- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yağmur olayını eşime anlattım anlatmaz olaydım onca pislik var havada onumu bana içireceksin yani dediiçireceğim haberi bile olmayacak
tabi biriktirebilirsem. Pek bir fenayım yaw
![]()
Aman nerden bilecekler cay bile demlerim o suyla ah bi yagsayağmur olayını eşime anlattım anlatmaz olaydım onca pislik var havada onumu bana içireceksin yani dediiçireceğim haberi bile olmayacak
![]()
Bugününm temizlikle geçti canlarim. Yarin misafir gelecek. Iyikide gelecek kurtlanacakmisimBugün nasılsınız kader dostlarım sayfayı canlandıralım sohbetler edelim havamız dağılsın değil mi ama![]()
Slm yağmur olayı derken nasıl yani napcaniz ki ne işe yarıyor?yağmur olayını eşime anlattım anlatmaz olaydım onca pislik var havada onumu bana içireceksin yani dediiçireceğim haberi bile olmayacak
![]()
75. Sayfada bir paylaşım var canım orda uzun uzun yazıyor tatlım. Bebis icin yapicaz..Slm yağmur olayı derken nasıl yani napcaniz ki ne işe yarıyor?![]()
Bugününm temizlikle geçti canlarim. Yarin misafir gelecek. Iyikide gelecek kurtlanacakmisim![]()
Çok saldim ben kendimi yaaa icimden temizlik yapmak gelmiyrdu. Ah su misafir nelere kadir. Mis gibi olduEvet uzun aradan sonra misafir ağırlamak eve yarıyorbende farkındayım
![]()
Çok saldim ben kendimi yaaa icimden temizlik yapmak gelmiyrdu. Ah su misafir nelere kadir. Mis gibi oldu![]()
Yağmuru mu içmeyeçek ya aaa aşk olsun valla hemde okunmuş su..
bi yolunu bulup içiririm benAman nerden bilecekler cay bile demlerim o suyla ah bi yagsa![]()
sana da cnmHayırlı geceler canlar
![]()
Teşekkürler canim çok dusuncelisin