Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar
eşim yarın test yaptıracak dua edin sonuclar iyi cıksın.varikosel ameliyatı olmustu eşim.ins sayımız yukselmiştir çok heyecanlıyım
bu arada bende agnucaston hayıt ilacı içmeye basladım boş durmiyim diye ins vesile olur.

Inşallah güzel Sonuç alırsınız canım. Ameliyatın üstünden ne kadar geçti daha erken değil mi test için.

Kizlar uzun zamandir giremedim cok kotu hasta oldum tatil donusu antibiyotik falan mahvoldum.. sizler ne yapiyosunuz
Zehrecim ins esinin sonuclari guzel cikacak ben inaniyorum icini ferah tut :KK66:

benimde eşimde sperm azlığı var hatta parmakla sayılacak kadar az. bir kere tüp bebek denedik eşim 4 kere filan sperm verdi onlarla birleştirme yapıldı 12 yumurtadan sadece 2 tanesi iyi döllendi. ikisinide yerleştirdiler fakat tutmadı. eşimde 2 ve 3. derece varikosel var. doktor ameliyat diyor fakat bizde biraz korkuyoruz. hacamat tedavisini duyduk şimdi ona başladık. varikosele iyi geliyormuş. bir çok kişi iyi sonuçlar almış. keçiboynuzu kürünede başlıcaz bugün. bakalım sonuçlar nasıl olacak. daha önce varikoselle ilgili hacamat denemesi olan varmı? nasıl sonuçlar aldınız?

benimde eşimde sperm azlığı var hatta parmakla sayılacak kadar az. bir kere tüp bebek denedik eşim 4 kere filan sperm verdi onlarla birleştirme yapıldı 12 yumurtadan sadece 2 tanesi iyi döllendi. ikisinide yerleştirdiler fakat tutmadı. eşimde 2 ve 3. derece varikosel var. doktor ameliyat diyor fakat bizde biraz korkuyoruz. hacamat tedavisini duyduk şimdi ona başladık. varikosele iyi geliyormuş. bir çok kişi iyi sonuçlar almış. keçiboynuzu kürünede başlıcaz bugün. bakalım sonuçlar nasıl olacak. daha önce varikoselle ilgili hacamat denemesi olan varmı? nasıl sonuçlar aldınız?
3. Derece Varikosel ler tedaviye daha iyi yanit veriyor diye biliyorum. Bizim grupta hic hacemat yaptiran yok. Ama saglikli bisey insallah vesile olur duzelirsinuz

kızlar ben geldiiiiim guzel haberlerle döndüm Rabbime şükürler olsun
toplam 7 milyon olan sayımız 72 milyona yükselmiş. mlde 2 mlken 40 milyon olmuş, %2 morfoloji %75 olmuş
ileri hız %20 yavaş hareketli %15 yerinde hrketli %10(bunlar aynı)
kısaca sayı ve morfolojide düzelme var cok sukur.pazartesi sonucları dra göstereceğiz.ileri hız için tedavi gerekiyor sanırım.

hikayemi bilmeyenler için tekrar yazıyorum eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.3 ve 2 grade.
test için dra sorduk.77.günde yaptırdık spermiyogramı.bu arada eşim dr un tavsiyesi uzerine hiçbir ilaç kullanmadı.kendi kendine toparlasın 3 ay sonra duzelme olmazsa ilaç yazıcam dedi.
bu arada drmuz gercekten cok çok iyi özelde doçente yaptırdık ameliyatı.isim isteyenlere özelden yazabilirim.
eşimin arkadaşınında 4 yıldır cocugu olmuyormus bu dr tek bir ilaç yazmış ve eşi o ay hamile kalmış.yani tavsiye uzerine gitmiştik.

kelebek,gazili, avatar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.

C citlembik_87 zor bir ameliyat değil gercekten boşa zaman harcamayıp biran once ameliyat olsun eşin
gaziliii gaziliii çok geçmiş olsun canım

toplam 7 milyon olan sayımız 72 milyona yükselmiş. mlde 2 mlken 40 milyon olmuş, %2 morfoloji %75 olmuş
kısaca sayı ve morfolojide düzelme var cok sukur.pazartesi sonucları dra göstereceğiz.ileri hız için tedavi gerekiyor sanırım.

hikayemi bilmeyenler için tekrar yazıyorum eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.3 ve 2 grade.
test için dra sorduk.77.günde yaptırdık spermiyogramı.bu arada eşim dr un tavsiyesi uzerine hiçbir ilaç kullanmadı.kendi kendine toparlasın 3 ay sonra duzelme olmazsa ilaç yazıcam dedi.
bu arada drmuz gercekten cok çok iyi özelde doçente yaptırdık ameliyatı.isim isteyenlere özelden yazabilirim.
eşimin arkadaşınında 4 yıldır cocugu olmuyormus bu dr tek bir ilaç yazmış ve eşi o ay hamile kalmış.yani tavsiye uzerine gitmiştik.

C citlembik_87 zor bir ameliyat değil gercekten boşa zaman harcamayıp biran once ameliyat olsun eşin
zehrenurr ayyy canım yaaa akşam akşam aldığım en güzel haber bu oldu inanki. hemen folikasitlere başla. ssanki hamilelik haberi verdin yaaa :D hadi bakalım incir kürü yap belki ikiz olur. ::::::::::)))))

Kizlar gunaydin.....
Sonunda olan oldu. Bu sabah bi uyandim kiiiiiiii birde ne goreyim adet olmuşum. 8 ay sonra ... baslayabilirim artik sogan kurlerine :) adet doneminin sanci kismini hiiiiiiiicccc ozlememisim...

Zehrecimmmm sabah gordum o kadar mutlu oldum ki sana anlatamam.. dun girdim pazartesi girdim dedim bu kiz bisey yazmamis insallah sonuclari kotu cikmamistir dedim aksam 100 salavat cektim burdaki tum bebebk isteyenlere ve sana dua ettim rabbim derdi veriyo dermanida vermis cok sukur.. okurken icim icime sigmadi.. morfoloji %2 den %75 olmus.. super sayida super zaten bu degerlerle normal yoldan kalirsin tatlim emin ol.. memorial bile benim eşim icin normal yoldan olur dedi biliyosun.. bu arada kimmis o doktor bende esimi gotureyim kimi doktor ol diyor kimisi olma diyor bizim durumu biliyosun.. 1. Derece diyolar ama ultrason sonuclarimiz seninle ayniydi.. sana rica etsem ultrason sonuc kagidini ve o doktorun ismini bana ozelden atarmisin canim cok mutlu olurum kocaman öptüm seni:KK200:

ZehreNur ZehreNur :KK19:canım çok mutlu oldum bu sonuçlara Rabbim hamilelik nasip eder inşallah .. bana yakın gibi geldi artık mutlaka doktorun da değerlerdirmesini bize yaz ..

avatar33 avatar33 gözün aydın inşallah son olur da hamile kalırsın:KK200:

zehrenurr ayyy canım yaaa akşam akşam aldığım en güzel haber bu oldu inanki. hemen folikasitlere başla. ssanki hamilelik haberi verdin yaaa :KK70: hadi bakalım incir kürü yap belki ikiz olur. ::::::::::)))))
incir kürü değilse bu ay adetimle birlikte agnucaston kullanmaya başladım. bende biraz yumurta tembelliği varmıs belki ona iyi gelir dedim.ikiz olmasnını hayırlısıyla cok istiyorum zaten.hatta eşimde ikiz olsada bi daha cocuk falan ugraşmasak diyo :) hayıtı duymussundur onun ilacı.reglide duzenliyormus istersen bi araştır

Zehrecimmmm sabah gordum o kadar mutlu oldum ki sana anlatamam.. dun girdim pazartesi girdim dedim bu kiz bisey yazmamis insallah sonuclari kotu cikmamistir dedim aksam 100 salavat cektim burdaki tum bebebk isteyenlere ve sana dua ettim rabbim derdi veriyo dermanida vermis cok sukur.. okurken icim icime sigmadi.. morfoloji %2 den %75 olmus.. super sayida super zaten bu degerlerle normal yoldan kalirsin tatlim emin ol.. memorial bile benim eşim icin normal yoldan olur dedi biliyosun.. bu arada kimmis o doktor bende esimi gotureyim kimi doktor ol diyor kimisi olma diyor bizim durumu biliyosun.. 1. Derece diyolar ama ultrason sonuclarimiz seninle ayniydi.. sana rica etsem ultrason sonuc kagidini ve o doktorun ismini bana ozelden atarmisin canim cok mutlu olurum kocaman öptüm seni:KK200:
Allah razı olsun canım bende sana ve buradaki herkese dua ediyorum.inşaallah hepimiz en kısa surede mutlu haberlerimizi yazarız.

ZehreNur ZehreNur :KK19:canım çok mutlu oldum bu sonuçlara Rabbim hamilelik nasip eder inşallah .. bana yakın gibi geldi artık mutlaka doktorun da değerlerdirmesini bize yaz ..
amin canım Rabbim hepimin yuzunu guldursun inşaallah.bu pazartesi gidecek ins buraya yazarım yine canım

Canim gözün aydın inşallah tez vakitte hamilede kalirsn . bnde muayene oldum sorunum.yumurtam tam.büyümeden catliyorms doktora asila yalackti ama gttik 1 gn sonra catlams dedi yanı 14 mm ken bu ağ adet olucam bu haftada denwycgz yine ama birdahaki ay adet olunca ikinci günü gitcm olmazsamda adet sokturucu kullanıp gel dedi doktoru beğendim işini biliyor güzel.ilgileniyor ilk defa bi doktor göbek bölgesindeki yaglardn kurtul spor yap dedi çok fazla kilolu olmama rağmen evlendgmde ve şimdiki kilomu sordu insallh bidahaki aya kalmdn hamile kalıtım ama kalirsada bi aşılama daha yaptrcz esim macunu yemeye dvm ediyor kecinoynuzu kuru ve havuç da devam hakkimzda hayırlısı olur hepimizin inşallah

Canim gözün aydın inşallah tez vakitte hamilede kalirsn . bnde muayene oldum sorunum.yumurtam tam.büyümeden catliyorms doktora asila yalackti ama gttik 1 gn sonra catlams dedi yanı 14 mm ken bu ağ adet olucam bu haftada denwycgz yine ama birdahaki ay adet olunca ikinci günü gitcm olmazsamda adet sokturucu kullanıp gel dedi doktoru beğendim işini biliyor güzel.ilgileniyor ilk defa bi doktor göbek bölgesindeki yaglardn kurtul spor yap dedi çok fazla kilolu olmama rağmen evlendgmde ve şimdiki kilomu sordu insallh bidahaki aya kalmdn hamile kalıtım ama kalirsada bi aşılama daha yaptrcz esim macunu yemeye dvm ediyor kecinoynuzu kuru ve havuç da devam hakkimzda hayırlısı olur hepimizin inşallah
Amin canım Allah razı olsun.Rabbim vesile kılsın inş.sende tez vakitte hayırlı haberlerini yazarsın.
bu ay bende mi dr gitsem diyorum aslında reglimin 10.günündeyim şuan.yumurta takibi hiç yaptırmadım.
sadece 3.günü gittim test yapıldı biraz yumurta tembelliği var dedi dr ama ilaç falan yazmadı.

kelebek19 kelebek19 çok sevindim tekrar bebek işine sarılmanıza Rabbim inşallah vesile kılar. Sen bi incir kürünü mi yapsano_O ,ay inşallah güzel haberini yakinda alırız..
kafana göre doktor bulmana çok sevindim darısı başımıza .. Bu ay kendi kendine çalış da gelecek ay 2. veya 3. günü adetinin başlat yumurta takibini.

ZehreNur ZehreNur bence bu ay kendi kendine bul gününü eğer tutmasa gelecek Reglin ikinci yada 3. Günü git yumurta takibine başlasin. Sende çiğ incir ye bende hiç aksatmiyorum 6 ayda bir incir kuru ve çiğ incir yiyorum ara sıra. Çok şükür şu yaşıma geldim yumurta tembelliği Kist miyom duymuşluğum yok:KK76:

kelebek19 kelebek19 çok sevindim tekrar bebek işine sarılmanıza Rabbim inşallah vesile kılar. Sen bi incir kürünü mi yapsano_O ,ay inşallah güzel haberini yakinda alırız..
kafana göre doktor bulmana çok sevindim darısı başımıza .. Bu ay kendi kendine çalış da gelecek ay 2. veya 3. günü adetinin başlat yumurta takibini.

ZehreNur ZehreNur bence bu ay kendi kendine bul gününü eğer tutmasa gelecek Reglin ikinci yada 3. Günü git yumurta takibine başlasin. Sende çiğ incir ye bende hiç aksatmiyorum 6 ayda bir incir kuru ve çiğ incir yiyorum ara sıra. Çok şükür şu yaşıma geldim yumurta tembelliği Kist miyom duymuşluğum yok:KK76:
Dün doktordan gelince adet oldm zatn bu adet bitimi deneyecgz sonra test ypcm negatifse tarlusal kullan adetin 2. Günü gel dedi aşılama yapicak yine birde bu doktirda denekm istiyorum zaten profodor ve tüp bebek merkezinde insallh hayirliolur

Bide bsylerle uğraşmak istemiyorum canm ozmn umitleniyorm stres oluyor şuan kafam çok rahat bu sefer 1 ay 10 gnde oldm adet gittikçe yaklaşıyor kendiliğinden oluyor esim yapıyor kendine kur birazda o dvm etsin ekimin başında test verecek

kelebek19 kelebek19 bu durumu kabullenmeniz ve bir şekilde devam etmeniz bu yolda bence büyük adım. Once alışılmali bu duruma ,bunu bende anladım eşim de. Zaten anca ozaman karşılıklı bir mücadele başlıyor.

Rabbim güzel haber almamızı nasip etsin.

kelebek19 kelebek19 bu durumu kabullenmeniz ve bir şekilde devam etmeniz bu yolda bence büyük adım. Once alışılmali bu duruma ,bunu bende anladım eşim de. Zaten anca ozaman karşılıklı bir mücadele başlıyor.

Rabbim güzel haber almamızı nasip etsin.
Hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bugün apartamanimizda bi komsu mun eşi vefat etti kazada kadın 3 çocuğuyla kaldı çok kötü ve üzücü bi durum anladım ki hayatta elimizde olanların değerini bilmemiz lazım en büyük çocuğu 15 yaşlarında en küçükte 3 yasında onları gorunce çok abartyigimi düşündüm beterinden beteri var. Hayatımı düzene sokuyorum çok sukur foktorumda zayifla dedi ama bn zaten diyete başlamıştır plates yapıyorum hergun şimdi bide elma diğerine başladık 2 hafta da 10 kilo verdiriyormus şuan 57.6 kiloyum esrarengiz bahçe diye büyükler için boyama olan kitabı aldım onu boyayavagm sözlerde kendinize farklı şeyler bulun derim kafaniza takmayin dahabrahat olursnz

Back
X