Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla izinden gelince başlayacaktık
Ama izinde iptal oldukça moral sıfır. Içimden gelmiyor şimdi birşeyleri yapmak. Izine çok ihtiyacım vardı:KK43:
Herşeyden vardır bi hayır canim ole düşünme moralini bozma esin deuzulur ozaman

Sirf biusebepten evde durmak istemiyorum. Calismak istiyorm. kaldiramiyorum artik. Sorduklarinda yok bebek diyorm.ama bu sorular zamanla cogaliyor.Esimin sorunu olduğunu kimse bilmiyor. Bende problem dedim. Esim boyle bisey dememe kizsada . Onun psikolojisi cok onemli benim icimln.

Helal olsun valla. Eşini düşünmeni çok takdir ettim. Malesef ben akıl edemedim ve annesi biliyor durumu. Şimdi her telefon ettiğimizde "oğlum sen hastasin ..şöyle yap böyle yap.. " diyor. :KK11:
Iyiki etrafıMDA aile akraba yok diyorum artık hiç çekilmiyor:63:. Herkesin derdi kendine büyük o yüzden başka şeylerle canımız sıkılsın istemiyorum:KK20:

Herşeyden vardır bi hayır canim ole düşünme moralini bozma esin deuzulur ozaman

Eşime yansıtmiyorum. Vardır bir hayır deyip sustum. Ama gel de gönlümü avut...
Kaan hocadan da randevu gelmedi hala zaman akıyor da akıyor..:KK17:

Sirf biusebepten evde durmak istemiyorum. Calismak istiyorm. kaldiramiyorum artik. Sorduklarinda yok bebek diyorm.ama bu sorular zamanla cogaliyor.Esimin sorunu olduğunu kimse bilmiyor. Bende problem dedim. Esim boyle bisey dememe kizsada . Onun psikolojisi cok onemli benim icimln.
Ahh canım ya ne kdr fedakarsin inşallah istedgn gibi bi is bulursn calisrsn BN çalışıyorum ama aksi gibi calistgm hastanede kadın doğum bebeere rontgen cekiyoruz hep onlari gorunce bi garip oluyprum anliycaniz her yerden bsy çıkarıyor Rabbim demekki çok sabretmemi istiyor inşallah sonunda bizde çok seviniriz ben ikiz çok istiyorum belki ole olur;)))

Helal olsun valla. Eşini düşünmeni çok takdir ettim. Malesef ben akıl edemedim ve annesi biliyor durumu. Şimdi her telefon ettiğimizde "oğlum sen hastasin ..şöyle yap böyle yap.. " diyor. :KK11:
Iyiki etrafıMDA aile akraba yok diyorum artık hiç çekilmiyor:63:. Herkesin derdi kendine büyük o yüzden başka şeylerle canımız sıkılsın istemiyorum:KK20:
Benim içinde uzakta olmak çok avantaj hic bizamnda ailelere yakin olmak.istemiyorum n
BN esimn annesine bilerek söyledim çünkü gorumcemde annesi de bnm kiatlerimdn olmuyor diye beni artik deli ediyorlardı soruları imaları bnde söyledim simdi bsy diyemiyolr eşim de sylemek istedi zaten oda aiyodu benim üstüme geldiklerini

kelebek19 kelebek19 bende ikiz çok istiyorum. Hata benim ilk tüp bebek de iki tane embriyo transferi olmuştu. Geliyor benim bebişler :KK46::KK46:sandım. Ama malesef tutunmadılar bana :110:şimdi 3 aylık olacaklardı

Benim içinde uzakta olmak çok avantaj hic bizamnda ailelere yakin olmak.istemiyorum n
BN esimn annesine bilerek söyledim çünkü gorumcemde annesi de bnm kiatlerimdn olmuyor diye beni artik deli ediyorlardı soruları imaları bnde söyledim simdi bsy diyemiyolr eşim de sylemek istedi zaten oda aiyodu benim üstüme geldiklerini

Bi yere kadar deme ondan sonra can dayanmıyor.. neyseki eşlerimız anlayışlı. Benim ki de annesinin böyle imalarda bulunmasına şakayla karşılık veriyor kapatıyor konuyu:)

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee Yadee ...ara veriyorummm:KK51:

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 kelebek19 ..şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 BHR84 ........şifa olması dileğiyle:nazar:
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas muhas .........şifa olması dileğiyle:nazar:
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle:nazar:
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Tek yapmak istediğim Nisan yağmurunu toplayıp üstüne okumak. Başka da birşey gelmiyor içimden :KK61:yorgunum

Slm kızlar yeni geldim eve ümitsizliğe düşmeyin sirkelenin bakim Hz Eyyüp u düşünün 80 yıl çocuğu olmamış bide bukadar takılıp kalmayın bişey belirleyin ve yapın Psk. Danışmanı m ben herzaman yanınızda yim olacakk akışa bakın dünya çok kısa sadece buna takılıp kalırsanız günümüz gecemz

Slm kızlar yeni geldim eve ümitsizliğe düşmeyin sirkelenin bakim Hz Eyyüp u düşünün 80 yıl çocuğu olmamış bide bukadar takılıp kalmayın bişey belirleyin ve yapın Psk. Danışmanı m ben herzaman yanınızda yim olacakk akışa bakın dünya çok kısa sadece buna takılıp kalırsanız günümüz gecemz
Supersin canım silkeledin bizi ;) sen nekdrlik evlisin yasin kaç nezmndr ol.uyor çocuk

Canım ilk üç yıl korunDuk malesef sonrada yaklaşık 1.5 yıldır olmuyo ama biz 6 aydır biliyoruz sorunu ve elimizden geleni yapıyoruz inş. .. gerisi allaha kalmış benim içim rahat ben üstüme düşeni yapıyorum buna rağmen de olmazsa yapacak bişey yok ama kendime belirledikleri m ve kendimle konuşmaları m beni ayakta tutuyo yolum belli çok şükür sizlerde ole yapın ve hayat bırakın aksin

Canım ilk üç yıl korunDuk malesef sonrada yaklaşık 1.5 yıldır olmuyo ama biz 6 aydır biliyoruz sorunu ve elimizden geleni yapıyoruz inş. .. gerisi allaha kalmış benim içim rahat ben üstüme düşeni yapıyorum buna rağmen de olmazsa yapacak bişey yok ama kendime belirledikleri m ve kendimle konuşmaları m beni ayakta tutuyo yolum belli çok şükür sizlerde ole yapın ve hayat bırakın aksin
Ne güzel canım doğru soyluyosum elimzdn geleni yapıp beklemek en iyisi eşinden azospermi mi yoksa varmı belli bi sayı

200 bin le 5000 000 arasında değişiyor ml deki sayı çok değişken Varikosel oldu kaan hocanın hastasıyiz bu sürede 3 ay tedavi oldu dna hasarı için ama etkili olmadı 3 ay düzenli çok güzel bi program uyguladım olmadı şimdi ameliyat oldu 8 gün oldu olalı 1 yıl beklerim ben düzenli güzel bi programla dahada olmazsa tüpe gecicez az kaliteyi artırılır inş sen nerdesin kaç yaşındaşın sendede pco vardı sanirim

Slm kızlar yeni geldim eve ümitsizliğe düşmeyin sirkelenin bakim Hz Eyyüp u düşünün 80 yıl çocuğu olmamış bide bukadar takılıp kalmayın bişey belirleyin ve yapın Psk. Danışmanı m ben herzaman yanınızda yim olacakk akışa bakın dünya çok kısa sadece buna takılıp kalırsanız günümüz gecemz[/Q
psikolojikk danışman ha? bugünlerde en çok ihtiyacım olan kişisin :KK19:

200 bin le 5000 000 arasında değişiyor ml deki sayı çok değişken Varikosel oldu kaan hocanın hastasıyiz bu sürede 3 ay tedavi oldu dna hasarı için ama etkili olmadı 3 ay düzenli çok güzel bi program uyguladım olmadı şimdi ameliyat oldu 8 gün oldu olalı 1 yıl beklerim ben düzenli güzel bi programla dahada olmazsa tüpe gecicez az kaliteyi artırılır inş sen nerdesin kaç yaşındaşın sendede pco vardı sanirim
kaan hoca mı yaptı ameliyatı canım.

Ben erzurumdayim yaşım 23 1 yıllık evliyim evt bnde PCO var cnm evlenmeden öncede vardı sonrada hep bnm üzerinden tedaviye dvm ettik ama gecen ay esim için test verelim dedik sayı ve hareket düşüklüğü var hic beklemiyorduk uzuldk ama sabir lazim

Tek yapmak istediğim Nisan yağmurunu toplayıp üstüne okumak. Başka da birşey gelmiyor içimden :KK61:yorgunum

Canım tatil de erttelendi sanırım sıkma canını vardır bunda da bir hayır :KK68:

iptal oldu sanırım yada ertelendi mi vardır bunda da bir hayır sıkma canını lütfen

:KK3::21::21::21::21: Yaşasınnn birde psikolojik danışmanımız var. Sırtımız yere gelir mi daha :KK73::KK71::KK31:

Canım tatil de erttelendi sanırım sıkma canını vardır bunda da bir hayır :KK68:

iptal oldu sanırım yada ertelendi mi vardır bunda da bir hayır sıkma canını lütfen

:KK3::21::21::21::21: Yaşasınnn birde psikolojik danışmanımız var. Sırtımız yere gelir mi daha :KK73::KK71::KK31:
Aynen canım sıraya gideriz artik ;) arkadaş kendi derdini unutur bizle ugrascam diye

Kelebek.nisan yağmuru burada yok.hic :( sanırım BN.biriktiremeyecgm

Back
X