- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
içini ferah tut cnm inşallah sonuçlar iyi çıksın. Randevudan önce bir mail atın bakalım ne diyecek ? Tabi inşallah gerek kalmaz da.Düşüş olursa veya ayni sonuç alırsak önümüzdeki test sonucunda ozaman eşim kaan Aydos için randevu alacak.
Eğer yükseliş olursa aynı programa devam ... Inşallah takviyeler devam ederiz. Ben eşimin stresli bi döneme girmesini hiç istemiyorumsanki daha kötü olacakmış gibime geliyor.
Hoşgeldın canım.. Bence ilk testeredişli aslanpencesını kullanmalısın. Ibrahım saraçoğlu sıtesınde tarıfı verıyor ben hıc yapmadgn ıcın nasl yapldıgnı blmıyorum. O kur bıttgnde bıdahakı adetnde sogan kurune başla. Sogan kuru 2 ay suruyo. Ilk adettn 2 gun snra başlıyosun 15 gun yapıyosn snra bırakıyosn bıdahakı ay adetıne 10 gun kala başlayıp 10 gun yapıyosn yıne sabah akşam bu sogan kuru. Sonrakı ay yada bu ıkı sogan kuru arasndakı vakıtte ıncır kuru uygulamanı tavsıye ederım. Birçok kışı bunlardan fayda bulup yumurtlaması normale gırdı..ben geldim ama benim eşimde değil sorun bende yumurtlama olmuyor yumurta var ama hamile kalacak boyuta gelmiyor 2 yıldır hiç korunmadım işin kötü tarafı evlenmeden önce herşey normaldi evlendim hepsi karıştı. yumurtlamak için ne yapmalıyım....
Hosgeldin canim. Ben yumurta büyütmek icin incir kuru catlatmak icin havuc kurunun uygulanması gerektiğini biliyorum canım bunlari denedin miben geldim ama benim eşimde değil sorun bende yumurtlama olmuyor yumurta var ama hamile kalacak boyuta gelmiyor 2 yıldır hiç korunmadım işin kötü tarafı evlenmeden önce herşey normaldi evlendim hepsi karıştı. yumurtlamak için ne yapmalıyım....
ben geldim ama benim eşimde değil sorun bende yumurtlama olmuyor yumurta var ama hamile kalacak boyuta gelmiyor 2 yıldır hiç korunmadım işin kötü tarafı evlenmeden önce herşey normaldi evlendim hepsi karıştı. yumurtlamak için ne yapmalıyım....
O hmemn razi olmus canim iki hafta sonra gel ameliyat edeyim demis dr. Eve gidince ikna etmeye caliscam baska dr gidelim diyeavatar cnm eşin ameliyat olmaya niyetli mi ki? Her varikosele dr. ameliyat demiyor.
O
O hmemn razi olmus canim iki hafta sonra gel ameliyat edeyim demis dr. Eve gidince ikna etmeye caliscam baska dr gidelim diye
O
O hmemn razi olmus canim iki hafta sonra gel ameliyat edeyim demis dr. Eve gidince ikna etmeye caliscam baska dr gidelim diye
ben geldim ama benim eşimde değil sorun bende yumurtlama olmuyor yumurta var ama hamile kalacak boyuta gelmiyor 2 yıldır hiç korunmadım işin kötü tarafı evlenmeden önce herşey normaldi evlendim hepsi karıştı. yumurtlamak için ne yapmalıyım....
NELER YAPMADIMKİ İLAÇLAR FALAN HİÇBİRİ 17MM YUKARI GEÇMEDİ.... YUMURTLADIĞIMI NASIL ANLARIM ACABA YA BİRDE YUMURTLAMA PROBLEMİ OLAN BİRİNİN ADET DÜZENSİZLİİ OLMAZ MI BENİM 28 GÜNDE BİR OLUYORUM...Hoşgeldin canım. Indir kürü yapmışmiydin?
yumurtlama testleri var mutlaka onlardan edin .NELER YAPMADIMKİ İLAÇLAR FALAN HİÇBİRİ 17MM YUKARI GEÇMEDİ.... YUMURTLADIĞIMI NASIL ANLARIM ACABA YA BİRDE YUMURTLAMA PROBLEMİ OLAN BİRİNİN ADET DÜZENSİZLİİ OLMAZ MI BENİM 28 GÜNDE BİR OLUYORUM...
ONLARDAN YAPIYORUM AMA HİÇ POZİTİF OLMADI BU AKŞAM YİNE YAPACAĞIMyumurtlama testleri var mutlaka onlardan edin .
ONLARDAN YAPIYORUM AMA HİÇ POZİTİF OLMADI BU AKŞAM YİNE YAPACAĞIM
sağol Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben 3.tedavime başlayacakken kendiliğinden hamile kaldım. Rabbime bunun için binlerce kez şükürler olsun. çakşır kökü suyu,keçi boynuzu neler denedim neler. Hamile kalmadan 1 ay önce tabi ki Rabbim ol dedi sonra da gnc den aldıklarımın yararı oldu diye düşünüyorum.
eşim gnc den l-arginine 1000mg günde 1 kez, Quenzyme Q10 günde 1 kez, sabahları aç karna keçi boynuzu özü akşam yatmadan da keçi boynuzu pekmezi
bende gnc den arginmax woms günde 1 adet kullandım.
dilerseniz sizde deneyin. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbişey yok. Öncelikle duanızı asla esirgemeyin Rabbimden istemekten vazgeçmeyin. Canı gönülden diliyorum Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı nasip etsin ve kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
canım benide ekle
eşim için kullandıklarım(proxeed plus, arı sutu bal polen propolis karısımı,evicap ve zeytinyagında bekletilmis incir)
birde saglıklı beslenmeye dikkat edioruz özellikle bol yesillik,bol kuruyemis tuketiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?