- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar hanımlar![]()
Sanada iyi akşamlar canım. Havalar bi bozuluyor bi iyi oluyor dengem bozuldu.
Sen nasılsın![]()
bana dr iki adet geçir 3. ye gel demişti. bir adet dönemı daha atlatsan iyi olur sankıcnm kürtajdan sonraki 2.ci adetimde dondurulmuş transferi erken mi acil cvp istiorm??
histereskopi oldum cnm amabana dr iki adet geçir 3. ye gel demişti. bir adet dönemı daha atlatsan iyi olur sankı
ya bılmıom kafam çok karışıkbana dr iki adet geçir 3. ye gel demişti. bir adet dönemı daha atlatsan iyi olur sankı
aynen bende kotuyum biraz dun deniz kenarina gitik bir suru bebek cocuk gordum icim burkuldu![]()
ne kadarlık kürtaj oldun canımya bılmıom kafam çok karışık((beklesem mı kı
daha kalp atışı duyulmamıştı 4.5 haftalıktıne kadarlık kürtaj oldun canım
hımmm bir adet geçirdiysen henüz erken canım. yeniden onu karnında hissetmek istiyorsundur seni çok iyi anllıyorum ama rahminde toparlanması lazım. dr ne kadar sonra gel dedi sana. bnımkı iki ay geçsin demişti.daha kalp atışı duyulmamıştı 4.5 haftalıktı
mart kürtaj o ay adet olmadım.nisan birinci adet..mayıs adeti ikinci adet oluorhımmm bir adet geçirdiysen henüz erken canım. yeniden onu karnında hissetmek istiyorsundur seni çok iyi anllıyorum ama rahminde toparlanması lazım. dr ne kadar sonra gel dedi sana. bnımkı iki ay geçsin demişti.
hazır hissediyorsan başla canım. ben şubatta kürtaj oldum ilk adetim henüz gelmedimart kürtaj o ay adet olmadım.nisan birinci adet..mayıs adeti ikinci adet oluor
cnm bende mersınlıyım..şu necip öztürk tüp bebek merkezınde yaptrdımhazır hissediyorsan başla canım. ben şubatta kürtaj oldum ilk adetim henüz gelmedi![]()
bende mersinde yaptıracaktım ama taşındık biz antalya özel tüp bebekte yaptırdım. ıvf mi ımcı mı yaptırdınız? kaç tane daha dondurulmus var? kaliteleri nasıl? çok soru sordumcnm bende mersınlıyım..şu necip öztürk tüp bebek merkezınde yaptrdım
6 tane var daha doktor çok sağlıklı dedi mikro enjeksıyon yoolubende mersinde yaptıracaktım ama taşındık biz antalya özel tüp bebekte yaptırdım. ıvf mi ımcı mı yaptırdınız? kaç tane daha dondurulmus var? kaliteleri nasıl? çok soru sordum![]()