Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yadee canim ne zman adet olacaksın
Ay bilmiyorum canim inşallah hamilesindir dua edelim çok islaniyor musun10günüm var daha döngüm 31gün. Açıkçası ben incir kürü yüzünden öyle diye düşünüyorum..![]()
Ay bilmiyorum canim inşallah hamilesindir dua edelim çok islaniyor musun
ALlah ol derse olur benimde hic renksiz ve kokusuzdu sadece hamile oldugumda gelmisti o akinti suan yok aah canım ya rabbim neler vermez ki Inşallah hayirli haberlerini alirim. Neyse çokta sevinip sonra uzulmeyelim sen bu ara agir is yapma agir kaldırma emi allah buyuk dur bakalimAdet olacakmışım gibi bi sancı giriyor sol tarafıma sonra akıntım oluyor, öyle bazen altıma kaçırdığımı düşünüyorumama kokusus renksiz su gibi işte.. zaten spermiogram testinden sonra hasta olurum oyüzden test sonuca göre ümit ederim veya etmem... gerçi 30günlük ilaç ne kadar fayda edecekse
Allahım ol de olsun ne olur
![]()
Şu incir kürü beni mahfetti sanırım. Bugün yumurtlama belirtileri yaşıyorum ... kendi kendime ümit etmek istemiyorum şimdilik tek duam haftaya çıkacak sonuçlarda ..![]()
Canim nasıl sin hala akintilar devam ediyor mu ?Şu incir kürü beni mahfetti sanırım. Bugün yumurtlama belirtileri yaşıyorum ... kendi kendime ümit etmek istemiyorum şimdilik tek duam haftaya çıkacak sonuçlarda ..![]()
Amin canim. Soylediklerinde cok mantikli bende en az 90 gun sayicam belki daha fazla. Yarabbim bu erkeklerdeki nasil bur gurur ya biz hhasta olaydik ggötürmekdikleri hastane kalmazdi. sabirArkadaşlar bir kaç kez denk gelip okudum diyorlarki bu takviyeleri 90 günden çok kullanmak gerekiyormuş çünkü önce vücut eksiklerini depoluyor sonra vücuda etki ediyormuş! Ne yalan bana da mantıklı geldi. Mayıs sonu test yaptıracaktık duruma göre belki de ertelerim. Eşim sadece 1 kez daha teste gideceğini söyledi öyle sık sık kesinlikle gitmez gidecek duruma göre karar vereceğiz. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
S.a arkadaşlar.. Sıteyı uzun zamandır takıp edıyorum yakın tatıhlı konuşmalar gorunce uye olayım dedım.. Belkı bızde mutlu sonuç alırsak buay sızlerede umıt olurum dıye...
Bnde 1.5 yıllık evlym. 8 ay korunduk, 8 ay snra karar verdık olsun dıye ama olmadı 6 ay sonnda doktora gıttk yumurta takkbm yapıldı, tahlıller daln herşey ıyı. En son eşime baklması gerektı. O zmn başladı sıkıntılarmız. Eşimn sperm sayısı 7 mılyon 600 bın. Hareketlılık %75 morfolojı %88 normal. Herşey ıyı yalnzxa sayıda sorunmz var. 3 aydır prooxed ve keçi boynuzu kuru kullanıyor eşim. Buhafta ıcnde kontrlumuz var ıkıncı spermıogramımızı yaptırıcaz ımşllh..
Yaa ne guzel cok sevındım sızın adınıza... Rabbm sonuna kadar en guzl şeklde devam ettırsın ınşllah...benim umudum kalmamıstı ne olur uzulmeyin