Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyiyiz canim birsey yaptigimiz yok bu ara sevincteyim. 8 ay sonra adet olabildim hem de kendiliginden. Kür takviye bu aralar hepsini biraktik.
aynen bizde herşeyi biraktik endol ve sudafet verdi hoca oda alerji yaptı eşime biraktik cevap bekliyoruz hocadan kismet bakalım ne olacak

Bence de al boyamakitabindan D denizyagmur4

Perşembe günü belli.olacak taşınıp taşınmayacağımız
Tamam canım bi başlayın gonderirim sende paylaş. Bnm bu ara lisans tamamlama kayıtları fln vr trabzona gidip.gelme durumum vr bisure bslayamam anck boyalar gir ozamna sipariş verck bugün esim

Günaydın kızlar . tüp bebek rapor almak için evli olma yılı sarti ne kadar ve rapor olmayınca ozeldede yapilmiyormu tüp bebek rapor olması için ne gerekli sve 5 yıl sigortalı çalışmak diyor5 yıl.dolmayincada ozeldede mi yapılmıyor devlettemi yapilmiyor

Günaydın kızlar . tüp bebek rapor almak için evli olma yılı sarti ne kadar ve rapor olmayınca ozeldede yapilmiyormu tüp bebek rapor olması için ne gerekli sve 5 yıl sigortalı çalışmak diyor5 yıl.dolmayincada ozeldede mi yapılmıyor devlettemi yapilmiyor
canım rapor olayını ben 3 yıl evli olma şartı diye biliyorum ama tam kriterler neler bilemicem. ben özelde yaptırmıştım. parayı basınca yıla bakmıyorlar. tüpe mı karar verdin?

canım rapor olayını ben 3 yıl evli olma şartı diye biliyorum ama tam kriterler neler bilemicem. ben özelde yaptırmıştım. parayı basınca yıla bakmıyorlar. tüpe mı karar verdin?
Yok canım daha öyle bu düşünceniz yok.biyerde okudumda emin olmak istedim sen kaça yaptirmistin

biz ankarada yaptırmayı düşünüyoruz çünkü eşimin ameliyatını kaan hoca yapsin istiyoruz kismet olursa o gunlere ulaşmak

kızlar kaan hoca normalde dün maile cevap verecekti normalde ama hala cevAp gelmedi sizde oldu mu hiç böyle

merhaba arkadaşlar :)
bizde spermiogram test sonuçlarını bugün aldık doktorum izinliymiş haftaya kaldı
siz değerlendirirmisiniz acaba ilk kez yaptırdık umarım düşük değildir ..
hareket :
30........%55
60......%50
120......%45

sayı: 10.6 ml

Back
X