süprizzzzzkızlar bir de ben keçi boynuzunun spermlerin hareketlerini ve kalitesini arttırdığını duydum. seda sayanda bir profesör açıkladı . hiç bir şey yapmanıza gerek yok alıp kocalarınızın ellerine vereceksiniz hatır hatır yiyecekler.a.s.
yeşilözen canım birde erkeklerde en iyi sperm artırıcı baklagiller ve özelliklede bulgur çok faydalıymış bunu bize bi prof söyledi eşimdede aynı sorun vardı bayağı gelişme gördük biz.
arkadaşlar sigara ve alkol da spermlerin kalitesini düşürüyo. özellikle bira erkektekte spermleri öldürüyo .:sm_confused:
birde keçi boynuzunun tabletleri var eşim onu kullanıo.inşallah çocuklarımız çoğalır.a.s
arkadaşlar sigara ve alkol da spermlerin kalitesini düşürüyo. özellikle bira erkektekte spermleri öldürüyo .:sm_confused:
birde keçi boynuzunun tabletleri var eşim onu kullanıo.inşallah çocuklarımız çoğalır.a.s
canım bu tabletlerin adı ne.her eczanede varmıdır?bir de fıyat olarak ne kadar.cok soru sordum ama benım eşim keçiboynuzunun kendini de suyunu da pekmezini de agzına sürmedi.tadı hosuna gıtmıyor.belki tabletler işe yarar.