Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar bana yardımcı olur musunuz. Keçi boynuzu kürü nasıl uyguluyorsunuz. İnternette biraz araştırdım. Sabah akşam içilecek diyor ama. Hergün mü kaynatıcaz. kaynatınca sadece suyu mu içilecek. Sıcak veya ılık fark ediyor mu. Suyunu kaynatınca keçi boynuzunu atacak mıyız
Canım öncelikle hoş geldin. İlk 1 hafta sabah akşam sonra 6 aya kadar akşam yatarken içilecek. Ben eşime sabahları veriyorum uyurken içmek istemiyor.Sabah akşam farkedeceğini düşünmüyorum ben .

Kaynattıktan sonra kapağı kapalı kapalı 20 dakika demlendirilecek suyu süzülüp içilecek cnm bunu yazmayı unutmuşum

avatar k.validende güzel zamanlar geçirdiğine sevindim cnm ne kadar daha kalacaksın. Kaan hocaya yazma fikri güzel bende yazarım sanırım .

sizde sorun nedir cnm şifa olsun inşallah. Başka neler kullanıyorsunuz ?

rica ederim canım şifa olsun inşAllah

sizde sorun nedir cnm şifa olsun inşallah. Başka neler kullanıyorsunuz ?
Bu soru banaydı galiba.
aslında bendede eşimdede sıkıntı yok. Ama ben işi biraz daha garantiye almak için uğraşıyorum. Bu ay aşılama olacak. Biraz da doğal kürler ile takviye yapmaya çalışıyorum

avatar k.validende güzel zamanlar geçirdiğine sevindim cnm ne kadar daha kalacaksın. Kaan hocaya yazma fikri güzel bende yazarım sanırım .
Önümüzdeki cuma eşim gelecek pazar gunu de eve gideriz canim nasip olursa. Kelebege sordum sanada sirayimyim hormon tahlili hic yapildi mi eşine

Kızlar bizim sayımızda çok düşük neler onerirsiniz ne yedirmeliyim esime bala badem karistrym dedim yaban mersini de sayıyı yuksrltiyomus keçi boynuzu daha mi etkilidir hiçbirşey bilmiyorum :KK64:

Bu soru banaydı galiba.
aslında bendede eşimdede sıkıntı yok. Ama ben işi biraz daha garantiye almak için uğraşıyorum. Bu ay aşılama olacak. Biraz da doğal kürler ile takviye yapmaya çalışıyorum

iyi yapıyorsun canım inşallah herşey hayal ettiğin gibi çok güzel olsun cnm.

Tabikim.tatlim haber ederim. Siz hic hormon testi yaptirduniz mu canim oda cok etkiliyor.

Yaptırdık onda birşey çıkmadı. Sorun eşimin ergenlik döneminde geçirdiği kabakulak hastalığı. Yani öyle tahmin ediliyor.

Kızlar bizim sayımızda çok düşük neler onerirsiniz ne yedirmeliyim esime bala badem karistrym dedim yaban mersini de sayıyı yuksrltiyomus keçi boynuzu daha mi etkilidir hiçbirşey bilmiyorum :KK64:

canım sayı kaç sizde ?

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:... Tebrikler!!!...:nazar:
L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Arginmax men .Çakşırsuyu .Evicap. Nohut. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

eşimin hormonlarında önemli bir şey yok doğal sınırlarda

:19: gününüz nasıl geçiyor hanımlar.

Back
X