- 13 Ağustos 2015
- 67
- 7
- 6
- 27
- Konu Sahibi sedakumsal

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbul canımNerde oturuyosunuz cnm bizede haber ver titarsaa
aayyyBizdede aynı problem var . Sayı 8 milyon hizli hareketli % 3 malesef 2 sefer tüp bebek yaptırdık 1.tüp bebeği 8 ay önce yaptırdık sonuç negatif , 2. Tupbebegi 2hafta önce yaptirdik cuma günü sonucumu aldım yine negatif( Sperm sorunu sebebiyle tüp bebek yaptırırken doktorumuz kadında sorun olmazsa şansınız çok yüksek olur demişti yüksek şansımız buysa allah yardimcimiz olsun . Allah sizlerin yüzüne baksın inşallah emeklerinizi boşa cikatmasin
Bebislerime kavuşmayı okadar çok istiyorum ki umudum hep var ama yipratici bir dönem bir sonraki tüp bebeğe kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorumaayyyçok üzldüm yaa
umudunu yitirme sakın ve çok fazla üzülmemeye çalış kafaya taktıkça olmuyor yaa oofff
valla allah yardımcımız olsun benim de sonuçlar iç açıcı değil bir kaç güne drla görüşücem.hakkımız da hayırlısıBebislerime kavuşmayı okadar çok istiyorum ki umudum hep var ama yipratici bir dönem bir sonraki tüp bebeğe kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum
Siz hangi asamadasiniz?valla allah yardımcımız olsun benim de sonuçlar iç açıcı değil bir kaç güne drla görüşücem.hakkımız da hayırlısı
şu an testleri tamamladım adetin 2. gününü bekliyorum bugün yarın gelir.bende PKO var ve tsh 5.22 ama eşimde sperm hareketliliği %2 ve 4m sperm varS
Siz hangi asamadasiniz?
Siz de tüp bebek mi yaptırdınızEvet oluyor
Evet 2 defa yaptirdik netice negatif oldu malesef . Ileri hızlı yokken tupbebek yapılabiliyor bizde ileri hızlı % 2 iken yapıldı ama sıfır olan arkadaşlarımda vardı ve pozitif neticelendi. Umarım sizde bebeginize kavusursunuzSiz de tüp bebek mi yaptırdınız