Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
havvuç kürü yapmıyor musun canım eşine?Ben erzurumdayim yaşım 23 1 yıllık evliyim evt bnde PCO var cnm evlenmeden öncede vardı sonrada hep bnm üzerinden tedaviye dvm ettik ama gecen ay esim için test verelim dedik sayı ve hareket düşüklüğü var hic beklemiyorduk uzuldk ama sabir lazim
Yok canım yiyor bol bol ama onu nasıl yapıyoruz BN ne dine yapmıştım kistlerim için nekdr sure icirmem lazimhavvuç kürü yapmıyor musun canım eşine?
Yok canım yiyor bol bol ama onu nasıl yapıyoruz BN ne dine yapmıştım kistlerim için nekdr sure icirmem lazim
Tmm canm insallh25 gün içir canım. Akşam yatmadan taze sıkılmış olacak ..
Sağol canım sanadaHerkese hayırlı akşamlar hanımlar![]()
bende takvimim kullanıyorum çok memnunumKızlar siz hangi programları kullanıyorsunuz adet dönemi kaydetme ve ovulasyon günleri tespit etmek için????
Ben "Takvimim" kullanıyorum ..![]()
Arkadaşlar l arginin L carnitin arginmaks e vitamini @10 çinko selenyum proxed plus folbiol okuduğum ve edindiğim bilgilere göre bunlar iyi takviyeler benim hazirladigim programa ek olarak hangilerini kullanmalıyız en çokta sayı problem. Var
Cnm bnde calisiyorum. Muhasebeciyim. Ama bazen yoruldgumu hissediyorm. Sirf bu nedenlerden insanlardan uzaklasmk icin calisyrmAhh canım ya ne kdr fedakarsin inşallah istedgn gibi bi is bulursn calisrsn BN çalışıyorum ama aksi gibi calistgm hastanede kadın doğum bebeere rontgen cekiyoruz hep onlari gorunce bi garip oluyprum anliycaniz her yerden bsy çıkarıyor Rabbim demekki çok sabretmemi istiyor inşallah sonunda bizde çok seviniriz ben ikiz çok istiyorum belki ole olur))
Bnm isim insanlardan uzaklastrmiyo canm tam tersi hamileler bebeklerin içinde calisiyorumCnm bnde calisiyorum. Muhasebeciyim. Ama bazen yoruldgumu hissediyorm. Sirf bu nedenlerden insanlardan uzaklasmk icin calisyrm
canım madem tatilde ertelendi en azından bir test yaptırıp öylece karar verseniz devam edip etmemeye onca emek var aylarca takviyeler kullandınız belkide işe yaradı görmek lazım.