Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi şükür canım iste biraz üzülüyorum. Biraz düşünüyorum bekliyoruz hayırlı bi sonuç almak için
Rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin reglini bekliyorsun değil mi cnm sen ? Daha dpğrusu beklemiyorsun :)

Günaydın Kızlar .evt cnm kelebek 47 mayısın 8 i gibi bakalim hayırlısı olsun

günaydın hanımlar , dün gündüz iş yoğunluğu arkasından validemlere gittik orada yoğunluk derken , yogun bi şekilde uyudm. nasıl güzel rüyalar gördüm yhaaaa anlatamam ,,, kendiliğimden hamile kalmışım . evde test yapıyorum birz silik çizgi hamilesin diyorlar ailemden bi kaç kişi ben tabi uçuyorum sonra akşam kesinmi diye tekrar yapıyorum baya baya o iki çizgicik oluşuyor. hayretler içinde kalıyorum. eşimle şaşkınız hemen mı faydası oldu nasıl yani daha yeni başladık takviyelere falan diyoruz.:KK60:
allahım allahım öyle mutlu uyandım ki anlatamam:KK36::KK36:

ve dün yeni kitap aldım severim okumayı , BİLAL CİVELEK -- ALLAH A BIRAK OLMUŞ BİL -- bi nevi terapi içerikli
sizler ne okuyorsunuz

günaydın hanımlar , dün gündüz iş yoğunluğu arkasından validemlere gittik orada yoğunluk derken , yogun bi şekilde uyudm. nasıl güzel rüyalar gördüm yhaaaa anlatamam ,,, kendiliğimden hamile kalmışım . evde test yapıyorum birz silik çizgi hamilesin diyorlar ailemden bi kaç kişi ben tabi uçuyorum sonra akşam kesinmi diye tekrar yapıyorum baya baya o iki çizgicik oluşuyor. hayretler içinde kalıyorum. eşimle şaşkınız hemen mı faydası oldu nasıl yani daha yeni başladık takviyelere falan diyoruz.:KK60:

ve dün yeni kitap aldım severim okumayı , BİLAL CİVELEK -- ALLAH A BIRAK OLMUŞ BİL -- bi nevi terapi içerikli
sizler ne okuyorsunuz
Hayra çıksın inşallah rüyan :anneadayı::nazar: Kitabın adı bile umut verdi bana :)

günaydın hanımlarr. Bugün evde bir dünya iş beni bekliyor kışlıklar kalkacak vs:(

günaydın canlar...
kasık ağrılarımla, tatlı tatlı karın ağrılarımla başbaşayım bugün. siz adet olmamayı beklerken ben gelsin istiyorum. gelsinde artıkiçim rahatlasın diyorum ama glen giden yok. :::::::::::::::(

günaydın canlar...
kasık ağrılarımla, tatlı tatlı karın ağrılarımla başbaşayım bugün. siz adet olmamayı beklerken ben gelsin istiyorum. gelsinde artıkiçim rahatlasın diyorum ama glen giden yok. :::::::::::::::KK43:
geçmiş olsun cnm. bende beklemedeyim gelen giden yok . gelsin de bende sogan suyuna başlasaydım :(

neden böyleleriyle arkadaşlık yaıyorsun canım. senin yükün sana yeter. derdine dert ekleme. üzerinden beslenenlere izin verme lütfen. çıkar öyle arkadaşlarını hayatından. bak göreceksin kuş gbi hafiflersin. ve inan bna kaybeden sen olmazsın.o olur. arkana dön bak geride bıraktıkların illaki olmuşlardır ve herkesin geride bırakılmak için bir nedeni vaardır. sana iyi gelselerdi geride kalmazlardı. bu arkadaşınında mazide yer alma zmanı gelmiş bence.
Cok yumuşak gonulluyum arkadasim kalp kirmakdan kacinirim ama 2 debi alıntı örnekler atması çok kırıcı halbuki kendi de çok akilli gorunu

sizler ne okuyorsunuz
Ahhh rüyalar bende hep ikiz bebek görüyorum her defasında ayni bebekler biliyorum olacak ama ruyalarda beynimizin bize oynadığı bir oyun kapılmayın rüyalara arkadaşlarım bebeğim oldukden sonra gördüklerim hattını aştı umutlanmayin rüyaya Rabbim rüyada değilde gerçek hayatta yasatsin mutlulugu

Back
X