Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler..

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ... Tebrikler!!!...
L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
Arginmax women's kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkal suyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
Keçib.kürü .Arginmax men's .Çakşırsuyu. Evicap. Nohut. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

hoş geldin aramıza cnm. Sizde sayı ve diğer değerler nedir ? Ne zaman başladınız takviyelere.
hb canım sagol
bal ve inciri 72 gundur, ilaçları 53 gundur kullanıyoruz. proxeed 3.kutu bitmek üzere
Allah hepimizin yuzunu guldursun insaallah.
bol bol dua zikir cekiyorum onlarda cok rahatlatıyor beni.dua en etkili ilaç aslında Rabbim vesile kılsın kullandıklarımızı.
bu arada benim yumurtalıklar normalde cok fazla gelişiyor ama çok agrılı oluyor regl donemim.nisanda adet olursam eğer civanperçemi ve agnucaston hayıt hapı kullanmayı dusunuyorum.pek cok kişi olumlu sonuc almıs.
bir kaç kere bal çörekotu kürü yaptım incir yedim onlar kist yaptı.ki yapması normal ama yinede şu hayıtı kullanayım diyorum.
eşimin değerleri mlde 29 mil sperm,%29 ileri hız diğerleri normalmis drun dediğine gore

bunları kullanan arkadaş şimdi 27 haftalık hamile maaşallah

sağol teşekkür ederim. Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Sizlerin de önce göbüşleri sonra kucakları dolacak buna inanıyorum. Asla inanmaktan vazgeçmeyin. Rabbim büyüktür mucizeyi nasıl nerede nasip edeceğini hiçbirimiz bilemiyoruz.

Rabbim nasip etti şükürler olsun bu zamanlara geldim inşallah Rabbim yine nasip eder de hayırlı sağlıklı kucağıma alabilirim.

edit..

hb canım:) bilmem mi kelebekim ben seni takip ediyorum burda guzel haberlerini duymak istediğim kişilerin en basında geliyorsun.

Ay inşallah hepimizin başına bir sıpa
Sonunda buluştuk bir topigde..

Ahh canım bugun yazamadım. Bizde son durum varikosel 2. Derece ve tek tarafli cikmis. .bugunde kaynanami istiareye yatirdim ameliyat hayirlu olacak mi diye birsey görürse yazarim kızlar. Birde kan tahlili verdi ama hormonlar a bakildimi bilemiyorum. Eşim firsat bulupta dr gidemedi. Yadee senin akinti ne durumda

Bu arada kaynana Günlüğüm fena geçmiyor kizlar. Her gun bir komsu da pasta Börek günü yapiyoruz. Komsular bana moral vermek icin seferber olmus durumdalar. Kaynanam hepsini tembihlemis kimmse cocuktan bahsetmiyor uzulmeyim diye. Kiyamam. Ama her evvde ya hamile var ya çocuk. Sanirim yaslaniyorum hic kafam kaldirmiuor gürültü yü

Hadi hayırlısı olsun avatar33 ..belki de ameliyat sizin için iyi olur. Mutlaka gelişmeleri bildir.
Ben incir kürünü kestikten 2 gün sonra akıntı durdum. Artık adet belirtileri var. Zaten pek de ümitli değilim 2mil. Spermle

Benim tek duam bi kaç gün sonraki test için. AllahıM hayırlısı olanı nasip etsin diyorum ..yinede gönlüm istiyor ki bu işi doktorsuz halledelim. Yine aynı takviyelere devam etsek eşim için en iyisi olur. Öbür türlüsü hep stres

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ... Tebrikler!!!...
L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
Keçib.kürü .Arginmax men .Çakşırsuyu .Evicap. Nohut. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Ayy insallah canim artar emeklerin bosa çıkarmasın raBbim. Dualarım dasiniz. Bu arada kaynanam cok bir sey gormemis ama esimin bi salataya uzandigini salatayi tasirdigini görmüş. Bizde olumlu yorumladı k. Artik ameliyatla artacagini dusunmeye basladim. Bende ruyamda yeni bir test yaptırmış iz tum degerler artmış gördüm. Rabbim Hayır a çıkarsın. Umitlendim valla ne yalan soyleyim. Inşallah hersey guzrl olur.

Hadi inşallah aslında kaynananin rüyası olumlu ordan cesaret alınır aslında. Senin rüyana gelince, cok istediğin için öyle görmüş olabilirsin. Şimdi ameliyat ne zaman olur.

Hadi inşallah aslında kaynananin rüyası olumlu ordan cesaret alınır aslında. Senin rüyana gelince, cok istediğin için öyle görmüş olabilirsin. Şimdi ameliyat ne zaman olur.
Valla canim normalde hani iki hafta sonra gel yapayim demis ama iyu bir ddr bulmak lazim. Iste bulunca yapariz sanirim. Devlette yaptuririz ameliyatı da birde kaan hocaya mail aticam onun tavsiyesi ne gore hareket ederiz.

Valla canim normalde hani iki hafta sonra gel yapayim demis ama iyu bir ddr bulmak lazim. Iste bulunca yapariz sanirim. Devlette yaptuririz ameliyatı da birde kaan hocaya mail aticam onun tavsiyesi ne gore hareket ederiz.

Güzel bir yol çizmişsiniz. Mail atiktan sonra cevap gelirse bize de bildir çok merak ediyorum kaan hoca da ameliyat mi der

Arkadaslar bana yardımcı olur musunuz. Keçi boynuzu kürü nasıl uyguluyorsunuz. İnternette biraz araştırdım. Sabah akşam içilecek diyor ama. Hergün mü kaynatıcaz. kaynatınca sadece suyu mu içilecek. Sıcak veya ılık fark ediyor mu. Suyunu kaynatınca keçi boynuzunu atacak mıyız

amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…