Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

harika azimli biri daha

keçiboynuzu kürü uygulaya arkadaşlar. ilk bir hafta sabah akşam sonraki günler tek öğün mü verdiniz.

geçmiş olsun cnm. burada yol arkadaşıyız hepimiz. inşAllah Rabbimin izniyle çaremizi devamızı bulacağız. bende de var pco. hiç soğan kürü denedin mi cnm kendine

evet canım aynen öyle yapıyoruz. diğer günler gece yatarken ver.
teşekkür ederim cnm bizim bir hafta oldu artık tek gece yatarken vereyim. peki hergün taze hazırlıyorsun değil mi örneğin 1.5 su bardağı suya 4. 5 keçiboynuzumu kırıp atıyosun. yani normalin yarısı

Esin bunları yiyip iciyorsa helal olsun valla. Bizimki mız mız keciboynuzu kurunu zor uyguluyoruz. İki hafta sonra uç ay olacak kure başlayalı. Devam etsem sakıncası olur mu ki

Masallah listen guz l.bnde de PKo vr bizde bir ay önce öğrendik sperm düşüklüğü ama bu kdr sıkı program yapmiyoruz

pco lular ben sogan artı saracoglunun aslan pençesi cayını getırttım adetlerim düzene girdi hiç düzenli olamıyodum tavsiye ederim

arkadaşlar bu program da sizce yanyana içilmemesi gereken bişey var mı
ben yeniyimm bu konularda anlamıyorum. Bnde soğan kurunu demedim ama 2 aydr düzenli oluyorm klomn kullaniyodm bu ay ara verdik tedaviye cyglo diye. Bi ilaç kullanıyorum simdi

teşekkür ederim cnm bizim bir hafta oldu artık tek gece yatarken vereyim. peki hergün taze hazırlıyorsun değil mi örneğin 1.5 su bardağı suya 4. 5 keçiboynuzumu kırıp atıyosun. yani normalin yarısı
aynen öyle canım. keçiboynuzlarını biz çekiçle iyice kırıp parçalıyoruz kızlarla. özü çok iyi çıkıyor o zman. tavsiye ederim.

arkadaşlar bu program da sizce yanyana içilmemesi gereken bişey var mı
tatlım programın harika yalnız kafamda şöyle bir soru işareti oluştu. bu çaylar her gün için biraz fazla değil mi kocanın karaciğerini yorabilir. senin yerinde olsaydım da her birini ya on gün ya da birer hafta kullanıp ötekine geçerdim. onun dışında zaten diğerleri normal takviyeler. hiçbirinden bir zarar gelmez. haftada bir çeşit çayla birlikte cakşırı versen olabilir ama hepsiyle ağır olabilir.
ama arkadaşlarım ne düşünür bi onlarında fikrini al.
kurt üzümü internetten sipariş vebiliyorsun canım. gojjyberryburada.com adresinden iğdeyi aktardan bulursun. pazarlardada var. bu program çok güzel yanında sana tavsiyem e vitamini kullandırman.gnc den 200 lük tavsiye ediyor saraçoğlu.

nesli özellikle akşamları hem pekmez hem keçiboynuzu özü hem kürü birde çakşır suyu. Kesinlikle çok fazla keçi oynuzunu sabahta veriyorsun sanırım yada farklı bir marmelat mı emin olamadım .Eşin kaç kilo biraz fazla mı olur valla emin olamadım ben. Ben çok şey yediriyorum diye düşünürken sen rekora gidiyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…