Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir

●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 whiterose00 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

20150409_201037.webp
evet kizlar takvim yaptim. Ne yedirdigim ne icirdigim belli olsun diye. Çok da cirkin bi takvim olmuş ama islev önemli. Bebeğim olursa yillar sonra gostericem bunları... senin icin nelere katlandım dicem :KK15::KK68:

Kızlar bugün benim doğumgünüm:KK22:..ve Tüp bebek tedavisinden tam bir sene geçmiş olacak.. farketim ki ,ve sizinle de paylaşmak istediğim herşeye rağmen eşimle mutlu olabildiğimiz için Rabbime sükrediyorum .. sizde elinizde olanlara tekrar göz atın, inanin bir moral oluyor ki herşeye rağmen elhamdüllilah diyeceksiniz .. ve azimle kürlere vs. tutunacaksiniz..
mutlu umutlu yaşların olsun canım. doğru söylüyorsun hamd edecek çok şeyimiz var. gelecek yıl doğum gününde bebeğinde yanında olur inşallahh. :KK33:

mutlu umutlu yaşların olsun canım. doğru söylüyorsun hamd edecek çok şeyimiz var. gelecek yıl doğum gününde bebeğinde yanında olur inşallahh. :KK33:

Sağol canım.. inşallah hepimizin başına en yakın zamanda.
Bende takvim yapmıştım 1aylik çok iyi oluyor sonra da ödülendiriyordum sevdiği bir yemekle filan. Çünkü aynı zamanda diyet yapıyordu ve spora gidiyordu..

Bu arada eşim yine spor salona yazdırdı kendini hedef 75.. :21:

Sağol canım.. inşallah hepimizin başına en yakın zamanda.
Bende takvim yapmıştım 1aylik çok iyi oluyor sonra da ödülendiriyordum sevdiği bir yemekle filan. Çünkü aynı zamanda diyet yapıyordu ve spora gidiyordu..

Bu arada eşim yine spor salona yazdırdı kendini hedef 75.. :21:
Ooo masallah maşallah super spor insani rahatlatiyo.

Kelebek nice senelere canım inşallah bir daha ki yaşını yavrunla eşinle kutlarsın :KK68:

avatar canım senin çabanda maaşallah valla :KK55::KK9::KK9::KK9::KK9:

avatar canım senin çabanda maaşallah valla :KK55::KK9::KK9::KK9::KK9:
tatlım teşekkür ederim... hırslandım... tüp bebek yaptırdığımda asla kötü düşünmemiştim.çok inanmıştım pozitif çıkacağına o sıralar eşim çok korkmuş. eğer olmazsa benım bunalıma gireceğimi düşünmüş hep. ben evde "ya olmazsa" lafını dahi ettirmiyordum. hep iyiyi çağırdım ve pozitif oldu. şimdide böyle olsun istiyorum. yenicem bu kısırlığı... tek hedefim oldu. aksini düşünürsem yapamam :KK12:.

tatlım teşekkür ederim... hırslandım... tüp bebek yaptırdığımda asla kötü düşünmemiştim.çok inanmıştım pozitif çıkacağına o sıralar eşim çok korkmuş. eğer olmazsa benım bunalıma gireceğimi düşünmüş hep. ben evde "ya olmazsa" lafını dahi ettirmiyordum. hep iyiyi çağırdım ve pozitif oldu. şimdide böyle olsun istiyorum. yenicem bu kısırlığı... tek hedefim oldu. aksini düşünürsem yapamam :KK12:.

:KK31::KK71::KK9: maşallah ümitsiz olmak yok..

Hayırlı sabahlar vede cumalar kızlar:KK36:

Günaydın canım. Cumaniz mübarek olsun. Geçmiş doğum gunun de kutlu olsun. Yogunluktan giremedim dun. Biraz geç oldu ;)

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir

●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 whiterose00 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Hepinize tebrikler hanımlar inanç azimle başaramayacağımız ne var ki bu dünyada Rabbimin izniyle inşallah.

Back
X