Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:KK48:Ne cins bu adamlar ya biri yer biri yemez:KK12:

Benimki nohutu çerez gibi yer 2 veya 3 güne bir haşlıyorum bir Kase suyunu içiyorum nohutu da tuz ve zeytinyağ ile yiyor ara öğün misali:KK53:
Spor salonuna da gitmiyor artık 78 kilo da kala kaldıo_O 5kilo daha vereydi iyidi.

:KK48:Ne cins bu adamlar ya biri yer biri yemez:KK12:

Benimki nohutu çerez gibi yer 2 veya 3 güne bir haşlıyorum bir Kase suyunu içiyorum nohutu da tuz ve zeytinyağ ile yiyor ara öğün misali:KK53:
Spor salonuna da gitmiyor artık 78 kilo da kala kaldıo_O 5kilo daha vereydi iyidi.
ooo valla iyi yiyorsa. benımki tuvalete gider gelir nohut yüzünden oldu der. pişiririm mırın kırın eder. kızlar bende bi on onbes gün sonra sahlep toplayabilmek için orkide avına cıkıcam :( sperm sayısını artırıyormuş inşallah bullabilirim. hiçte toplamadım ama hayırlısı ::::::)

ooo valla iyi yiyorsa. benımki tuvalete gider gelir nohut yüzünden oldu der. pişiririm mırın kırın eder. kızlar bende bi on onbes gün sonra sahlep toplayabilmek için orkide avına cıkıcam :KK43: sperm sayısını artırıyormuş inşallah bullabilirim. hiçte toplamadım ama hayırlısı ::::::)
orkide bildiğimiz orkide mi ?

iyi akşamlar canlar. bugun hiç sesiniz çıkmadı neler yapıyorsunuz. ben yarın kaynanama gidiyorum. 10 günlüğüne. mecburen keçiboynuzuna ara verıyoruz. benimki hayatta yapmaz uğraşmaz. :( bu arada e vitamını olarak evicap 400 kullanıyordum ama saraçoğlu ısrarla organık e vitamını 200 lük kullanın dıyor.gnc nin 2oolük e vitamınını alıcam. evicap ı vermıcem artık. hayırlısı

iyi akşamlar canlar. bugun hiç sesiniz çıkmadı neler yapıyorsunuz. ben yarın kaynanama gidiyorum. 10 günlüğüne. mecburen keçiboynuzuna ara verıyoruz. benimki hayatta yapmaz uğraşmaz. :KK43: bu arada e vitamını olarak evicap 400 kullanıyordum ama saraçoğlu ısrarla organık e vitamını 200 lük kullanın dıyor.gnc nin 2oolük e vitamınını alıcam. evicap ı vermıcem artık. hayırlısı

evet bu çok önemli bir ayrıntı hem doğal hemde 200 üstü olmayacakmış hatta 200 iu 135 mg. denk geliyor. eşimde bu şekilde kullanıyor solgarın bir ürününün içinde var.

avatar güle güle git cnm oradan girebilecekmisin internete. Benimde eşim hastalandı üşütmüş :( etkilenirmi spermler

imzaya bişey yazmayı denedim olmuş mu bakalım deneme :)

iyi akşamlar canlar. bugun hiç sesiniz çıkmadı neler yapıyorsunuz. ben yarın kaynanama gidiyorum. 10 günlüğüne. mecburen keçiboynuzuna ara verıyoruz. benimki hayatta yapmaz uğraşmaz. :KK43: bu arada e vitamını olarak evicap 400 kullanıyordum ama saraçoğlu ısrarla organık e vitamını 200 lük kullanın dıyor.gnc nin 2oolük e vitamınını alıcam. evicap ı vermıcem artık. hayırlısı

Sağol bilgi için. Malesef ben evicap400 aldım hemde 60kapsul:( şifası allahtan ..
Güle güle git canım. 10gun hemen gelir geçer;)

avatar güle güle git cnm oradan girebilecekmisin internete. Benimde eşim hastalandı üşütmüş :KK43: etkilenirmi spermler

Geçmiş olsun. Antibiotik kullanmasa inşallah bi etki etmez. Hastalanmak mikrobu atmak da demek bi yandan ;) iyi düşün iyi olsun

kızlar bugün takviyelere başlayalı tam 27 gün olmuş takvime işaretliyorum :) umutla heyecanla bekliyorum 90 yada 100 günün dolmasını.

Sağol bilgi için. Malesef ben evicap400 aldım hemde 60kapsul:KK43: şifası allahtan ..
Güle güle git canım. 10gun hemen gelir geçer:KK66:

Geçmiş olsun. Antibiotik kullanmasa inşallah bi etki etmez. Hastalanmak mikrobu atmak da demek bi yandan :KK66: iyi düşün iyi olsun
Telefonumun interneti çektiği sürece hhaberlesiriz canlar.. esine de çok geçmiş olsun ortalikta salgin var dikkat edin. Antibiyotik kukullanmazsa birsey olacagini sanmam canim. Dualarda buluşalım rabbim yolcunun duasini kabul edermis birazdan otobüse binicem ve sizlerede dua edicem.

Telefonumun interneti çektiği sürece hhaberlesiriz canlar.. esine de çok geçmiş olsun ortalikta salgin var dikkat edin. Antibiyotik kukullanmazsa birsey olacagini sanmam canim. Dualarda buluşalım rabbim yolcunun duasini kabul edermis birazdan otobüse binicem ve sizlerede dua edicem.
hayırlı yolculuklar canım. Allah kabul etsin dualarımızı

kızlar bugün takviyelere başlayalı tam 27 gün olmuş takvime işaretliyorum :) umutla heyecanla bekliyorum 90 yada 100 günün dolmasını.

Maşallah zaman akıyor.. bizde büyük hayal kırıklığından sonra tam 12 gündür arginmax evicap keçib. kürü ve çakşır suyu kullanıyoruz. Bi on gün sonra test yapacaz ondan sonra nasıl bir yol çizeceğimize karar verecez ..
Sormak istediğim senin yaptığın ısırgan çayı nasıl bir renk alıyor? Ben bugün ilk defa yaptın zeytinyağına benziyor şaşırdımo_O

Maşallah zaman akıyor.. bizde büyük hayal kırıklığından sonra tam 12 gündür arginmax evicap keçib. kürü ve çakşır suyu kullanıyoruz. Bi on gün sonra test yapacaz ondan sonra nasıl bir yol çizeceğimize karar verecez ..
Sormak istediğim senin yaptığın ısırgan çayı nasıl bir renk alıyor? Ben bugün ilk defa yaptın zeytinyağına benziyor şaşırdımo_O

merhaba canım ben 2 gündür keçiboynuzuda ısırganda yapamıyorum çünkü içebilecek durumda değil sabah antibiyotik kullanmak zorunda kaldık akşamda belki içer ondan sonra iyi olurda içmez diye dua ediyorum ..
evet canım zeytinyağı gibi açık yeşil oluyor

merhaba canım ben 2 gündür keçiboynuzuda ısırganda yapamıyorum çünkü içebilecek durumda değil sabah antibiyotik kullanmak zorunda kaldık akşamda belki içer ondan sonra iyi olurda içmez diye dua ediyorum ..
evet canım zeytinyağı gibi açık yeşil oluyor

Geçmiş olsun cnm. Grip salgına mi yakalandı:(
Inşallah Antibiotik kullanmak zorunda kalmaz birdaha.

Geçmiş olsun cnm. Grip salgına mi yakalandı:KK43:
Inşallah Antibiotik kullanmak zorunda kalmaz birdaha.
inşallah canım. Sabah içmeyecek inşallah 1 günden bişey olmaz diyorum artık Allahtan ateşlenmedi çok:(

Slm kızlar. Kendime hazırladığım incir kürünü daha 7 gün içeceğim ve inanılmaz sancı yapmaya başladı bende akıntım da su gibi... acaba kötü mü yaptım bilemiyorumo_O

Eşimin spermiogram testine de 7gün kaldı ve açıkçası 30günde ne değişir ki diye, hiç ümitli değilim. Kararımız kesin çünkü yine aylarca ,eşim birşeyleri kullanipta düşüş yaşamaktansa, birden tüp bebek yaptırıp en azından olumlu veya olumsuz sonuç alırız diyor. :KK43:

Rabbim ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip etsin..

Slm kızlar. Kendime hazırladığım incir kürünü daha 7 gün içeceğim ve inanılmaz sancı yapmaya başladı bende akıntım da su gibi... acaba kötü mü yaptım bilemiyorumo_O

Eşimin spermiogram testine de 7gün kaldı ve açıkçası 30günde ne değişir ki diye, hiç ümitli değilim. Kararımız kesin çünkü yine aylarca ,eşim birşeyleri kullanipta düşüş yaşamaktansa, birden tüp bebek yaptırıp en azından olumlu veya olumsuz sonuç alırız diyor. :KK43:

amin. Canım aslında düşünceniz mantıklı eğer değerler ciddi bir yükseliş olmuyorsa bir yol haritası çizmek gerek. Ben bekleme sürecim bittiğinde duruma göre kesinlikle bir yol haritası çizeceğim. Eger yeterli bir düzelme yoksa tedavi yoluna gideceğim eşim içtiklerinden sıkılıyor haklı olarak dayan diyorum en çok tahlile kadar dayanacak. Rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin cnm.

Canim ya su gibi akıntı dedin ya bende tüp bebek le hamile kaldigimda ilk defa su gibi akıntı m olmuştu eger her zman böyle olmuyorsa ayy insallah hamilrsindir. hatta ben o kadar akintim okuyordu ki oturduğu m yere çıkıyordu cogu zaman da adet oldum sanmistim ne zaman bebek öldü akintim bitti :(

Back
X