Sen neler kullanıyordun canım. Ibrahim saracoglunun topigi vardi. Adizeynep diye biri acmisti hepsi hamile kaldi hocanın macunuyla kizlar. Inşallah bizde güzel haberler veririz topigi inletiriz. Ayy çok istiyorum hepimiz hamis olalim inşallahben takviyelere başladığı günü not aldım toplam 23 gün olmuş.
inşallah canım benim. eşimi soruyorsun degıl mi canım ben şu an bişey kullanmıyorum.Sen neler kullanıyordun canım. Ibrahim saracoglunun topigi vardi. Adizeynep diye biri acmisti hepsi hamile kaldi hocanın macunuyla kizlar. Inşallah bizde güzel haberler veririz topigi inletiriz. Ayy çok istiyorum hepimiz hamis olalim inşallah
EveT canim esine birsey kull andırıyor musun diye sormuştum.inşallah canım benim. eşimi soruyorsun degıl mi canım ben şu an bişey kullanmıyorum.
Bunlar çok iyi bende alicaktim bunlardan ama esim macun yaptiracak. Hem macunu hem bunu kullansam fazla olur mu kiher sabah aç karna keçi boynuzu kürü.
- Gnc Coenzyme Q-10 Sabah 1 ad.
- New Life efa Balık yağı tableti 1ad.
- Gnc ginseng Sabah 1 tablet .
- gnc L-Arginin sabah-akşam 1 er tablet
- Solgar Antioksidant Formula sabah -akşam 1 er tablet
canım eşim aynı zamanda kiloda vermeye calıştıgı için macun istemedik biz bal vs.kilo yapar diye biz bunları uygun gördük. ikisi belki de fazla gelebilir karar sızın cnm. her ne kullanacaksanız şifa olsun inşallahBunlar çok iyi bende alicaktim bunlardan ama esim macun yaptiracak. Hem macunu hem bunu kullansam fazla olur mu ki
Sanki hepsini birden kullaninca birden iyilesecekmis gibi geliyor banacanım eşim aynı zamanda kiloda vermeye calıştıgı için macun istemedik biz bal vs.kilo yapar diye biz bunları uygun gördük. ikisi belki de fazla gelebilir karar sızın cnm. her ne kullanacaksanız şifa olsun inşallah
sabrımızın sonu selamet olacak inşallah canım. Rabbim elbetteki dualarımızı emeklerimiizi görüyor. geçen gün bir yazı okudum birazcık teselli olur diye paylaşmak istiyorum.Full of Love avatar33 ne bilim ya bi yanım tekrar uzun bi dönem test yapmadan duralım diyor.. Bi yanımda korkuyor ya tekrar düşüş olursa veya hiç işe yaramasa??!! 93gun sabretik gayret etik. Olacak dedik inandık. Sonuç ... o yüzden en fazla 1 ay daha geciktiririz testi.
Yine aynı ilaçlara devam edecez.
Keçi boynuzu kürü
Evicap günde 1tane
Arginmax men's sabah2 akşam2
Cakşır suyu ..
Allah yüzümüzü güldürsün bizlere katından temiz bir soy armağan etsin inşallah..
Sanki hepsini birden kullaninca birden iyilesecekmis gibi geliyor banabirsey sorucam canim ya sperm sayisini soylerken sadece 1ml icindekini mi soyluyorsunuz yoksa 3ml icindekini mi hesapliyorsunuz kafam karisti
amin inşallah canım. Sperm değeri çok farklılık gösteriyor birinde sıfır diğer testte milyonlarca çıkanlara çok şahit oldum ben . İnşallah bu kullandıklarımız şifa olur.Full of Love avatar33 ne bilim ya bi yanım tekrar uzun bi dönem test yapmadan duralım diyor.. Bi yanımda korkuyor ya tekrar düşüş olursa veya hiç işe yaramasa??!! 93gun sabretik gayret etik. Olacak dedik inandık. Sonuç ... o yüzden en fazla 1 ay daha geciktiririz testi.
Yine aynı ilaçlara devam edecez.
Keçi boynuzu kürü
Evicap günde 1tane
Arginmax men's sabah2 akşam2
Cakşır suyu ..
Allah yüzümüzü güldürsün bizlere katından temiz bir soy armağan etsin inşallah..
Iste o bayagi az bir milyonun altindaönemli olan 1 ml içindeki değer bunu söylemek gerek.Sizde bu kaç ?
amin inşallah canım. Sperm değeri çok farklılık gösteriyor birinde sıfır diğer testte milyonlarca çıkanlara çok şahit oldum ben . İnşallah bu kullandıklarımız şifa olur.
Topikin hayirli olsun canimm insallah herkesin derdine derman bulunurr
bir arkadaş başka topikte bunları yazmış. çok okumuş çok araştırmış bu özeti çıkarmış kızlar.
1) İyi bir multivitamin (çinko en az 15 mg, vitamin d içerecek ve selenyumda olaca) pahrmaton olur gnc olur veya solgar olur marka güvenilir olsun siz içindekilere bakın. sağlıklı ve canlı sperm vitality
2) L-Arginin (günlük en az 1000 en fazla 3000 mg) sayı
3) L-Carnitin veya Acetyl L-Carnitin (günlük en az 500 en fazla 4500 mg) hareketlilik + kısmen sayı
4) Coenzyme Q10 (günlük en az 50 en fazla 200 mg) morfoloji + sayı + kısmen hareketlilik
5) Doğal takviyeler (her gün öğünlerden sonra 1 tatlı kaşığı keçi boyunuzu özü, 1 akşam havuç suyu 1 akşam muz ve mümkünse sabahları kahvaltıdan sonra 1 tatlı kaşığ arı sütü-bal-polen-propolis karışımı)
Hepsini internetten alabilirsin ben GNC veya SOLGAR öneririm.
Iste o bayagi az bir milyonun altinda
nohutt kürüyle keçiboynuzu kürü bir arada kullanılabiliyor mu arkadaşlar...
nohutt kürüyle keçiboynuzu kürü bir arada kullanılabiliyor mu arkadaşlar...
Canim 7 8 kaşık nohutu on dk kaynatip suyunu kahvaltıda n sonra ve ogle yemeğinden önce veriliyormus canim saracoglunun kürücanım nohut kür şeklinde değilde haftada 2 kez yapmaya özen gösteriyorum aynı zamanda keçiboynuzu kürüde yapıyorum
bende bunu duymuştum hatta haşladığım nohutun suyunu saklamıştım. Yok artık dediCanim 7 8 kaşık nohutu on dk kaynatip suyunu kahvaltıda n sonra ve ogle yemeğinden önce veriliyormus canim saracoglunun kürü
Valla bende tirsiuorum dun isirgan corbasi yaptim adam fena olmamis dedi icti canım ama bana sorsan icilecek gibi degildibende bunu duymuştum hatta haşladığım nohutun suyunu saklamıştım. Yok artık dediiçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?