememişti bana 49 cmde boyuydu

merhabalar,
ben 3 yıllık evliyim 1,5 senedir korunmuyorum üstelik eşim korundu bende değil buna rağmen bebişimiz olmuyo. bende maltepedeki belki bilirsin caminin altında maltepe tıp polikliniğine gitmiştim orda rükiye hn var ona ilk kez muayene oldum önce akıntım ile ilgili ilaç verdi kullandım ve hemen rahim filmi çekmemiz lazım felan dedi. onun o tavrı sinirimi bozdu ilk kez jinekolojik muayene olduğumu söylememe rağmen , dinlemeden hemen 10 dk da muayene etti alltan bitti. bende doktor arıyoum . pendikte oturuyorum. tahir beyi çok met etmişsin canım. peki ben gitsem nasıl olur? gerçi hiç erkek doktor a gitmedim :S napsam yaa ? hemen film çekelim demesi çok üzdü beni tedavi fealn yapmadan usg rahim filmi demesi normalmi? paragöz birine benzettim çünkü film çok pahalı o yerde. kesin % alıyor doktor. yumurtalama izleme felan yapması lazım diye düşündüm önce. tahir bey gebelik ile alakalı galiba. ? canım yardımlarını rica ederim.

çok sevındım memnun kalmanıza kızlar
tahır bey benım doğumumu yaptırdı oğlum 3 haftalık oldu :)
arkadaşlar Allah ömür versin bebişlerinize sağlıkla.güle güle büyütün inşallah.

canım özelden yazmışsın cevapladım.Allah yardımcın olsun bir an önce bebişini sağlıkla kucağına al inşallah.yönlendirdiği bir doktor var bu durumlarda bizzat gördüm sevinenleri.Allah'ta seni sevindirsin inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
aylegül dediğin yerı bılıyorum..
tahır beye gıtmenı kesınlıkle tavsıye ederım cnm memnun kalıcaksın sende
dediği gibi yönlendiridği biri var ama ilkönce kendı bakar kontrollerını yapar en ince ayrıntısına kadar

Merhaba Arkadaşlar,
bir yakınım Medical Park'taki Sayın Serdar Koç' u önerdi.

Hastaneye gittiğimde çok güzel karşılandım. Yardımcı hostes doktorumun olduğu kata kadar bana eşlik etti. Kayıt işlemlerini yaptık. Ben gitmeden önce netten baktığımda doktorumu daha sert daha yaşca büyük bekliyordum aksi biri gibi gelmişti ve doktorumla yüzyüze geldim. Çok güleryüzlü,sabırlı,abi gibi biriydi. Çok ilgilendi. Uzunca hikayemden bahsettim. Sıra muayneye geldi beni o nefret ettiğimiz koltuğa oturtmadı yine vajinal muayne yapıldı ama sedyeye yattım ve doktorum hiç bir yerimi görmedi ve zaten her zamanda öyle yapmaya çalışırmış.

POLİKİSTİK OVER ve 17mm*17mm boyutunda miyonum var. Şekerim sınırda olduğu için hepsi birbirini tetiklermiş. 1.5 yıllık evli olduğum ve sadece 5 aydır korunmadığım için "Şubat' a kadar sizi rahat bırakacağım.Sende bu evrede kilo vereceksin.Şubat' a kadar gebelik görünmezse ufak bir operasyon ile onları temizleyeceğim.Ondan sonra 2 ay daha bırakacağım sizi yine gebelik görünmezse detaylı incelemeleri 1.5 - 2 ay içinde bitirir,inşallah gebeliğini kutlarız. Buarada eşinin sperm sayısı yeterli yalnızca hızı % 10 daha fazla olabilirdi ama sorun edilecek bir durum değil" dedi.

Serdar Bey' den çok hemde çok memnun kaldım. Umarım maddi olanaklarımda el verir ve bebeğimi Serdar Bey' in ellerinden teslim alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum.ilk kez Tahir beye gittim kesinlikle herkesin görüşlerine katılıyorum.herkes doktor olamaz.Tahir bey işini hakkıyla yapan biri,sorduklarınıza cevap veriyor,sohbet ediyor,hassas davranıyor. çok da babacan.ben bekarım bir takım ufak problerim için gittim ama benden tetkikler de istedi yani yalnızca kendi alanıyla ilgilenmiyor başka sorunlarını da dinliyor ya da başka bölümlere de sevk edebiliyor.Kadın doğum doktorlarında bence ilk aranan koşul güven.ve ben gayet rahat gittim Tahir beye.hiç sıkılmayın.kesinlikle her yönden tavsiye ediyorum.ve herkese de söylüyorum.hepinize sağlıklı günler diliyorum bebişlerinizle ailenizle beraber.

arkadaslar bu tahır tosyalı normal dogumumu daha cok yapıyor sezeryanımı
ben normal dogum yapan bır dr arıyorum
tahır beyde normal doguran arkadaslar varmı cevap verebılırlermı

33 haftalık hamileyim. Kontrollerim için devamlı medipole gittim. Doktorumdan memnunum ama doğum fiyatları yüksek ve evime uzak. Bende hem evime yakın hemde fiyat olarak uygun bi yer istiyordum. Araştırma yaptım. Burdakileri okudum. Doktoru görmeden tanımadan işte u benim doktorum dedim :) inşallah bi aksilik çıkmazda memnun kalırım. Hemen bu cumartesi için randevu aldım. Bakalım ne olacak. ızlenimlerimi paylaşırım.

Söylediğim gibi cumartesi günü randevuma gittim. ılk girişte işlemleri yapıp yukarı çıktım. Bekleme yeri çok havasız küçük ve basıktı. Burda söylendiği gibi hastalar yarım saatte bir çıkıyor muayeneden. Uzun sürüyor yani. Beklerken hastaneyi gezeyim dedim ve hiç beğenmedim. Çok küçük, bakımsız. Doktorun yanına girdim neyse. ılk önce yaptırdığım testleri ve tahlilleri gösterdim. Onları inceledi. Sonrada ultrasona aldı. Ultrason odasınıda görmeniz lazım. Herşey eski ve oda küçük. Ultrasonda plesanyanın aşağıda olduğunu bebekte reflü olduğunu suyumun azaldığıını söyledi. Tabi ben şok. Çünkü medipoldeki doktorum bunların hiçbirini söylemedi. Herşeyim normaldi en son kontrolüme kadar.plesanta previan var dedi. Kanaman olmazsa (plesantanın aşağıda olması kanamaya neden olurmuş) veya suyun daha azalmazsa normal doğum yoksa sezeryana alırız dedi. Ayrıca çok şaşırdığım bi durum daha oldu. Ben şuan en son adet tarihime göre 34 haftalık hamileyim. Ve bebeğim bugüne kadar hep önden gidiyordu. En son medipoldeki doktorum 20 gün önden gidiyor dedi. Belki genetik birşeydir benimde ablam 4.500 gr doğurdu oğlunu. Ama Tahir bey benim mayıs sonu değil nisan sonu doğum yapacağımı 8 aylık değil 9 aylık hamile olduğumu üstüne adet gördüğümü suyumun doğuma yaklaştığım için azaldığını söyledi. Anlamadım gitti yani. Bir gittim neler duydum. ışin garip tarafı plesanta previa varsa bende suyum azaldıysa yada doğum bu kadar yaklaştıysa hiçbir belirti vermez mi bunlar? Allahıma çok şükür çok güzel bi hamilelik gerçirdim. Cana yakın ve babacan bi doktor evet ama bilmiyorum bu kadar farklı şeyler duyduğumdan ve hastanenin o halini gördüğümden olsa gerek içim sıkıldı. Hiiiç ısınamadım. Yeniden medipole gitmeye doktorumla devam etmeye karar verdim.. Ablamda medipolde ve aynı doktorda doğum yaptı ve biz hiçbir sorun yaşamadık. Eşimde ben bu hastaneye hiç ısınamadım dedi. Doktor hakkında birşey diyemicem belki dedikleri gerçekten doğrudur. Bu hafta medipoldeki doktorumdan randevu aldım. Ve Tahir beyin dediklerini doktoruma ileticem. ınşallah herşey normaldir daha önceki gibi.

Son düzenleme:
Merhabalar herkese bende Tahir bey e gitmek istiyorum acaba memnun olan varmı? benim sorunum erken menopoz yaşım 26 olmasına rağmen iyi bir dr arıyorum sizce Tahirbey nasıl bi dr.

Merhaba Tuyann hanım ben de iyi nir dr. arıyorum sizce TAHıR BEY nasıl benim rahatsızlığım erken menopoz yaşım henüz 26 olmasına rağmen kurtulmak istiyorum bu hastalıktan bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben hamileliğimin 14. haftasındayım ve ilk günden beri tahir beye muayne oluyorum tek kelimeyle hayatımda gördüğüm en iyi doktor ayrıca söylenennin aksine hastane oldukça temiz hijyenik medipolle kıyaslamaya gerek olduğunu sanmıyorum medipolde acıbademle kıyaslanınca daha düşük seviyede bir hastane sonuçta.Ayrıca tanıdığım bir çok doktora danıştım Tahir bey için olumsuz tek bir yorum bile duymadım.Şiddetle tavsiye ederim anne adaylarına şu anda sskya normal doğum 450 TL Sezeryan 700 Tl bilginizea.s

Merhaba kızlar,
doğumu şerare moridi ile düşünüyorum dragos şifada. ama odaları nasıldır hastanenin bir bilgiye sahip değilim, bilen varsa normal odaları hakkında bilgi rica ederim. Odalar rahatlığı ve temizliği ile önemli bir konu.
Birde bana ssklı sezeryan fiyatına 1200 küsür demişlerdi mervecim, sende başka fiyat vermişsin. Drdan dra mı fark ediyor bu acaba? yoksa kafadan atıyormu adamlar

öncelikle şunu belirteyim.netteki yorumlara güvenerek gittim tahir beye.gebeliğimi hep o takip etti.ilk muaynede doğru bir karar verdiğimi düşünmüştüm.ama 16.haftamdan itibaren suyumun azlığından,plesantamın yaşlılığından dem vurdu.ben yine devam ettim,güvendim.hatta o kadarki bağırsaklarını deldiği hastayı görsem de kondurmak istemedim.gebeliğimin 34.haftasında bebeğime 2,6gr dedi,herşey yolunda dedi.2hafta sonra gittiğimde aynı usg de bebek için 2.4dedi.gelişim usg ye göre 4 hafta geri gözüküyordu.bir sıkıntı olup olmadığını sordum.bebek iyi ama ciğer gelişim iğnesi yapcaz dedi.nst istedi.nst nin bulunduğu doğumhaneye gittiğimde karşılaştığım manzara ilginçti.yoğğun bakım ünitesinde yatan bebeklerin hepsi 35 haftanın altında alınmış sezeryanla.anneler bir yerde çocuklar başka yerde.meğer bu bir stratejiymiş.onun yüzünden 37.haftamda dr değiştirdim.kesinlikle gitmeyin

ben de dün gittim tahir beye, hamile değilim ama artık bebek düşünüyoruz. kontrol amacıyla bir çok doktora gittim. ben de çok ama çok yoğun regl kanaması var. acıbademdeki habibe seyisoğlu bana rahimde polip var alalım rahat edersin dedi ben de baska bir doktora gideyim bakalım o ne diyecek diye methini duyduğum tahir beye gittim o da bambaska seyler söyledi rahmım y seklındeymıs polıp falan yok dedi gebe kalmak zormus ve düşük olabılırmıs. tahlıller ıstedi mr cektırdım bakalım ne olacak:44: benım asıl aklıma takılan tahır bey gerçekten diğer gittiğim doktorların göremediğini mi gördü diğerleri ne işe yarıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…