- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
arkadaslar pco hastasıyım esimde altı ay önce sperm dusuklugu problemi olduğunu ogrendık tabı şokkk.sonra hemen kaan hocadn randevu aldık %33 hasar dna .basladık tedaviye 3 ay okadar çok şey kullandıkki degısen bişey olmadı.kaan hoca varikosel ameliyatı dedi hasar varikoselden kaylanmış olabiilir dedi 1hafta önce ameliyat oldueşim 20 gündür takviyeleri bırakmıştım tekrar başladım bu arada spermler ml de 200 bin ile 5.000.000 arasında degişiyo çok değişken çok azimliyim bırakmam işin peşini allahın izniyle.tek sıkıntım takviyelerim çok bunlar birbirine etki ederde yan etki oluştururmu die korkuyorum
paylaş lütfen ?takbiyeleri sizle paylaşıyım sizde yorulayın arkadaşlar
oh oh ohhh maşallah güle güle mutlu günlerde kirlet canım.çoğu bitti kalanı da yarına bıraktım
evet canım aynen öyle yapıyoruz. diğer günler gece yatarken ver.keçiboynuzu kürü uygulaya arkadaşlar. ilk bir hafta sabah akşam sonraki günler tek öğün mü verdiniz.
geçmiş olsun cnm. burada yol arkadaşıyız hepimiz. inşAllah Rabbimin izniyle çaremizi devamızı bulacağız. bende de var pco. hiç soğan kürü denedin mi cnm kendinearkadaslar pco hastasıyım esimde altı ay önce sperm dusuklugu problemi olduğunu ogrendık tabı şokkk.sonra hemen kaan hocadn randevu aldık %33 hasar dna .basladık tedaviye 3 ay okadar çok şey kullandıkki degısen bişey olmadı.kaan hoca varikosel ameliyatı dedi hasar varikoselden kaylanmış olabiilir dedi 1hafta önce ameliyat oldueşim 20 gündür takviyeleri bırakmıştım tekrar başladım bu arada spermler ml de 200 bin ile 5.000.000 arasında degişiyo çok değişken çok azimliyim bırakmam işin peşini allahın izniyle.tek sıkıntım takviyelerim çok bunlar birbirine etki ederde yan etki oluştururmu die korkuyorum
teşekkür ederim cnm bizim bir hafta oldu artık tek gece yatarken vereyim. peki hergün taze hazırlıyorsun değil mi örneğin 1.5 su bardağı suya 4. 5 keçiboynuzumu kırıp atıyosun. yani normalin yarısıevet canım aynen öyle yapıyoruz. diğer günler gece yatarken ver.
ben yeniyimm bu konularda anlamıyorum. Bnde soğan kurunu demedim ama 2 aydr düzenli oluyorm klomn kullaniyodm bu ay ara verdik tedaviye cyglo diye. Bi ilaç kullanıyorum simdiarkadaşlar bu program da sizce yanyana içilmemesi gereken bişey var mı
aynen öyle canım. keçiboynuzlarını biz çekiçle iyice kırıp parçalıyoruz kızlarla. özü çok iyi çıkıyor o zman. tavsiye ederim.teşekkür ederim cnm bizim bir hafta oldu artık tek gece yatarken vereyim. peki hergün taze hazırlıyorsun değil mi örneğin 1.5 su bardağı suya 4. 5 keçiboynuzumu kırıp atıyosun. yani normalin yarısı
havuç kürüne geçmeyecek misin canım.Esin bunları yiyip iciyorsa helal olsun valla. Bizimki mız mız keciboynuzu kurunu zor uyguluyoruz. İki hafta sonra uç ay olacak kure başlayalı. Devam etsem sakıncası olur mu ki
tatlım programın harika yalnız kafamda şöyle bir soru işareti oluştu. bu çaylar her gün için biraz fazla değil mi kocanın karaciğerini yorabilir. senin yerinde olsaydım da her birini ya on gün ya da birer hafta kullanıp ötekine geçerdim. onun dışında zaten diğerleri normal takviyeler. hiçbirinden bir zarar gelmez. haftada bir çeşit çayla birlikte cakşırı versen olabilir ama hepsiyle ağır olabilir.arkadaşlar bu program da sizce yanyana içilmemesi gereken bişey var mı
aynen öyle canım. keçiboynuzlarını biz çekiçle iyice kırıp parçalıyoruz kızlarla. özü çok iyi çıkıyor o zman. tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?