• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi sperm azligi olanlar buyrun dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sedakumsal

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
67
7
6
27
:KK76:Slm arkadaslar bix 1 senlk evliyiz esimin spermleri 2 milyon 7 aydir ilac tedvsi goruyo ne ypsam yukselr bi umut 2 milyondan 6 milyona cikmisti dustu geri yardim arkdslar

bende aynı dertten muzdaribim canım 5 yıllık evliyim geçen yıl 7,5 milyonken bu yıl 4 milyona düşmüş ve sadece %2 si ileri hareketli.tüp bebek tedavisine başladık bakalım hepimiz için hayırlısı

Hayırlısı olsun biZimde sayı çok dusuk ve moralim çok bozuk sanki anne olamayacakmışım gibi düşünüp hep üzülüp ağlıyorum

Bizdede aynı problem var . Sayı 8 milyon hizli hareketli % 3 malesef 2 sefer tüp bebek yaptırdık 1.tüp bebeği 8 ay önce yaptırdık sonuç negatif , 2. Tupbebegi 2hafta önce yaptirdik cuma günü sonucumu aldım yine negatif :(( Sperm sorunu sebebiyle tüp bebek yaptırırken doktorumuz kadında sorun olmazsa şansınız çok yüksek olur demişti yüksek şansımız buysa allah yardimcimiz olsun . Allah sizlerin yüzüne baksın inşallah emeklerinizi boşa cikatmasin

Bizdede aynı problem var . Sayı 8 milyon hizli hareketli % 3 malesef 2 sefer tüp bebek yaptırdık 1.tüp bebeği 8 ay önce yaptırdık sonuç negatif , 2. Tupbebegi 2hafta önce yaptirdik cuma günü sonucumu aldım yine negatif :KK43:( Sperm sorunu sebebiyle tüp bebek yaptırırken doktorumuz kadında sorun olmazsa şansınız çok yüksek olur demişti yüksek şansımız buysa allah yardimcimiz olsun . Allah sizlerin yüzüne baksın inşallah emeklerinizi boşa cikatmasin
aayyy :( çok üzldüm yaa :(
umudunu yitirme sakın ve çok fazla üzülmemeye çalış kafaya taktıkça olmuyor yaa oofff

Bebislerime kavuşmayı okadar çok istiyorum ki umudum hep var ama yipratici bir dönem bir sonraki tüp bebeğe kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum
valla allah yardımcımız olsun benim de sonuçlar iç açıcı değil bir kaç güne drla görüşücem.hakkımız da hayırlısı

HakkimiZda hayırlısı artık moral önemli ama bilmiyorum artık Çaksir suyunu duydunuz mu ise yarıyor diyenler var

Bizim sayımız 300 bin %65 ileri yavaş hareketli sprem var gerisi hareketsiz yazın tüp bebek yaptırcaz ileri hızlı yokken tüp bebek olur mu ?

Siz de tüp bebek mi yaptırdınız
Evet 2 defa yaptirdik netice negatif oldu malesef . Ileri hızlı yokken tupbebek yapılabiliyor bizde ileri hızlı % 2 iken yapıldı ama sıfır olan arkadaşlarımda vardı ve pozitif neticelendi. Umarım sizde bebeginize kavusursunuz

Back
X