- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlu umutlu yaşların olsun canım. doğru söylüyorsun hamd edecek çok şeyimiz var. gelecek yıl doğum gününde bebeğinde yanında olur inşallahh.Kızlar bugün benim doğumgünüm..ve Tüp bebek tedavisinden tam bir sene geçmiş olacak.. farketim ki ,ve sizinle de paylaşmak istediğim herşeye rağmen eşimle mutlu olabildiğimiz için Rabbime sükrediyorum .. sizde elinizde olanlara tekrar göz atın, inanin bir moral oluyor ki herşeye rağmen elhamdüllilah diyeceksiniz .. ve azimle kürlere vs. tutunacaksiniz..
mutlu umutlu yaşların olsun canım. doğru söylüyorsun hamd edecek çok şeyimiz var. gelecek yıl doğum gününde bebeğinde yanında olur inşallahh.![]()
Ooo masallah maşallah super spor insani rahatlatiyo.Sağol canım.. inşallah hepimizin başına en yakın zamanda.
Bende takvim yapmıştım 1aylik çok iyi oluyor sonra da ödülendiriyordum sevdiği bir yemekle filan. Çünkü aynı zamanda diyet yapıyordu ve spora gidiyordu..
Bu arada eşim yine spor salona yazdırdı kendini hedef 75..![]()
Kelebek nice senelere canım inşallah bir daha ki yaşını yavrunla eşinle kutlarsın![]()
tatlım teşekkür ederim... hırslandım... tüp bebek yaptırdığımda asla kötü düşünmemiştim.çok inanmıştım pozitif çıkacağına o sıralar eşim çok korkmuş. eğer olmazsa benım bunalıma gireceğimi düşünmüş hep. ben evde "ya olmazsa" lafını dahi ettirmiyordum. hep iyiyi çağırdım ve pozitif oldu. şimdide böyle olsun istiyorum. yenicem bu kısırlığı... tek hedefim oldu. aksini düşünürsem yapamamavatar canım senin çabanda maaşallah valla![]()
tatlım teşekkür ederim... hırslandım... tüp bebek yaptırdığımda asla kötü düşünmemiştim.çok inanmıştım pozitif çıkacağına o sıralar eşim çok korkmuş. eğer olmazsa benım bunalıma gireceğimi düşünmüş hep. ben evde "ya olmazsa" lafını dahi ettirmiyordum. hep iyiyi çağırdım ve pozitif oldu. şimdide böyle olsun istiyorum. yenicem bu kısırlığı... tek hedefim oldu. aksini düşünürsem yapamam.
Günaydın canım. Cumaniz mübarek olsun. Geçmiş doğum gunun de kutlu olsun. Yogunluktan giremedim dun. Biraz geç oldu![]()
Inşllah faydası olur tabı canım..Ben de yapmak istiyorum ama yağmuru nasıl biriktirecegim bilmiyorum . eşim içmez ben icsem fayda eder mi ki